Įkraunama...
Įkraunama...

Opel Meriva dyzelinė

QUOTE(Ingese @ 2011 07 08, 13:40)
O kelintu metu jusu masininiukas?Galvos skausmas su rinkimusi ir prioritetais 4u.gif man saip meriviukas-seimyninis toks automobilis, tik ar taip atrodo, ar -siauroka man ji..... ax.gif na bet nesigirdejo, kad opeliukai naujesni rudytu, siaip kai ziurinejom man patiko mazda premacy, bet kai 5-6 metu masina jau matosi, kad pazeista korozijos, tai nesinori tokios, nors visa kita kaip ir neblogai.... unsure.gif

Manoji 2005 metu, as irgi kai pirkau tarp Mazdos ir Toyotos blaskiausi, bet taip nutiko kad merivuke pasirinkau ir kazkaip nesigailiu visai, matyt vykes variantas papuole ax.gif bet zinai visas masinas reik priziureti, jeigu jos tarnauja tai ir pinigine israiska issiurbia, tai padangos, tepalai ir t.t. smile.gif Man merivuke patiko savo aukstesne sedimaja dalimi, mazdikeje kazkaip ne taip ir opeliukas man minkstesnis toks pasirode, bet cia jau kiekvieno skonio ir pinigines reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 07 08, 13:46)
Manoji 2005 metu, as irgi kai pirkau tarp Mazdos ir Toyotos blaskiausi, bet taip nutiko kad merivuke pasirinkau ir kazkaip nesigailiu visai, matyt vykes variantas papuole  ax.gif  bet zinai visas masinas reik priziureti, jeigu jos tarnauja tai ir pinigine israiska issiurbia, tai padangos, tepalai ir t.t.  smile.gif  Man merivuke patiko savo aukstesne sedimaja dalimi, mazdikeje kazkaip ne taip ir opeliukas man minkstesnis toks pasirode, bet cia jau kiekvieno skonio ir pinigines reikalas  4u.gif

Taip, manau priziureti- tikrai reikia, norint, kad tarnautu.
Na, brangios nesiruosiam pirkti, nematau tam reikalo, planuojam kokiu 2005-2007 m.
Kad aukstesne ir man patinka, realiai man dar jos neteko matyti....na o mazda premacy teko matyti, taciau viduje neteko sedeti, tai kaip ten su tuo auksciu, tai nezinau....bet jau nenoriu tokios masinos is kurios sunku islipti, dabar turim roveriuka, tai kol islipu is dugno biggrin.gif
O kur pirkote, apejome visa Utenos turgu, deja pasirinkimo praktiskai- nieko nera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 07 08, 14:59)
Taip, manau priziureti- tikrai reikia, norint, kad tarnautu.
Na, brangios nesiruosiam pirkti, nematau tam reikalo, planuojam kokiu 2005-2007 m.
Kad aukstesne ir man patinka, realiai man dar jos neteko matyti....na o mazda premacy teko matyti, taciau viduje neteko sedeti, tai kaip ten su tuo auksciu, tai nezinau....bet jau nenoriu tokios masinos is kurios sunku islipti, dabar turim roveriuka, tai kol islipu is dugno biggrin.gif
O kur pirkote, apejome visa Utenos turgu, deja pasirinkimo praktiskai- nieko nera rolleyes.gif

