QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 16:46)
Neiskeptu fotikas, gi saltoje orkaiteje ijunkit sviesa, ikiskit sausainius ir fotkinkit
niu jo tik butu balti, neiskile, ir tikrai nesimatytu kad kepa
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:49)
as tieki esu fotkinus maisto orkaitej karstoj bekepancioj melodi, va seniau macius buvo foto tikrai gal dar kas ...nu neiskepe fotikas
nespeju pakomentuot foto, bet perskaitau, paziuriu ir flickr seku
Zitlali, jau flickr apziurejau foto nestukes spalvota(kur ji stovi) pati paciausia ir visa serija
tai ir iskeptus galima idet i orkaite ir ijungus sviesele fotkint nebent paragaut labai norejosi uzsimaniau kazko saldaus dabar
Zitlali, jau flickr apziurejau foto nestukes spalvota(kur ji stovi) pati paciausia ir visa serija
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:49)
tai ir iskeptus galima idet i orkaite ir ijungus sviesele fotkint nebent paragaut labai norejosi uzsimaniau kazko saldaus dabar
QUOTE(Valetta @ 2009 11 10, 16:51)
nu man cia kaip melas skamba as apgausiu ziuretojus kad jie kepa, nors jie jau iskepe norejosi perduot viska realiai, kai veiksmas vyksta is tikruju.
Na bet supratau. Atspindziai nepatiko ir taskas
Di, Melodi,
ačiū už komentarus
Vaiką fotkinau dirbtinėj šviesoj. Nors WB nustatinėjau rankiniu būdu, spalvos neidealios gavosi. Todėl ir bandžiau paslėpti po sepia
Jei pavyks ką išlaužti iš tos fotkės su SP, tai parodysiu, nors ygūdžių
O katiną tris dienas mučinau prie natūralaus apšvietimo. Bet jis kaip pilkas, taip pilkas. Tai aš jam paėmiau ir spalvų Auto corect'ą padariau. Pasidarė toks gražus pilku išraiškingu snukiu, rusvu kialiuku. Reikėjo turbūt mėlynos spalvos primesti, būtų nors pavadinimą atitikęs
ačiū už komentarus
Vaiką fotkinau dirbtinėj šviesoj. Nors WB nustatinėjau rankiniu būdu, spalvos neidealios gavosi. Todėl ir bandžiau paslėpti po sepia
O katiną tris dienas mučinau prie natūralaus apšvietimo. Bet jis kaip pilkas, taip pilkas. Tai aš jam paėmiau ir spalvų Auto corect'ą padariau. Pasidarė toks gražus pilku išraiškingu snukiu, rusvu kialiuku. Reikėjo turbūt mėlynos spalvos primesti, būtų nors pavadinimą atitikęs
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 10, 17:06)
Di, Melodi,
ačiū už komentarus
ačiū už komentarus
pamegink Zinok PS labai daug ka gali, tiek paryskinti spalvas, tiek isblukinti, tiek pakeisti kitomis kadras mielas, ir saulute ir zvaigzdutes uz vaikucio ''kalba'' apie miegeli.. man jau paciai idomu pasidare jei noresi atsiusk man sia nuotrauka i el.p. diana.zak@gmail.com paziuresiu ar tikrai galima is jos kazka isspausti.
Sveikutes,
vis prabegomis perskaitau pokalbius, o pasisakyt kaip visad nebelieka laiko. Smagu matyt daug nauju nariu ir senoliu sugryzusiu
Mano naujausios horizonto nuotraukos, labai laiku spejau:
Su miegelio tema sunkiau maniskiai jau pietu nebemiega, o nakti jau tamsu Nebent suieskosiu sena kadra kuris jau buvo matytas koliazu konkurse.
vis prabegomis perskaitau pokalbius, o pasisakyt kaip visad nebelieka laiko. Smagu matyt daug nauju nariu ir senoliu sugryzusiu
Mano naujausios horizonto nuotraukos, labai laiku spejau:
Su miegelio tema sunkiau maniskiai jau pietu nebemiega, o nakti jau tamsu Nebent suieskosiu sena kadra kuris jau buvo matytas koliazu konkurse.
QUOTE(RamuteS @ 2009 11 10, 17:11)
Sveikutes,
del pirmos nesu tikra..... o antra labai patiko
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 16:49)
taigi iskeptus o kaip tu manai kavinem maista fotografuoja? pasakojo man kokie 'menai' ten realiai pries nosi pateikiami pilna stala pridaro, atsala o paskui nupiesi su PS garus ir spalvas
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.