QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 16:46)
Neiskeptu fotikas, gi saltoje orkaiteje ijunkit sviesa, ikiskit sausainius ir fotkinkit 

niu jo tik butu balti, neiskile, ir tikrai nesimatytu kad kepa

QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:49)
as tieki esu fotkinus maisto orkaitej karstoj bekepancioj

nespeju pakomentuot foto, bet perskaitau, paziuriu
ir flickr seku
Zitlali, jau flickr apziurejau foto
nestukes spalvota(kur ji stovi) pati paciausia
ir visa serija
tai ir iskeptus galima idet i orkaite ir ijungus sviesele fotkint
nebent paragaut labai norejosi
uzsimaniau kazko saldaus dabar

Zitlali, jau flickr apziurejau foto

QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:49)

QUOTE(Valetta @ 2009 11 10, 16:51)
nebent paragaut labai norejosi
uzsimaniau kazko saldaus dabar

nu man cia kaip melas skamba

Na bet supratau. Atspindziai nepatiko ir taskas

Di, Melodi,
ačiū už komentarus
Vaiką fotkinau dirbtinėj šviesoj. Nors WB nustatinėjau rankiniu būdu, spalvos neidealios gavosi. Todėl ir bandžiau paslėpti po sepia
Jei pavyks ką išlaužti iš tos fotkės su SP, tai parodysiu, nors ygūdžių
O katiną tris dienas mučinau prie natūralaus apšvietimo. Bet jis kaip pilkas, taip pilkas. Tai aš jam paėmiau ir spalvų Auto corect'ą padariau. Pasidarė toks gražus pilku išraiškingu snukiu, rusvu kialiuku. Reikėjo turbūt mėlynos spalvos primesti, būtų nors pavadinimą atitikęs
ačiū už komentarus

Vaiką fotkinau dirbtinėj šviesoj. Nors WB nustatinėjau rankiniu būdu, spalvos neidealios gavosi. Todėl ir bandžiau paslėpti po sepia

O katiną tris dienas mučinau prie natūralaus apšvietimo. Bet jis kaip pilkas, taip pilkas. Tai aš jam paėmiau ir spalvų Auto corect'ą padariau. Pasidarė toks gražus pilku išraiškingu snukiu, rusvu kialiuku. Reikėjo turbūt mėlynos spalvos primesti, būtų nors pavadinimą atitikęs

QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 10, 17:06)
Di, Melodi,
ačiū už komentarus
ačiū už komentarus

pamegink

Sveikutes,
vis prabegomis perskaitau pokalbius, o pasisakyt kaip visad nebelieka laiko. Smagu matyt daug nauju nariu ir senoliu sugryzusiu
Mano naujausios horizonto nuotraukos, labai laiku spejau:

Su miegelio tema sunkiau maniskiai jau pietu nebemiega, o nakti jau tamsu
Nebent suieskosiu sena kadra kuris jau buvo matytas koliazu konkurse.
vis prabegomis perskaitau pokalbius, o pasisakyt kaip visad nebelieka laiko. Smagu matyt daug nauju nariu ir senoliu sugryzusiu

Mano naujausios horizonto nuotraukos, labai laiku spejau:

Su miegelio tema sunkiau maniskiai jau pietu nebemiega, o nakti jau tamsu

QUOTE(RamuteS @ 2009 11 10, 17:11)
Sveikutes,
del pirmos nesu tikra..... o antra labai patiko

QUOTE(DI @ 2009 11 10, 16:49)
taigi iskeptus

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.