Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2009 11 04, 11:31)
Kaip suprast reikalauja? Kokiu rezimu fotografuoji? Ilgink islaikyma wink.gif O siaip mieganti vaikiuka jau ir su statyvu fotkinti galima smile.gif juk niekur i skadro nepabegs smile.gif

Rimtas, miegui ir štatyvas visai tiktų thumbup.gif .
Vakar kažkaip neprireikė, bet tamsesnę dieną ar vakare reikės pabandyti štayviuką išsitraukti. Ačiū už mintį 4u.gif

p.s. dar aišku ir ISO galima pakelti bet tada jau nekviestas grūdelis į svečius pasibels doh.gif
Atsakyti
Ketti - man labai visos patinka - taip gera pasidarė iš pat ryto smile.gif Tokios jaukios, šiltos, su meile. O koliažuose, aš jei daryčiau, įdėčiau vieną zuikio nuotrauką ar kokią kitą detalę pvz. lovytės ar patalynės, tada atsirastų šiek tiek istorijos ir žiūrovui (čia aš apie save ax.gif ) būtų įdomu paspėlioti, koks ten vaikučio kambarys ... biggrin.gif
Jau mąstau, kad aš savo dičkės, matyt, nesugebėsiu miegančios nufotografuoti verysad.gif Nebent katiną ar reiks mažiukų vaikų kur ieškoti g.gif
Atsakyti
Parodysiu viena foto, isknisau is archyvo taip vadinamo. Nepretenduoju su ja i konkursa, tiesiog siaip idomi butu nuomone, nes pagal tematika lyg ir tinka, nes yra miegantis personazas gan ryskus biggrin.gif buciau is arciau bandzius, bet bijojau zveri prizadinti doh.gif
Smėlio karjero generolai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 04 lapkričio 2009 - 10:46
Tesiu namų darbus. WB:

Auto
user posted image

Cloudy
user posted image

Rankinis
user posted image

Atsiprašau už nefotogenišką aplinką blush2.gif
Papildyta:
Loretoidai, susiradau tave flickre, nuotraukos nerealios bigsmile.gif O jau spalvos wub.gif Labai gražu.

Prisižiūrėjau Ketti nuotraukų ir užsimaniau saviškius pafotkint miegančius, tik nežinau ką reik sugalvot, mat jie miegą pas mane tik tamsoj g.gif gal reiks bandyt kai įmigs užuolaidas kiek praskleist ? Aš juos dažnai jau pabudusius fotografuoju, man jie tada irgi tokie mieli ,apsimiegoję būna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 11:45)

Ooo labai gerulė nuotrauka thumbup.gif . Iš arčiau nelabai ir reikia, nesinori to šuns pritraukto portreto - man kaip tik patinka, kad nuotrauka daugiau bendro plano apima, kad joje matosi tie vaikai mirksiukas.gif . Be jų būtų nuobodu į miegantį šuniuką žiūrėti, o čia visuma labai puiki. Man gražu mirksiukas.gif
Galėtų tik ta kepurė pilnai sutilpti ir berniuko šešėlis - kaip sakant dar čiut čiut daugiau erdvės mirksiukas.gif

p.s. Loretoidai, neplanavau iš mergytės miego kurti "isrotijos", bet kai daug variancijų gavosi, tai sulipčiau į koliažiuką. Visgi turėsiu omenyje, kad kitą kartą galima ir į detales daugaiu dėmesio skirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 11:05
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 11:01)
Ooo labai gerulė nuotrauka thumbup.gif . Iš arčiau nelabai ir reikia, nesinori to šuns pritraukto portreto - man kaip tik patinka, kad nuotrauka daugiau bendro plano apima, kad joje matosi tie vaikai mirksiukas.gif . Be jų būtų nuobodu į miegantį šuniuką žiūrėti, o čia visuma labai puiki. Man gražu mirksiukas.gif
Galėtų tik ta kepurė pilnai sutilpti ir berniuko šešėlis  - kaip sakant dar čiut čiut daugiau erdvės mirksiukas.gif

aciu, ketti, padrasinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 09:41)
Kadangi vakar dukriukas gražiai lūžo miegoti, tai aš griebiau fotoaparatą į rankas ir lėkiau miego temą įgyvendinti biggrin.gif . Aišku norint turėti įspūdingą kadrą reikėtų gražios patalynės, įdomesnės aprangos, o aš tokį daugiau buitišką varaintą pabandžiau padaryti mirksiukas.gif

