Kraujyje nustatomas chorioninis gonadotropinas. Jis atsiranda maždaug savaitę po implantacijos, t.y. apie 7-9 - tą dieną po pastojimo. Tačiau pradžioje jo būna labai mažas kiekis, ir didėja su kiekviena diena. Todėl daug priklauso nuo laboratorijoje naudojamų reagentų jautrumo. Siūlau Jums pasiskambinti į keletą šį tyrimą atliekančių laboratorijų, ir pasiaiškinti, nuo kokio nėštumo laiko jie gali nustatyti šį hormoną.
Testas reaguoja į chorioninį gonadotropiną. 8 d po santykių šio hormono organizme dar nėra, net jei moteris tikrai pastojo. Todėl ir testas neigiamas.
Laba diena,
Paskutinės mėnesinės prasidėjo 2005 12 31 tęsėsi 2-3 d.
Sausio mėn. nustojau gerti KT, prieš tai gėriau apie 2 metus.
Nebesulaukiu mėnesinių....
Buvau pas gydytoją...Echoskopas nieko nerodė..bet pasiūlė ateiti po 10 dienų.
Bandžiau darytis testą, bet sugadinau..Rytoj vėl bandysiu. Ar testas jau parodis? O nuo kada echoskopu gali matyti ?
Iš anksto dėkoju.
P.S Prieš 3 metus nustojusi gerti KT mėnsesinių nesulaukiau 4 mėn. Po to sulaukiau, kaip gydytoja sakė, " pailsėjo kiaušidės ir pradėjo dirbti "
Paskutinės mėnesinės prasidėjo 2005 12 31 tęsėsi 2-3 d.
Sausio mėn. nustojau gerti KT, prieš tai gėriau apie 2 metus.
Nebesulaukiu mėnesinių....
Buvau pas gydytoją...Echoskopas nieko nerodė..bet pasiūlė ateiti po 10 dienų.
Bandžiau darytis testą, bet sugadinau..Rytoj vėl bandysiu. Ar testas jau parodis? O nuo kada echoskopu gali matyti ?
Iš anksto dėkoju.
P.S Prieš 3 metus nustojusi gerti KT mėnsesinių nesulaukiau 4 mėn. Po to sulaukiau, kaip gydytoja sakė, " pailsėjo kiaušidės ir pradėjo dirbti "
Testas tikrai turėtų parodyti, jei po pastojimo praėjo 2 ar daugiau sav. UG galima pamatyti, jei po pastojimo praėję apie 3 sav.
laba diena,
jei man menesines prasidejo kovo 18 d. ciklas 28 d.
siandien , dabar pasidariau nestumo testa, tai jis nieko neparode. Ar dar per anksti tikrintis ar laukiuosi?
jei man menesines prasidejo kovo 18 d. ciklas 28 d.
siandien , dabar pasidariau nestumo testa, tai jis nieko neparode. Ar dar per anksti tikrintis ar laukiuosi?
Testas gali parodyti, kad Jūs pastojote, jei jį atliksite tuomet, kai turėtų prasidėti mėnesinės.