Radau masiniuka Kauno turguje per 30 min 4u.gif ir kaina tiko ir metai ir t.t. siek tiek reikejo dar ideti, nes nuo stovejimo buvo stabdziai parudyje, bet cia smulkmena 4u.gif buvo vienas seimininkas, labai mazai pravaziavusi, praktiskai kaip nauja, labai nusiseke variantas thumbup.gif as pries tai vairavau mazda bulkute, tai man is merivukes islipti po jos atrode kaip is kokio karaliaus sosto lotuliukas.gif labai patiko ir vyras buvo uzsideges konfiskuoti, nes jis aukstas tai jam labai patiko islipti ir sedeti nei savo renukyje wink.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos 4u.gif ir vaikinai 4u.gif PADEKIT! KAip Merivoje 2004 metu, atjungti oro pagalve? Gerai butu, kad tik priekyje, keleivio puseje, jei taip imanoma, jei ne.. tai kaip isvis jas atjungti????? Labai bijau savo mazyle deti i prieki, kada neatjungtos oro pagalves, o gale ja veziotis per sudetinga, kai pradeda verkti gali is nezinojimo ka daryt-pazaliuot doh.gif O ir vaiku ne vienas ax.gif Bukit geri, PADEKIT 4u.gif
Atsakyti
Gal galite kas patarti kur galima gauti "shrote" dvimasio smagracio sankaba Merivukei, nes nauja nesveikus pinigus kainuoja???
Atsakyti
Sveikos merginos,
ir as jau beveik metus vairuoju Meriva. Nuostabi masinyte bigsmile.gif . Is pradziu vyras skeptiskai ziurejo i mano pasirinkima g.gif . Bet dabar ir pats mato jos privalumus. Kas link tu priekiniu soniniu langu man jie netgi labai patinka, kartais buna tokiu situaciju su "kegliais"(pestieji blink.gif ) kad nezinia is kur isnyra, o per juos kazkas susmezuoja. As laaaaabai patenkinta. Ateityje manau kad noreciau ir naujausio modelio Merivos. rolleyes.gif
Atsakyti
Norejau ir as sio masiniuko, bet pabandzius vaziuoti ziauriai nepatiko tas soninio lango remas..nu uzstoja vaizda, tas baisiai nepatko..jauciu priprastum, bet man atrodo masina turi buti patogi is kart joje atsisedus..siaip vaziavaosi smagiai, bet tas remas ziauriai blogai..
Atsakyti
Tas šoniniai langai man ir pradžioje kėlė nerimą doh.gif kelis kartus vos spėjau, bet dar jau įpratau, greit bus du metai kaip važinėju savąja smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Jau nuo vasario mėnesio vairuoju 2004 m. Merivą, man tai nuostabus mašiniukas wub.gif Nusipirkom su easytronic pusiau automatine pavarų dėže, nors iš pradžių baidėmės, bet vistiek nusipirkom biggrin.gif
Atsakyti
Man kazkaip net nekliuva tie soniniai remai, o tie langeliai, kaip minejo kazkas tai superinis dalykas, mano vyras vis praso ir praso duoti kur nuvaziuoti, nes joje patogu sedeti auksciau nei kokioje kitoje lengvojoje masinoje wink.gif
Sakykit mergelikes kokiu bedu turejot su Merivukem? As va neseniai pakeiciau sankaba, cia viena is didziausiu bedu sad.gif servize kai paskaiciavo jog toks remontas apie 3 tukst su detalem turejo kainuoti, bet radau kur sutvarke su restauruota detale uz 1500 Lt smile.gif o visa kita rieda puikiai ir gerai, i diena visada nuvaziuoju apie 100 km ir taip jau tuoj treti metai smile.gif Noreciau aisku naujesniu metu, bet jauciu irgi tokios pat merivukes, gaila, tik reiketu prisideti nemazai, nors manoji 2005 tai manau dar vaziuosiu ir vaziuosiu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2012 08 03, 10:15)
Man kazkaip net nekliuva tie soniniai remai, o tie langeliai, kaip minejo kazkas tai superinis dalykas, mano vyras vis praso ir praso duoti kur nuvaziuoti, nes joje patogu sedeti auksciau nei kokioje kitoje lengvojoje masinoje wink.gif

Ir aš iš pradžių labai bijojau tų papildomų šoninių rėmų, galvojau, kad labai trukdys matymui, bet pasirodo visai netrukdo, visiškai net nepastebiu jų. O pati mašinytė man labai super, neilgai dar turiu, tai džaiugiuosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pakomentuokit, kokias silpnąsias vietas pastebėjot? Kokios benzino kuro sąnaudos?
Atsakyti