Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(Evevita @ 2009 11 22, 17:16)

g.gif o kodel negalima panardyti,labai saltas vanduo? g.gif  rolleyes.gif

Todėl, kad jei būna didelis vėjas, būna ir bangos. Neleidžia prižiūrėtojai. Galima susižeisti. Mes kai buvom sausį tai net lijo vieną dieną..... verysad.gif na bet man atostogos patiko visvien, čia turi būti nuotaika tam dalykui ir jokios gamtos stichijos netrukdys biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,

Išskrendam lapkričio 28 dieną į Hurgadą. Kažkuriame komentare skaičiau apie jūros ežius. Sakykit ar ir ten jų yra? Nes kai buvom Kroatijoj, tai man jie labai nepatiko schmoll.gif jau vien del maudymosi su avalyne.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 11 23, 18:50)
Labukas,

Išskrendam lapkričio 28 dieną į Hurgadą. Kažkuriame komentare skaičiau apie  jūros ežius. Sakykit ar ir ten jų yra? Nes kai buvom Kroatijoj, tai man jie labai nepatiko schmoll.gif jau vien del maudymosi su avalyne.

Šarme jų daug mačiau, ir jie taip paslaptingai papsislepę skylėse doh.gif
Atsakyti
puka, verysad.gif
imk vit.c, žuvų taukų ir česnako dideliais kiekiais kasdien, pasveiksi iki kelionės.

mes ką tik iš ten, vežkis dolerius ir nieko nesikeisk, visur galėsi jais ir atsiskaityti. mums grąžą kartais atiduodavo jų pinigais. o išvažiuojant namo net nereikėjo priverstinai išleist jų, eilinėj parduotuvėj išmainė atgal į dolerius smile.gif
kiek lankytinoms vietoms nežinau, nes su vaikais tik laivais įvairiausiais plaukiojom, niekur toli nevažiavom.

jeigu nenardysit, su pusiau povandeniniu laivu paplaukiokit, pats geriausias pasirinkimas nenardantiems arba vaikams wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Faina fotke is laivo, bet mane jau klostrofobija imt pradejo smile.gif Baisu net ziurint:)
Atsakyti
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 23, 20:11)
Faina fotke is laivo, bet mane jau klostrofobija imt pradejo smile.gif Baisu net ziurint:)

šiame laive nėra klaustrofobijos, jis pusiau povandeninis, gali bet kada išlipt į viršutinį denį mirksiukas.gif

QUOTE(Noja78 @ 2009 11 24, 10:25)
bigsmile.gif labai faina, kiek kainuoja toks malonumas g.gif

mes nuderėjom iki 40$ suaugusiajam, vaikams nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 11 23, 18:50)
skaičiau apie  jūros ežius. Sakykit ar ir ten jų yra?

aš ką tik grįžau iš Hurgados
Ežių yra, bet jie tik tarp koralų.
O ant koralų lipti draudžiama ne tik todėl, kad saugoma, bet ir todėl, kad gali užsirioglinti ant ežių ar nusideginti prisilietusi prie kai kurių augalų ar žuvų. Be to dažniausiai nardai su lastais, tai ir užlipus nieko neatsitiks.

QUOTE(Noja78 @ 2009 11 24, 11:25)
mes skrendam gruodžio 6d.... vienas vaikas serga,
o gal kas turit patirties, kaip su kelionės atšaukimu? kaip viskas vyksta? g.gif

ten pas juos vaistinėse be recepto galima nusipirkti labai veiksmingų antibiotikų. 3 tabletės - ir sveikas kaip ridikas. Aišku, nežinau ar vaikams tinka.
Kokiomis sąlygomis atšaukiama kelionė parašyta kelionės sutartyje, o jei negavai, tai kelionių agentūros ar operatoriaus puslapyje. Esmė tame, kad kuo vėliau atšauksi, tuo daugiau prarasi
Atsakyti
Jei su serganciais vaikais išvažiuosit, tai šakės, gruodžio men ten tikrai šalta, vėjas didžiulis, o vakarais tai išvis košia kiaurai.Vandenelis irgi ne arbata, žinoma, nelyginant su mūsų ledine Baltija. Bet panert tikrai nebus labai malonu Kas dar spės per lapriti nuvykti, tai tiems labai pasisekė. Gruodis-kovas blogiausi ir salciausi menesiai.
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2009 11 24, 13:07)
Jei su serganciais vaikais išvažiuosit, tai šakės, gruodžio men ten tikrai šalta, vėjas didžiulis, o vakarais tai išvis košia kiaurai.Vandenelis irgi ne arbata, žinoma, nelyginant su mūsų ledine Baltija. Bet panert tikrai nebus labai malonu Kas dar spės per lapriti nuvykti, tai tiems labai pasisekė. Gruodis-kovas blogiausi ir salciausi menesiai.

nu nebesuprantu aš su tais orais... pernai kolegė buvo per Naujus, sakė oras superinis 25 šilumos, nardė g.gif Mistika tie orai. unsure.gif
su sergančiais vaikai tikrai nevažiuosiu - nerizikuosiu, o dar į Egiptą schmoll.gif
Atsakyti
Egipte buvau 3 ar 4 kartus, geriausia ten važiuot balandzio-geguzes ir spalio-lapkričio men. Na, gal dar gruodzio pati pati pradzia... bet paskui nekas. Juk važiuoji ir tikiesi šiltai pagyvent ta savaitę, visgi-Afrika. Bet apie kaledas ir iki kovo vėjas taip pusto smėli, kad net kojas smiltys kapoja.Prie piramidziu žmonės su striukėmis sukiojosi. Tai kokios cia atostogos, kai tikiesi šilumos.
Atsakyti
Nu, as nesuprantu to pasakymo " salta ". Pati buvau Sharm'e gruodzio menesi ir tikrai nebuvo salta. Dienomis buvo +25, vakarais vesiau. Nei karto nebuvom uzsideje striukiu. Tik vakarais uzsidedavom megztinukus, nes budavo vesoka, taciau su sijonuku ar sortais eiti budavo tikrai smagu. Prie piramidziu kai buvom, tai buvom su megztiniais, nes vejas pute, bet tikrai ne iki tokio lygio, kad tektu detis striukes ir kelnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2009 11 24, 13:07)

Buvau kovo pradzioje ,tai buvo netgi laabai karsta.Vanduo tik saltesnis,nei rudeni,bet silumos tikrai uzteko.Oro tempetratura virs 30 buvo.Bet cia gal kaip kokiais metais.
Atsakyti