Na, va man bus jau lygiai metai greitai kaip vazineju Merivuke, bet tfu tfu tfu jokiu gedimu per metus dar neturejau, matyt modeliukas vykes pasitaike kad labai jau ten barskaliukas nepasakyciau yra tikrai daug didesniu barskalu. Man kiekviena diena tenka zvirkeliu vaziuoti ir i darba 30 km pirmyn ir 30 km atgal, tad per metus viskas tvarkoje Gal kad nedaug pravaziuota buvo kai pirkau apie 75 tukst. Bet siaip tikrai dziaugiuosi labai talpi ir seimyniska masinyte
Jungiuos ir aš po savaitėlės ir aš bandysiu savąją Meriva
QUOTE(Gėlėta @ 2010 11 20, 21:31)
Jungiuos ir aš po savaitėlės ir aš bandysiu savąją Meriva
OOO tai kai turesi, butinai brukstelk kokia, ar dyzeliukas ar benzinas, kokios spalvos, koks varikliukas ir t.t.
QUOTE(robertas33 @ 2010 11 15, 11:53)
Sveiki,
Na kad dingsta aušinimo skystis, tai nelabai gerai.... Ar iš duslintuvo neina baltas dūmas? Ir tepalo matuoklę ištraukus atidžiai pažiurėk, ar nėra vandens lašelių ant tepalo.
Na kad dingsta aušinimo skystis, tai nelabai gerai.... Ar iš duslintuvo neina baltas dūmas? Ir tepalo matuoklę ištraukus atidžiai pažiurėk, ar nėra vandens lašelių ant tepalo.
buvo nuvaryta į servisą, tai aušinimo žarnelė prakiurus buvo o šiaip tai tfu tfu tfu, bet mano barškaliukas važiuoja gerai
tik vat, kai užėjo pirmieji tokie šaltukai, pavažinėjus 15-30 min, variklis darbinės temperatūros nepasiekia (jei atvirai, rodiklytė net nepajuda iš vietos, tik jau po 30 min kažkur pradeda kilti) - tai tikiuos, kad nieko rimta, servise lyg ir viską apžiūrėjo
QUOTE(Calanthe @ 2010 11 28, 15:49)
buvo nuvaryta į servisą, tai aušinimo žarnelė prakiurus buvo o šiaip tai tfu tfu tfu, bet mano barškaliukas važiuoja gerai
tik vat, kai užėjo pirmieji tokie šaltukai, pavažinėjus 15-30 min, variklis darbinės temperatūros nepasiekia (jei atvirai, rodiklytė net nepajuda iš vietos, tik jau po 30 min kažkur pradeda kilti) - tai tikiuos, kad nieko rimta, servise lyg ir viską apžiūrėjo
Gal neturetu buti nieko tokio, bet masina ar gerai syla per saltuka? Reiks pasekti po kiek laiko man pakyla temp.
Išbandžiau ir aš savąją Meriva teko jai geri išbandymai, šaltis -13, bet užsivedė ,,nebraškėdama" šyla ir manoji gan lėtai lyginant su turėta auksčiau mašina
vyras minėjo apie radiatoriaus ( lyg tai) apkaišymą kartonu, esą daug kas taip daro turintys opelius, o ir šian ryte kaimynas žiū prie savo astros su kartonu kažką kaišiojo
vyras minėjo apie radiatoriaus ( lyg tai) apkaišymą kartonu, esą daug kas taip daro turintys opelius, o ir šian ryte kaimynas žiū prie savo astros su kartonu kažką kaišiojo
QUOTE(Gėlėta @ 2010 11 29, 16:57)
Išbandžiau ir aš savąją Meriva teko jai geri išbandymai, šaltis -13, bet užsivedė ,,nebraškėdama" šyla ir manoji gan lėtai lyginant su turėta auksčiau mašina
OOO tai sveikinu su nauju pirkinuku Na, maniske vedasi be problemu prie tokiu salciu ir praitais metais labai gerai vedesi ir prie - 20, gal kad tepalai geri sintetiniai ir siaip gi ne sena tarka dar
Smagaus vaziavimo ir kuo maziau gedimu
sveikos, jungiuosi į temą. Merivą turim nuo vėlyvo pavasario, 6 metų 1.7 dyzelis. viskas joje čiki piki, tik labai jautri ir gęsi. na kas Regitroj laikė egzaminus su Astrom supras apie ką aš šiltuoju metų laiku tai nėr jokias nepatogumas , bet db atėjus tokiam sniegui turim problemą-nu klimpsta ji vargšė ir dėl to jautrumo labai sunku išvažiuoti, gęsta vargšė ir beveik kaskart tenka stumtelt. ar ir jums tokios problemos kyla? kaip sprendžiant? o gal problema tame, kad 5m. turėjom pasatuką, katras buvo išvis 1,6 dyzelis ir totalus flegmatikas, tai db vairuotojui tiesiog sunku prisitaikyt prie naujos auto?
Keista Savąja važinėjo daugiau kaip mėnuo, bet tokios problemos neturiu važiuoja manoji per sniegą puikiai, nei gęsta, nei stumti reikia
QUOTE(bolsiaka @ 2011 01 07, 11:10)
sveikos, jungiuosi į temą. Merivą turim nuo vėlyvo pavasario, 6 metų 1.7 dyzelis. viskas joje čiki piki, tik labai jautri ir gęsi. na kas Regitroj laikė egzaminus su Astrom supras apie ką aš šiltuoju metų laiku tai nėr jokias nepatogumas , bet db atėjus tokiam sniegui turim problemą-nu klimpsta ji vargšė ir dėl to jautrumo labai sunku išvažiuoti, gęsta vargšė ir beveik kaskart tenka stumtelt. ar ir jums tokios problemos kyla? kaip sprendžiant? o gal problema tame, kad 5m. turėjom pasatuką, katras buvo išvis 1,6 dyzelis ir totalus flegmatikas, tai db vairuotojui tiesiog sunku prisitaikyt prie naujos auto?
tikrai tokių problemų nekyla kaip tik džiaugiuosi, kad važiuoja per visur kaip traktoriukas
QUOTE(-JPG- @ 2011 01 25, 17:05)
tikrai tokių problemų nekyla kaip tik džiaugiuosi, kad važiuoja per visur kaip traktoriukas
Kaip Jūsų Merivukėms su langų rasojimu ir apšalimu iš vidaus einasi ? Nu kaip mane nervina, kas čia jai negerai nu labai priekinį langą traukia ir labai lėtai atitirpsta, grandyt iš vidaus nenoriu, nes visą panelę apdrapstau sniegu ir dar į rankoves prisimetu , o kol atitirpsa... ar čia tokia Merivų bėda, ar tik maniškės ?