aciu visoms uz pastabas
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 11:45)
Man patiko
tikrai neblogas kadras kompoziciskai. Dabar bijau ka nusisneketi, bet pameginsiu placiau... du mazi vaikai atsveria dideli suni, taigi kadre vyrauja pusiausvyra. Ji duoda stabilumo. Plius emocijos. Vaikai zaidzia ramiai, suo ju visiskai negazdina, jie i ji netgi demesio nekreipia. Jauciasi ramybe, kuri visiakai netrikdo suns miego Jauciasi kadro gylis, nuotrauka nera plokscia. Nors aisku siek tiek noretusi kito fotoggafavimo aukscio. Gal kiek is zemiau. Tai va tokia mano interpretacija siai nuotraukai
Nugis paziurejau atidziau, kad is zemiau nesinori fotkinti, gal kiek virsaus daugiau, bet kita karta ta bus galima padaryt
QUOTE(Loreli @ 2009 11 04, 12:27)
Režimai A, M ir jau padidinti išlaikymo niekaip neišeina. O jums ką nemirksi blykstės lemputė, kai šviesos mažai. Atrodo ir tas butas mano nėra labai tamsus, bet ...
Pas mane ant siu rezimu is vis nesijungia blykste, nebent as ja pati ijungciau. Koks pas tave fotikas?
Ir dar sutinku su Loretoidu, kad Ketti nuotraukose galejo iamzinti vienoj foto koki daikciuka, ar pati kiskuti, be vaiko. Ir as turiu tokiu minciu prisiziurejusi Loretoido ir Avytes nuotrauku Bet gi baisu kad nesugautu kaip kopijavimas
biksi parodysiu kazka...susitupejo -galiu imest tik daugelis mate jau na is rudens cia seriju aisku, dideles foto, kaip visada, gerokai geriau ziuris (bet nesinori istampyt psl)
zodizu, ant blikiuku uzsikabliavus
o is miego tai bajerovu galiu imest su nekokybe -tai tiek to
zodizu, ant blikiuku uzsikabliavus
o is miego tai bajerovu galiu imest su nekokybe -tai tiek to
sveikinu! pirmoji ir mano favorite, kieno gi ji??
mano buvo tapu tapu per rudeni aciu balsavusiom
mano buvo tapu tapu per rudeni aciu balsavusiom
QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 12:48)
Ačių už komentarus mano namų darbam. Tik dabar turiu veną neigiamą ,vieną teigiamą, ku daryt tokiu atveju ? Perdaryt ar kaip ?
tai kam man rodos, geri tavo namu darbai
Bonda, man patiko visos isskyrus antra. Apie ja kazkaip nesusidarau nuomones. Nieko man ji nesako. O va kitos graziai ziurisi ir blikiukai fantastiski
dar norejau del MIEGO temos pasisakyti... Man rodos, galima butu miega ir suvaidinti.. Juk dauguma nuotrauku yra pozuojamos, vaidinamos, tai kodel cia turi buti tik tikras miegas. As uz tai kad ir suvaidintos tinka
Tai ka gi sveikinti??????????? Kas pirmosios vietos nugaletojas?
Dar turiu toki pasiulyma.... Tarkim, ar atsirastu norinciu mokytis nuotrauku kompozicijos. visi bendrai sugalvotumem uzduoti, kurioje turetu atsispindeti tam tikra kompozicija. Tuo paciu geriau ismoktumem ''skaityti ir suprasti'' nuotraukas, jas interpretuoti teisingai
DI, wow kokia interpetacija
siandien jeigu daryciau ta kadra, aisku jau daryciau kitaip, virsus toks nukastas, kaires nera, nes ten alkune kazkieno buvo labai labai zoominta, nes nelabai as drasiai jauciuosi prie svetimu sunu, del snukucio, tai man reiktu labai dideli spinduli daryti ir jau vandeny turbut buciau, o vaizda iki jo uzstotu kokios storos besideginancios tetos gal kas gali pamokyti kaip patikrinti, ar tikras spalvas kompas rodo? nes turiu itarimu, kad grybauja arba mano akys, arba kompas laptopas pas mane
bonda, nu va realus pavyzdys, kad blogam sokejui ir k...trukdo (cia man), nes fotikai musu vienodi, o jau tavo sugebejimai stai prasom kokie o kaip tau pavyksta tuos blikus pagauti?
DI, man reikia kompozicijos mokslu
siandien jeigu daryciau ta kadra, aisku jau daryciau kitaip, virsus toks nukastas, kaires nera, nes ten alkune kazkieno buvo labai labai zoominta, nes nelabai as drasiai jauciuosi prie svetimu sunu, del snukucio, tai man reiktu labai dideli spinduli daryti ir jau vandeny turbut buciau, o vaizda iki jo uzstotu kokios storos besideginancios tetos gal kas gali pamokyti kaip patikrinti, ar tikras spalvas kompas rodo? nes turiu itarimu, kad grybauja arba mano akys, arba kompas laptopas pas mane
bonda, nu va realus pavyzdys, kad blogam sokejui ir k...trukdo (cia man), nes fotikai musu vienodi, o jau tavo sugebejimai stai prasom kokie o kaip tau pavyksta tuos blikus pagauti?
DI, man reikia kompozicijos mokslu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 04, 12:14)
tai albume pasirasykit o tai pavadinimai man nieko nesako
Labas,
Sveikinimai konkurso nugalėtojams Pirma vieta ir mano favoritė buvo
man paskutinė
O dėl patalynės- man atrodo, kad geriausiai vienspalvė, ar klystu? Mūsų margos, tai kažkaip man nuotraukose nelabai, ypač ta, kur ryški
buvau šįryt- nepastebėjau...
