Įkraunama...
Įkraunama...

Opel Meriva dyzelinė

Negi niekas neturit Merivos?
smile.gif
Atsakyti
turim biggrin.gif 2004 m benzinine, 2 metai važinėju. Patinka , kad aukštai sėdi, erdvus salonas, manevringa. Sakyčiau moteriška - šeimyniška mašinytė, ne lakstymui, trasoj biški strakaliukas , norėtus galingesnės , bet šiaip tai labai ja džiaugiosi smile.gif
Atsakyti
Kokie kitu atsiliepimai apie Meriva?
Kokie Jusu masinu varikliai?
4u.gif
Atsakyti
Įsigijom Merivą 2003m 1,7 variklis, nu labai viskasliux,man ji labai patinka, bet...kol kas vis dar taisau pardavėjų išdaigas doh.gif kol viską sutvarkysim, bijau kad man ta mašina atsistos aukso kaina doh.gif nors MB jau aug mašinų yra pakeitęs ir man jau ne pirmą išrenka, bet kad tiek reiktų taisyti, kad šitiek broko būtų užslėpta, tai dar pirmas kartas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*meriva* @ 2010 07 13, 11:10)
Įsigijom Merivą 2003m 1,7 variklis, nu labai viskasliux,man ji labai patinka, bet...kol kas vis dar taisau pardavėjų išdaigas  doh.gif  kol viską sutvarkysim, bijau kad man ta mašina atsistos aukso kaina  doh.gif  nors MB jau aug mašinų yra pakeitęs ir man jau ne pirmą išrenka, bet kad tiek reiktų taisyti, kad šitiek broko būtų užslėpta, tai dar pirmas kartas  doh.gif

O koki broka taisot? Daug gedimu turi sie masiniukai? blink.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meriva* @ 2010 07 13, 10:10)
Įsigijom Merivą 2003m 1,7 variklis, nu labai viskasliux,man ji labai patinka, bet...kol kas vis dar taisau pardavėjų išdaigas  doh.gif  kol viską sutvarkysim, bijau kad man ta mašina atsistos aukso kaina  doh.gif  nors MB jau aug mašinų yra pakeitęs ir man jau ne pirmą išrenka, bet kad tiek reiktų taisyti, kad šitiek broko būtų užslėpta, tai dar pirmas kartas  doh.gif

Suprantu, kad jusu automobilio variklis dyzelinis 1,7. O cdti ar dti? Ir kas buvo uzslepta?
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2010 07 13, 10:54)
O koki broka taisot? Daug gedimu turi sie masiniukai?  blink.gif
smile.gif

QUOTE(Matomas @ 2010 07 13, 11:11)
Suprantu, kad jusu automobilio variklis dyzelinis 1,7. O cdti ar dti? Ir kas buvo uzslepta?

