Įkraunama...
Įkraunama...

Už Internetu atsisiųstą įrašą – į policijos rankas

Čia tai gerai isdure thumbup.gif lotuliukas.gif Paziurejau ir galvoju-o tai mano IP cia prie ko??
Galetu ir nejuokauti taip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ONLY*me @ 2009 11 12, 21:53)
Čia tai gerai isdure thumbup.gif  lotuliukas.gif Paziurejau ir galvoju-o tai mano IP cia prie ko??
Galetu ir nejuokauti taip blink.gif

Jei čia buvo bajeris, tai nesupratau aš jo... blink.gif

WHAT WAS THAT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpuke @ 2009 11 12, 21:59)
Jei čia buvo bajeris, tai nesupratau aš jo... blink.gif

WHAT WAS THAT? g.gif

Kiekvienas, pažiūrėjęs i tą tipo LANVOs saraso nuorodą , ketvirtoje pozicijoje pamatys būtent savo IP lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien jau penktoj eilutėj mano IP thumbup.gif
Gudriai cia sugalvojo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 11 13, 08:00)
Kiekvienas, pažiūrėjęs i tą tipo LANVOs saraso nuorodą , ketvirtoje pozicijoje pamatys būtent savo IP  lotuliukas.gif

Šiandien manęs nebėr tongue.gif Yahoo! lotuliukas.gif
Atsakyti
O as su savo IP iš 4-os vietos persikrausciau į dvyliktą biggrin.gif Prarandu reitingą ,blyn lotuliukas.gif
Atsakyti
tocna gerai isdure lotuliukas.gif man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 11 13, 08:00)
Kiekvienas, pažiūrėjęs i tą tipo LANVOs saraso nuorodą , ketvirtoje pozicijoje pamatys būtent savo IP  lotuliukas.gif

čia tai geras lotuliukas.gif aš vos ka tik nuo kedes nenuvirtau kai pamaciau savo IP adresa doh.gif
Atsakyti
geriausia, kai savo IP randa tie, kurie net nesinaudoja torrentais biggrin.gif biggrin.gif
o žmogus, kuris sugalvojo šį juokelį, turbūt pasiskaitė savo klaidas ir eilutę padarė slenkančią biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu cia tai geras, vos nuo kedes nenugriuvau kai pamaciau savo IP ketvirtoi vietoi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
cha cha eilinis triukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 12, 22:39)
Ar tik tamstos IP kartais nėra tarp pirmųjų penkių? biggrin.gif

nebegazdink manes 4 nuo virsaus mano ip`as sad.gif help.gif prisidirbau..... frusty.gif tai dabar pasakysite kad tas koks jo fool.gif vardas lanva manes ieskos anglijoje? cray.gif

oj gaus ilgai ieskoti... doh.gif clap.gif clap.gif megalol.gif megalol.gif nesuras manes.. jis man nieko nepadarys kaip jis mane zada parkrapstyti i lietuva? lotuliukas.gif
Atsakyti