---
tai šiaip neleidžiama, nes labai apkraunamas forumas
aš vakar bandžiau- pirmas auto buvo Kas matė, sako, kad matosi, jog miegas suvaidintas
---
mes jau turėjom įstrižinę kompoziciją, galima būtų tęsti toliau
Sveikinimai konkurso nugalėtojams Pirma vieta ir mano favoritė buvo
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 08:41)
Kadangi vakar dukriukas gražiai lūžo miegoti, tai aš griebiau fotoaparatą į rankas ir lėkiau miego temą įgyvendinti . Aišku norint turėti įspūdingą kadrą reikėtų gražios patalynės, įdomesnės aprangos, o aš tokį daugiau buitišką varaintą pabandžiau padaryti
man paskutinė
O dėl patalynės- man atrodo, kad geriausiai vienspalvė, ar klystu? Mūsų margos, tai kažkaip man nuotraukose nelabai, ypač ta, kur ryški
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 10:28)
Pirkau "Baltu lanku" knygyne, Akropolyje. Tik pasiskambink pries tai ar dar vis yra
---
O as tai nieko pries jei cituojant ikeliama ir nuotrauka dar kart paziurejimui. Nes kartais paziariama labai daug komentaru, o tu nuotraukos tiksliai nebeatsimeni, reik eit atgal per kelis puslapius ir ieskoti.
---
O as tai nieko pries jei cituojant ikeliama ir nuotrauka dar kart paziurejimui. Nes kartais paziariama labai daug komentaru, o tu nuotraukos tiksliai nebeatsimeni, reik eit atgal per kelis puslapius ir ieskoti.
buvau šįryt- nepastebėjau...
---
tai šiaip neleidžiama, nes labai apkraunamas forumas
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 12:20)
dar norejau del MIEGO temos pasisakyti... Man rodos, galima butu miega ir suvaidinti.. Juk dauguma nuotrauku yra pozuojamos, vaidinamos, tai kodel cia turi buti tik tikras miegas. As uz tai kad ir suvaidintos tinka
---
Dar turiu toki pasiulyma.... Tarkim, ar atsirastu norinciu mokytis nuotrauku kompozicijos. visi bendrai sugalvotumem uzduoti, kurioje turetu atsispindeti tam tikra kompozicija. Tuo paciu geriau ismoktumem ''skaityti ir suprasti'' nuotraukas, jas interpretuoti teisingai
---
aš vakar bandžiau- pirmas auto buvo Kas matė, sako, kad matosi, jog miegas suvaidintas
---
mes jau turėjom įstrižinę kompoziciją, galima būtų tęsti toliau
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 12:20)
Bonda, man patiko visos isskyrus antra. Apie ja kazkaip nesusidarau nuomones. Nieko man ji nesako. O va kitos graziai ziurisi ir blikiukai fantastiski
aciu matai, asgamtininke -tad is manes kol kas daugiau nelabai galit tiketis dar su tokiu aparatu o del antros -na as sviesos gaudymo majake biski ypac rytines
as uz
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 12:21)
ai, perpratau as jau saviski fotika...is visu galu jau man daug ko truksta ir t.t. o blikus -nu zaprasta zinok net su musiskiu
DI, saunuole VArom ir apie kompozicija skaiciau senas V.Marozo temas maciau, kad tu ten dalyvavus
O del pirmos vietos tai labai geda prisipazinti, bet ji mano ta foto nu kazkaip ziauriai nesitikejau tokiu palankiu balu matyt per daug save nuvertinu O paciai balsuoti buvo ziauriai sunku nes realiai koliazai man nelabai patinka, uz savo foto balsuot negalejau, tai liko rinktis is to kas liko dar karta labai aciu balsavusioms Lieku skolinga
Antra mano foto Rudens vienatve, kur parke suoliukas vienisas ir lievos spalvos
O del pirmos vietos tai labai geda prisipazinti, bet ji mano ta foto nu kazkaip ziauriai nesitikejau tokiu palankiu balu matyt per daug save nuvertinu O paciai balsuoti buvo ziauriai sunku nes realiai koliazai man nelabai patinka, uz savo foto balsuot negalejau, tai liko rinktis is to kas liko dar karta labai aciu balsavusioms Lieku skolinga
Antra mano foto Rudens vienatve, kur parke suoliukas vienisas ir lievos spalvos
Pelene sveikinu
Man labai patiko foto idėja ir atlikimas, tik kiek trūko sąryšio su rudeniu.
Bet tikrai nenuvertink savęs, daugiau pasitikėjimo - tau puikiai sekasi ir kalbu ne tik apie šitą konkretų tavo darbą, o apskritai
Bondos blikai visi patiko
DI, labai šauniai apibūdinai Uogienės nuotrauką , man ji dėl to ir labai patiko, tik nemokėjua taip aiškiai aprašyti kaip kad tu
O dėl kompozicijos užduočių tai ir aš labai norėčiau
Man labai patiko foto idėja ir atlikimas, tik kiek trūko sąryšio su rudeniu.
Bet tikrai nenuvertink savęs, daugiau pasitikėjimo - tau puikiai sekasi ir kalbu ne tik apie šitą konkretų tavo darbą, o apskritai
Bondos blikai visi patiko
DI, labai šauniai apibūdinai Uogienės nuotrauką , man ji dėl to ir labai patiko, tik nemokėjua taip aiškiai aprašyti kaip kad tu
O dėl kompozicijos užduočių tai ir aš labai norėčiau
Sveiknu nugalėtojas ir dalyves
ir prisidedu prie smalsaujančių dėl Ketti j/b
ir prisidedu prie smalsaujančių dėl Ketti j/b