Variklis 1,7 cdti
Buvo muštas vienas kampas, aišku pardavėjas daužėsi į krūtinękad tik labai nedaug smile.gif , viskas buvo gerai, kol nepavažiavau žvyrkeliu tokiu kaip tarka 20km ir išlindo visi negerumai, atšoko kažkoks fiksatoriukas nuo ir pradėjo kurą per cilindrą leisti, užspaudė tą fiksatorių ir dabar lyg ir gerai, bet bijau, kad tas fiksatorius nebuvo nei iš šio nei iš to atšokęs g.gif , po to pradėjo lašėti antifrizas, iš viršaus viskas atrodė normaliai, o pakėlus mašiniuką ir pasimatė, kad radiatorius lopytas užlopytas... nebepataisomai, keitėm naują, dar iš pat pradžių pakeitė kažkokius (dabar jau bijau nusišnekėti g.gif ) antgaliukus , važiuoklė barškėjo stipriai sukiojant vairą , aš net nepastebėjau, bet kai grįžau MB aprėkė, kaip aš negirdėjau doh.gif jis žaltys negalėjo su manim važiuoti mad.gif , o aš juk ne kasdien auto perku biggrin.gif biggrin.gif dabar dar lyg granata duoda apie save žinoti g.gif kažkas patrata vairą susukus, žodžiu gerai viskas buvo pakavota smile.gif nes tech apžiūroje išgyrė, kad geras pirkinys, techninė būklė sakė, kad labai gera, po to važiavau ant kompų pajungė, išmetė buvusias klaidas, jų buvo 12 , o jas ištrynus ir iš naujo pajungus jau rodė vienintėlę klaidelę tai lauko temperatūros nerodymą, o jos ir nerodo, nes nėra davikliuko (beje, gal kas žinot kur jį gauti ?) bet kas keisčiausia, , elektrikas irgi patvirtino, kad viskas liux, nes pasak kompiuterio , nieko rimto jai nebuvo g.gif tai tikiuosi, kad dar tą granatą jei reiks, pasikeisiu ir tada jau važiuosiu važiuosiu važiuosiu..... biggrin.gif prieš tai su Citroen Saxo 8metus atvažinėjau ir joookių problemų neturėjau , tai man dabar taip baisu tie gedimai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meriva*: 14 liepos 2010 - 21:44
QUOTE(*meriva* @ 2010 07 14, 22:43)
Variklis 1,7 cdti
Buvo muštas vienas kampas, aišku pardavėjas daužėsi į krūtinękad tik labai nedaug  smile.gif , viskas buvo gerai, kol nepavažiavau žvyrkeliu tokiu kaip tarka 20km ir išlindo visi negerumai, atšoko kažkoks fiksatoriukas nuo ir pradėjo kurą per cilindrą leisti, užspaudė tą fiksatorių ir dabar lyg ir gerai, bet bijau, kad tas fiksatorius nebuvo nei iš šio nei iš to atšokęs  g.gif , po to pradėjo lašėti antifrizas, iš viršaus viskas atrodė normaliai, o pakėlus mašiniuką ir pasimatė, kad radiatorius lopytas užlopytas... nebepataisomai, keitėm naują, dar iš pat pradžių pakeitė kažkokius (dabar jau bijau nusišnekėti  g.gif ) antgaliukus , važiuoklė barškėjo stipriai sukiojant vairą , aš net nepastebėjau, bet kai grįžau MB aprėkė, kaip aš negirdėjau  doh.gif jis žaltys negalėjo su manim važiuoti mad.gif , o aš juk ne kasdien auto perku  biggrin.gif  biggrin.gif dabar dar lyg granata duoda apie save žinoti  g.gif  kažkas patrata vairą susukus, žodžiu gerai viskas buvo pakavota  smile.gif  nes tech apžiūroje išgyrė, kad geras pirkinys, techninė būklė sakė, kad labai gera, po to važiavau ant kompų pajungė, išmetė buvusias klaidas, jų buvo 12 , o jas ištrynus ir iš naujo pajungus jau rodė vienintėlę klaidelę tai lauko temperatūros nerodymą, o jos ir nerodo, nes nėra davikliuko (beje, gal kas žinot kur jį gauti ?) bet kas keisčiausia, , elektrikas irgi patvirtino, kad viskas liux, nes pasak kompiuterio , nieko rimto jai nebuvo  g.gif tai tikiuosi, kad dar tą granatą jei reiks, pasikeisiu ir tada jau važiuosiu važiuosiu važiuosiu..... biggrin.gif prieš tai su Citroen Saxo 8metus atvažinėjau ir joookių problemų neturėjau , tai man dabar taip baisu tie gedimai  unsure.gif

Dalies gedimu nesupratau (na to kuro per cilindra...), bet ka supratau, tai nieko baisaus. "Radriatorius" siam automobiliukui nebrangus, isores temperaturos jutikli nusipirksit uz 10-20 litu betkokiame srote, manau tinka nuo visu opeliu, granata pasikeisit ir vaziuosite simta metu smile.gif O klaidos kompe gali isimesti nuo paprasciausio akumuliatoriaus issikrovimo/atjungimo.
Kazkadaise su Opel Meriva vazinejau darbe. Aisku, pacios geriausios masinos yra tarnybines, bet si paliko tikrai gera ispudi.
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 07 17, 16:23)
Dalies gedimu nesupratau (na to kuro per cilindra...), bet ka supratau, tai nieko baisaus. "Radriatorius" siam automobiliukui nebrangus, isores temperaturos jutikli nusipirksit uz 10-20 litu betkokiame srote, manau tinka nuo visu opeliu, granata pasikeisit ir vaziuosite simta metu smile.gif O klaidos kompe gali isimesti nuo paprasciausio akumuliatoriaus issikrovimo/atjungimo.
Kazkadaise su Opel Meriva vazinejau darbe. Aisku, pacios geriausios masinos yra tarnybines, bet si paliko tikrai gera ispudi.