Ir man trecia 4u.gif Pirmosiose kazkaip perdaug visko kadre ax.gif O trecia tvarkinga foto, tik patalynes isdegimai man kliuva, na ir remeliai visur man perplatus blush2.gif

Dar patiko pirmo koliazo pirma foto (kaireje puseje), tik etikete kiskio nuklonuociau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 11 03, 16:52)

Kaip faina,maciau sena shaika pradejo rinktis thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 11 03, 17:20)

kadangi i rudens konkursa nespejau  doh.gif tai dedu cia  blush2.gif
rudenine plunksna

idomi -buciau prabalsavus uz sita mirksiukas.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 17:54)
As taip pat prie nespejusiu i traukini smile.gif

kazkaip apkarpyt kitaip prasos g.gif

o as apmirsau ta rudens konkursa blush2.gif lotuliukas.gif flirke matet dauguma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 11 04, 09:28)
o cia is archyvu i miego tema  4u.gif

Man permazas miegantis personazas, jeigu jau miego temai nuotrauka priskirti smile.gif
Atsakyti
Konkurso - "Ruduo : spalvos, formos, derlius , nuotaika" rezultatai:

first.gif Laiko tėkmės nesustabdysi.... - 82
user posted image

second.gif Rudeninis ziedas - 55
user posted image

third.gif Susirange - 51
user posted image

nukrito ... - 36
Voro namai - 26
Pasipuosus rudens puosmenom - 20
Rudens gerybes - 18
Rudens simfonija - 15
Rudenines pievos kareiveliai - 12
Derlingas rudenelis - 9
tapu tapu per rudenį.... - 9
Rudens vienatve - 8
Rudens takeliu ... - 4
Tas pats takelis skirtingu ritmu - 1
...laikykis lapuk... - 1
Spalvoti rudens pedsakai- 0
Rudeniniu spinduliu apsviesta stoviu as su puosmena - 0
As tavo - Tu mano.. - 0
Vienuma.. - 0

Sveikiname nugaletojus thumbup.gif 4u.gif Prasome prisipazinti dabar ir parasyti kuri kieno fotke bigsmile.gif

Aciu boruzkai uz pagalba skaiciuojant balsiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 11:31)
Kaip suprast reikalauja? Kokiu rezimu fotografuoji? Ilgink islaikyma wink.gif O siaip mieganti vaikiuka jau ir su statyvu fotkinti galima smile.gif juk niekur i skadro nepabegs smile.gif

Režimai A, M ir jau padidinti išlaikymo niekaip neišeina. O jums ką nemirksi blykstės lemputė, kai šviesos mažai. Atrodo ir tas butas mano nėra labai tamsus, bet ...
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 04, 12:19)
Ir man trecia  4u.gif Pirmosiose kazkaip perdaug visko kadre  ax.gif O trecia tvarkinga foto, tik patalynes isdegimai man kliuva, na ir remeliai visur man perplatus  blush2.gif

Patalyne žinok tokia ir yra labai labai blanki, net gyvai ji atrodo kaip "išdegusi" (išblukusi) - jau nauja tokia buvo mirksiukas.gif . O šviesinant fotkę ji dar labaiu pabalo doh.gif

Rėmai aišku skonio reikalas, bet man kažakip jie derinasi su švelniu j/b variantu.
Turbūt geriausia be rėmo fotkes dėti, kad rėmas neblaškytų dėmesio doh.gif

Etiketę patingėjau nuklonuot blush2.gif . Bet pasitaisysiu mirksiukas.gif
Ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 11:32