Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Inga_ba666 @ 2010 08 13, 09:48)
Sveiki,

Noreciau,jau vedanciu i darzelius mamyciu atsiliepimu, kuris is siu darzeliu, jus manymu turi maziausiai nusiskundimu, Volungele, Puriena, Saltinelis, Linelis, Azuolius, sunku pasirinkti,nes nieko neturiu kas patartu sad.gif buciau dekinga, jei mamytes pasidalintu savo patarimais, arciausiai namu man butu Linelis ir Volungele, dar yra Aitvarelis, bet tipo sako,kad ten nelabai koks, o salia darbo Puriena ir Bangele  g.gif Tai ir nzn ka daryti  g.gif

O mes einam i Lineli,ir esu labai patenkinta. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 08 13, 12:44)
Niu gražiausiai, nuo kada "Aitvarėlis" nelabai koks  biggrin.gif  Maniškės lanko, nieko blogo negaliu pasakyt  schmoll.gif Ir veiklos daug, ir šventės visokios. Spektakliai nuolat atvažiuoja, batutai taip pat nuomojami... Su kiek auklėtojų susidūriau, visos puikios.  4u.gif

Mano pana dabar eina, kol musu darzelis atostogauja. Na istikruju geras labai darzelis ir auklyte ir aukletojos thumbup.gif
Atsakyti
gal žinote kada Pumpurėlis pradeda dirbti?
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2010 08 13, 11:27)
Paieškojus, kiekvienam daržely rasi savų pliusų, ar minusų.

visiskai pritariu-kiekvienas darzelis turi pliusus ir minusus. Ir manau, kad kiekvienam darzelyje yra aukletoju is didziosios raides, kurios dirba del vaiku, o yra ir tokiu, kurios pinigus gauna ne uz ka, ateina laika prastumti. Tai sakyti, kad vienam ar kitam darzelyje dirba vien geros ar vien blogos aukletojos - manau ne viena negaletu. 4u.gif Tai jau cia kaip kam pasiseks ax.gif arba reikia isklausineti pazistamu, kas i kuria grupe vede ar veda savo vaikus, kokie ju atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
ax.gif O kaip darzelis Azuoliukas ir Puriena?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 08 15, 18:53)
gal žinote kada Pumpurėlis pradeda dirbti?

Skambinau į darželį, sakė jau 30 dieną galim atvesti vaikučius 4u.gif
Atsakyti
taip, aš irgi skambinausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,mes irgi nuo rugsejo 1d pradesime eiti i darzeli tiksliau i lopseli ,turiu klausima ,ar darzeliuose buna taip kaip mokykloje rugsejo 1d. daroma kazkokia svente? .Man atrodos, kad NETURETU g.gif ,bet vat sudvejojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2010 08 26, 17:20)
Sveikutes,mes irgi nuo rugsejo 1d pradesime eiti i darzeli tiksliau i lopseli ,turiu klausima ,ar darzeliuose buna taip kaip mokykloje rugsejo 1d. daroma kazkokia svente? .Man atrodos, kad NETURETU g.gif  ,bet vat sudvejojau  ax.gif

Čia jau nuo darželio darbuotojų fantazijos ir iniciatyvos priklauso. Kiekvienam darželyje gali būti skirtingai smile.gif
Atsakyti
Lopšy paparastai nebūna, per maži jie dar.
Bet auklėtojas apsveikinam.
Atsakyti
lopsiukams dar ne iki svenciu rugsejo 1-oji biggrin.gif jiema labiau stresas, pirma kart be mamos smile.gif)))) o auklems jauciu po prakaitu......

o darzeliukai jau gal kitaip, papasakosiu po rugsejo, kai manoji eis va is lopsio i darzeli biggrin.gif
Atsakyti
Na as rozes nuperku o dukra dalina, vedejai, ir aukletojoms ir auklytei smile.gif
Atsakyti