Kas dėl to cilindro, tai man jau nė juokas nebeima,kas pas mus servisuose dirba doh.gif vakar susikeitėm su tėčiu automobiliais ir skambina jisman kad pas mane į salonąsklinda kuro kvapas, pasakiau jam kad pažiūrėtų ar vėl man per tą "cilindrą' kuro nevaro doh.gif tai jis pažiūrėjo,paskambino ir sako varo, bet ne per cilindrą, o per kažkokius ten grįžtamuosius bla bla bla (nelabai aš blondinė ten nusimanau blush2.gif ), atvažiuoju pas jį, o jisman rodo mano mažą geltoną detalytę,kurią servise vos ne su pincetais apžiūrinėjo,kad tik nesulaužyt, nes po to tūkstančius klainuos blink.gif , pasirodo kadten nė perjokį ne cilindrą,o pertą bla bla bla biggrin.gif leidžiakurą, nes ant tos detalytės vietoje mažytės tarpinytės apvyniota izoliacija ir tas mažas niekutis net gerai neįsideda į savo vietą doh.gif žodžiu menkas ten gedimas, tėtis dabar man su santechnikų juostele biggrin.gif apvyniojo ir liux thumbup.gif , o tą tarpinytę manau kad nusipirksiu ir bus viskas čiki, bet dabar dar viena smulkmena sugadinusi man šį vakarą nuotaiką doh.gif atidariau galinį langą ir uždariau jau tik rankomis pakeldama doh.gif varikliukas girdisi kad veikia, bet kažkas matyt nuo kažkur nušoko ir stiklo nebekelia gun_bandana.gif O radiatorius piniginę paplonino 480lt (čia su darbu) huh.gif bandysiu pirmadienį skambintis per srotus gal tą jutiklį rasiu, kai klausinėjau grįnai Merivai, tai neradau niekur .
Ačiū labai už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
ko tema miega g.gif negi niekas nevažinėja su Merivukėm g.gif nu aš tai įsimylėjau savo " bobiką " wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tuoj atgaivinsiu temelę biggrin.gif Ogi įsigijau šį savaitgalį merivą: rodos apžiūrinėjome, labai didelių blogybių neradome.. bet važiuojant autostrada užsidegė dvi lemputes: ESP ir "Elektroninės variklio sistemos, imobilizatoriaus, "Easytronic" gedimas", taip pat dingsta ausinimo skystis kažkur, nors rodos niekur nevarva... unsure.gif

tai vat - rodos džiaugiaus nauju pirkiniu, bet kol kas nusimato tik išlaidos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Calanthe @ 2010 11 14, 20:51)
Tuoj atgaivinsiu temelę  biggrin.gif  Ogi įsigijau šį savaitgalį merivą: rodos apžiūrinėjome, labai didelių blogybių neradome.. bet važiuojant autostrada užsidegė dvi lemputes: ESP ir "Elektroninės variklio sistemos, imobilizatoriaus, "Easytronic"  gedimas", taip pat dingsta ausinimo skystis kažkur, nors rodos niekur nevarva... unsure.gif

tai vat - rodos džiaugiaus nauju pirkiniu, bet kol kas nusimato tik išlaidos  verysad.gif

Sveiki,

Na kad dingsta aušinimo skystis, tai nelabai gerai.... Ar iš duslintuvo neina baltas dūmas? Ir tepalo matuoklę ištraukus atidžiai pažiurėk, ar nėra vandens lašelių ant tepalo.
Atsakyti