Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aciu visoms uz pastabas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 11:45)

Man patiko smile.gif
tikrai neblogas kadras kompoziciskai. Dabar bijau ka nusisneketi, bet pameginsiu placiau... du mazi vaikai atsveria dideli suni, taigi kadre vyrauja pusiausvyra. Ji duoda stabilumo. Plius emocijos. Vaikai zaidzia ramiai, suo ju visiskai negazdina, jie i ji netgi demesio nekreipia. Jauciasi ramybe, kuri visiakai netrikdo suns miego smile.gif Jauciasi kadro gylis, nuotrauka nera plokscia. Nors aisku siek tiek noretusi kito fotoggafavimo aukscio. Gal kiek is zemiau. Tai va tokia mano interpretacija siai nuotraukai blush2.gif
Nugis paziurejau atidziau, kad is zemiau nesinori fotkinti, gal kiek virsaus daugiau, bet kita karta ta bus galima padaryt wink.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 11 04, 12:27)
Režimai A, M ir jau padidinti išlaikymo niekaip neišeina. O jums ką nemirksi blykstės lemputė, kai šviesos mažai. Atrodo ir tas butas mano nėra labai tamsus, bet ...

Pas mane ant siu rezimu is vis nesijungia blykste, nebent as ja pati ijungciau. Koks pas tave fotikas?

Ir dar sutinku su Loretoidu, kad Ketti nuotraukose galejo iamzinti vienoj foto koki daikciuka, ar pati kiskuti, be vaiko. Ir as turiu tokiu minciu prisiziurejusi Loretoido ir Avytes nuotrauku doh.gif Bet gi baisu kad nesugautu kaip kopijavimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 04 lapkričio 2009 - 12:10
biksi parodysiu kazka...susitupejo -galiu imest ax.gif lotuliukas.gif tik daugelis mate jau 4u.gif na is rudens cia seriju ax.gif aisku, dideles foto, kaip visada, gerokai geriau ziuris cool.gif (bet nesinori istampyt psl)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

zodizu, ant blikiuku uzsikabliavus ax.gif doh.gif lotuliukas.gif

o is miego tai bajerovu galiu imest su nekokybe -tai tiek to lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikinu! pirmoji ir mano favorite, kieno gi ji??

mano buvo tapu tapu per rudeni smile.gif aciu balsavusiom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 12:48)
Ačių už komentarus mano namų darbam. Tik dabar turiu veną neigiamą ,vieną teigiamą, ku daryt tokiu atveju ?  blush2.gif Perdaryt ar kaip ?

tai kam man rodos, geri tavo namu darbai 4u.gif

Bonda, man patiko visos isskyrus antra. Apie ja kazkaip nesusidarau nuomones. Nieko man ji nesako. O va kitos graziai ziurisi 4u.gif ir blikiukai fantastiski wub.gif

dar norejau del MIEGO temos pasisakyti... Man rodos, galima butu miega ir suvaidinti.. Juk dauguma nuotrauku yra pozuojamos, vaidinamos, tai kodel cia turi buti tik tikras miegas. As uz tai kad ir suvaidintos tinka smile.gif

Tai ka gi sveikinti??????????? Kas pirmosios vietos nugaletojas? smile.gif

Dar turiu toki pasiulyma.... Tarkim, ar atsirastu norinciu mokytis nuotrauku kompozicijos. visi bendrai sugalvotumem uzduoti, kurioje turetu atsispindeti tam tikra kompozicija. Tuo paciu geriau ismoktumem ''skaityti ir suprasti'' nuotraukas, jas interpretuoti teisingai smile.gif

Atsakyti
DI, wow kokia interpetacija bigsmile.gif
siandien jeigu daryciau ta kadra, aisku jau daryciau kitaip, virsus toks nukastas, kaires nera, nes ten alkune kazkieno doh.gif buvo labai labai zoominta, nes nelabai as drasiai jauciuosi prie svetimu sunu, del snukucio, tai man reiktu labai dideli spinduli daryti ir jau vandeny turbut buciau, o vaizda iki jo uzstotu kokios storos besideginancios tetos doh.gif gal kas gali pamokyti kaip patikrinti, ar tikras spalvas kompas rodo? nes turiu itarimu, kad grybauja arba mano akys, arba kompas unsure.gif laptopas pas mane unsure.gif
bonda, nu va realus pavyzdys, kad blogam sokejui ir k...trukdo (cia man), nes fotikai musu vienodi, o jau tavo sugebejimai stai prasom kokie thumbup.gif o kaip tau pavyksta tuos blikus pagauti? blush2.gif
DI, man reikia kompozicijos mokslu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 04 lapkričio 2009 - 12:22
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 04, 12:14)

mano buvo tapu tapu per rudeni smile.gif aciu balsavusiom  4u.gif

tai albume pasirasykit blush2.gif o tai pavadinimai man nieko nesako blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas,

Sveikinimai konkurso nugalėtojams thumbup.gif Pirma vieta ir mano favoritė buvo wub.gif

QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 08:41)
Kadangi vakar dukriukas gražiai lūžo miegoti, tai aš griebiau fotoaparatą į rankas ir lėkiau miego temą įgyvendinti  . Aišku norint turėti įspūdingą kadrą reikėtų gražios patalynės, įdomesnės aprangos, o aš tokį daugiau buitišką varaintą pabandžiau padaryti

man paskutinė wub.gif wub.gif wub.gif
O dėl patalynės- man atrodo, kad geriausiai vienspalvė, ar klystu? g.gif Mūsų margos, tai kažkaip man nuotraukose nelabai, ypač ta, kur ryški g.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 04, 10:28)
Pirkau "Baltu lanku" knygyne, Akropolyje. Tik pasiskambink pries tai ar dar vis yra wink.gif
---
O as tai nieko pries jei cituojant ikeliama ir nuotrauka dar kart paziurejimui. Nes kartais paziariama labai daug komentaru, o tu nuotraukos tiksliai nebeatsimeni, reik eit atgal per kelis puslapius ir ieskoti.

buvau šįryt- nepastebėjau...
---
tai šiaip neleidžiama, nes labai apkraunamas forumas wink.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 04, 12:20)
dar norejau del MIEGO temos pasisakyti... Man rodos, galima butu miega ir suvaidinti.. Juk dauguma  nuotrauku yra pozuojamos, vaidinamos, tai kodel cia turi buti tik tikras miegas. As uz tai kad ir suvaidintos tinka
---
Dar turiu toki pasiulyma.... Tarkim, ar atsirastu norinciu mokytis nuotrauku kompozicijos. visi bendrai sugalvotumem uzduoti, kurioje turetu atsispindeti tam tikra kompozicija. Tuo paciu geriau ismoktumem ''skaityti ir suprasti'' nuotraukas, jas interpretuoti teisingai smile.gif

aš vakar bandžiau- pirmas auto buvo blush2.gif Kas matė, sako, kad matosi, jog miegas suvaidintas
---
drinks_cheers.gif
mes jau turėjom įstrižinę kompoziciją, galima būtų tęsti toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 12:20)
Bonda, man patiko visos isskyrus antra. Apie ja kazkaip nesusidarau nuomones. Nieko man ji nesako. O va kitos graziai ziurisi  4u.gif  ir blikiukai fantastiski  wub.gif

aciu mirksiukas.gif matai, asgamtininke -tad is manes kol kas daugiau nelabai galit tiketis blush2.gif lotuliukas.gif dar su tokiu aparatu cool.gif o del antros -na as sviesos gaudymo majake biski ax.gif lotuliukas.gif ypac rytines biggrin.gif

as uz mirksiukas.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 12:21)

bonda, nu va realus pavyzdys, kad blogam sokejui ir k...trukdo (cia man), nes fotikai musu vienodi, o jau tavo sugebejimai stai prasom kokie  thumbup.gif o kaip tau pavyksta tuos blikus pagauti?  blush2.gif

4u.gif ai, perpratau as jau saviski fotika...is visu galu lotuliukas.gif jau man daug ko truksta ir t.t. mirksiukas.gif o blikus -nu zaprasta zinok 4u.gif net su musiskiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 04 lapkričio 2009 - 12:30
DI, saunuole thumbup.gif VArom ir apie kompozicija bigsmile.gif skaiciau senas V.Marozo temas maciau, kad tu ten dalyvavus mirksiukas.gif

O del pirmos vietos tai labai geda prisipazinti, bet ji mano ta foto cool.gif nu kazkaip ziauriai nesitikejau tokiu palankiu balu unsure.gif schmoll.gif matyt per daug save nuvertinu biggrin.gif O paciai balsuoti buvo ziauriai sunku doh.gif nes realiai koliazai man nelabai patinka, uz savo foto balsuot negalejau, tai liko rinktis is to kas liko rolleyes.gif dar karta labai aciu balsavusioms 4u.gif Lieku skolinga biggrin.gif
Antra mano foto Rudens vienatve, kur parke suoliukas vienisas ir lievos spalvos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Pelene sveikinu 4u.gif
Man labai patiko foto idėja ir atlikimas, tik kiek trūko sąryšio su rudeniu.
Bet tikrai nenuvertink savęs, daugiau pasitikėjimo - tau puikiai sekasi ir kalbu ne tik apie šitą konkretų tavo darbą, o apskritai mirksiukas.gif

Bondos blikai visi patiko thumbup.gif

DI, labai šauniai apibūdinai Uogienės nuotrauką thumbup.gif , man ji dėl to ir labai patiko, tik nemokėjua taip aiškiai aprašyti kaip kad tu mirksiukas.gif

O dėl kompozicijos užduočių tai ir aš labai norėčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 12:34
Sveiknu nugalėtojas ir dalyves 4u.gif
ir prisidedu prie smalsaujančių dėl Ketti j/b blush2.gif
Atsakyti