Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labai smagu, kad jumi taip patiko bigsmile.gif . O trečia man irgi pačiausia drinks_cheers.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 10:00)
ketti, man irgi paskutine pati paciausia thumbup.gif
o man tai neuzkliuvo nei pataliukai, nei drabuzeliai, gal del to j/b daryta?

Tikrai taip, j/b rinkausi, nes spalvotas variantas man nelabai patiko, patalėlis toks neryškus, pablukęs blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 09:12
Ketti, man ir spalvotas ziurisi, cia gi buitiakas, o spalvos tokios minkstos malonios kaip tik miegeliui 4u.gif

kas ten sake nesimato, kur mano balsuota??? tikriausiai ziurit per comments, tai paprastai buna nuotrauka, kokio zmogaus komentaras ir mano balai, o jei eit per nuotraukas is eiles tai matosi uz kurias balsuota... man atrodo mes su liamuna vienu metu balsavo uz tai idomiai mano komentarai pasislepe smile.gif
Atsakyti
Biški OT, bet manau svarbi informacija

http://www.lrytas.lt...1...d=99&view=2

Ketti, fantastiškos nuotraukytės. O jau mergytės grožis wub.gif
Man ir jb ir spalvota labai gražu.
Atsakyti
Ketti, is tu pavieniu man irgi trecia paciausia thumbup.gif O koliaziukai...pirmam, tai didziojoj fotkej zaislo etikete labai demesi blasko, apatinej desnej kazkaip suspausta ir krenta vaikas is kadro smile.gif Antram - didziojo fotkej irgi slysta vaikas blush2.gif
Siaip tai thumbup.gif bigsmile.gif Cia diena fotkinai? Nu maniske be sansu paguldyt ne i lovyte, o jei dar liepciau kokia suknele apsirengt, tai sakytu...mama, gal isprotejai? lotuliukas.gif Reiks jauciu katina fotkint doh.gif
Atsakyti
Melodi, ačiū už pastabas 4u.gif . Etiketė man irgi nepatinka - reikės su PS bandyti ją išimt smile.gif

o dėl to kritimo įspūdžio nesugalvoju ką čia galima būtų pakeisti (nors as tai jo nelabia ir jauciu), kad jo neliktų g.gif . Tarkim antro koliazo didziojoj nuotraukoj bandžiau fotkinti kad veidukas butu būtent tokiu kampu (jei iš žemiau, tai pagalvė užstoja dalį jo), be to dar talpinau rankas į kadrą tai taip ir gavosi...

Fotkinau dieną, netikėtai užmigo ji man ant rankų, tai nunešiau paguldžiau į savo lovą ir užklojau jos patalėliu. Kai gerai įminga tai ne tokie ir jaurūs tie vaikai, be to manoji pripratusi prie triukšmo, nes brolis jai miegant mėgsta pašūkauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 09:47
Sveiki visi
Jei dar vyksta balsavimas ir galiu balsuot tai:
Balsuojam dėl savaitės temos trukmės:
- už viena savaitę: Will, DI, rarity, Pelene, Kūlverstukas, Loretoidas, Zitlali, ketti, Alijena, spaNguolė, ich, Medona, Jurina
- už dvi savaites: Tiny, Melodi, Pia*, Uogiene, Valetta, Armana,Fea, zmogiukas, Padangė, wite

DI, kur knygą pirkai? Pasiskaičiau apie ją ir užsimaniau smile.gif
Ketti, aš neišimtis, man ir labiausia patiko paskutinė iš trijų ir spalvota
Atsakyti
Labas ax.gif

Laretoido labai patiko ragana, super atrodo, šiurpinanti thumbup.gif

Ketti, labai labai gražus miegelis thumbup.gif Man įpatingai patiko šios dvi

user posted image

user posted image

(atsiprašau, kad cituoju su nuotraukomis blush2.gif )

Labai gražus J/B vertimas, tinka čia tas atspalvis labai wub.gif
Atsakyti
Balsavimas Rudens konkurse baigtas thumbup.gif Tuoj skelbisme nugaletojus 4u.gif
Atsakyti
Ketti, labai gražios miegančio vaiko foto. Rašei, kad dieną fotikinai. O tai buvo pakaknkamai apšvietimo, kad taip ryšku gavosi. Man tai dar dar prie lango kažkas gaunasi, jei namie. o jei toliau ar apsiniaukę, iš karto reikalauja blysktės fotikas.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 11 04, 10:52)

DI, kur knygą pirkai? Pasiskaičiau apie ją ir užsimaniau smile.gif
Ketti, aš neišimtis, man ir labiausia patiko paskutinė iš trijų ir spalvota

Pirkau "Baltu lanku" knygyne, Akropolyje. Tik pasiskambink pries tai ar dar vis yra wink.gif

O as tai nieko pries jei cituojant ikeliama ir nuotrauka dar kart paziurejimui. Nes kartais paziariama labai daug komentaru, o tu nuotraukos tiksliai nebeatsimeni, reik eit atgal per kelis puslapius ir ieskoti.

Laukiam, kas gi nugaletojas konkurse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 11 04, 11:24)
Ketti, labai gražios miegančio vaiko foto. Rašei, kad dieną fotikinai. O tai buvo pakaknkamai apšvietimo, kad taip ryšku gavosi. Man tai dar dar prie lango kažkas gaunasi, jei namie. o jei toliau ar apsiniaukę, iš karto reikalauja blysktės fotikas.

ačiū 4u.gif

Visų pirma vakar buvo labai palanki giedra diena dėl to kambarys buvo daug šviesesnis nei įprastai.
Antra, mūsų lova stovi netoli lango, tai toj vietoj kur gulėjo mergytė buvo pakankamai šviesu.
Trečia, kažkiek aišku nuotrauką is su PS pašviesinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 10:32
QUOTE(Loreli @ 2009 11 04, 11:24)

Kaip suprast reikalauja? Kokiu rezimu fotografuoji? Ilgink islaikyma wink.gif O siaip mieganti vaikiuka jau ir su statyvu fotkinti galima smile.gif juk niekur i skadro nepabegs smile.gif
Atsakyti