Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Neiskeptu fotikas, gi saltoje orkaiteje ijunkit sviesa, ikiskit sausainius ir fotkinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 16:46)
Neiskeptu fotikas, gi saltoje orkaiteje ijunkit sviesa, ikiskit sausainius ir fotkinkit smile.gif

niu jo tik butu balti, neiskile, ir tikrai nesimatytu kad kepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:49)

as tieki esu fotkinus maisto orkaitej karstoj bekepancioj lotuliukas.gif melodi, va seniau macius buvo foto tikrai gal dar kas ax.gif ...nu neiskepe mirksiukas.gif mirksiukas.gif fotikas lotuliukas.gif
Atsakyti
nespeju pakomentuot foto, bet perskaitau, paziuriu ax.gif ir flickr seku ax.gif
Zitlali, jau flickr apziurejau foto thumbup.gif nestukes spalvota(kur ji stovi) pati paciausia wub.gif ir visa serija thumbup.gif
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:49)

tai ir iskeptus galima idet i orkaite ir ijungus sviesele fotkint mirksiukas.gif nebent paragaut labai norejosi biggrin.gif uzsimaniau kazko saldaus dabar doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 10 lapkričio 2009 - 15:58
QUOTE(Valetta @ 2009 11 10, 16:51)
tai ir iskeptus galima idet i orkaite ir ijungus sviesele fotkint  mirksiukas.gif  nebent paragaut labai norejosi  biggrin.gif uzsimaniau kazko saldaus dabar  doh.gif  lotuliukas.gif

nu man cia kaip melas skamba biggrin.gif as apgausiu ziuretojus kad jie kepa, nors jie jau iskepe biggrin.gif tongue.gif norejosi perduot viska realiai, kai veiksmas vyksta is tikruju.

Na bet supratau. Atspindziai nepatiko ir taskas smile.gif
Atsakyti
Di, Melodi,
ačiū už komentarus 4u.gif

Vaiką fotkinau dirbtinėj šviesoj. Nors WB nustatinėjau rankiniu būdu, spalvos neidealios gavosi. Todėl ir bandžiau paslėpti po sepia blush2.gif
Jei pavyks ką išlaužti iš tos fotkės su SP, tai parodysiu, nors ygūdžių schmoll.gif

O katiną tris dienas mučinau prie natūralaus apšvietimo. Bet jis kaip pilkas, taip pilkas. Tai aš jam paėmiau ir spalvų Auto corect'ą padariau. Pasidarė toks gražus pilku išraiškingu snukiu, rusvu kialiuku. Reikėjo turbūt mėlynos spalvos primesti, būtų nors pavadinimą atitikęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksvaite: 10 lapkričio 2009 - 16:08
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 10, 17:06)
Di, Melodi,
ačiū už komentarus  4u.gif

Vaiką fotkinau dirbtinėj šviesoj. Nors WB nustatinėjau rankiniu būdu, spalvos neidealios gavosi. Todėl ir bandžiau paslėpti po sepia  blush2.gif
Jei pavyks ką išlaužti iš tos fotkės su SP, tai parodysiu, nors ygūdžių  schmoll.gif

O katiną tris dienas mučinau prie natūralaus apšvietimo. Bet jis kaip pilkas, taip pilkas. Tai aš jam paėmiau ir spalvų Auto corect'ą padariau. Pasidarė  toks gražus pilku išraiškingu snukiu, rusvu kialiuku. Reikėjo turbūt mėlynos spalvos primesti, būtų nors pavadinimą atitikęs  lotuliukas.gif

pamegink wink.gif Zinok PS labai daug ka gali, tiek paryskinti spalvas, tiek isblukinti, tiek pakeisti kitomis smile.gif kadras mielas, ir saulute ir zvaigzdutes uz vaikucio ''kalba'' apie miegeli.. man jau paciai idomu pasidare smile.gif jei noresi atsiusk man sia nuotrauka i el.p. diana.zak@gmail.com paziuresiu ar tikrai galima is jos kazka isspausti.
Atsakyti
Sveikutes,
vis prabegomis perskaitau pokalbius, o pasisakyt kaip visad nebelieka laiko. Smagu matyt daug nauju nariu ir senoliu sugryzusiu thumbup.gif
Mano naujausios horizonto nuotraukos, labai laiku spejau:
user posted image

user posted image

Su miegelio tema sunkiau maniskiai jau pietu nebemiega, o nakti jau tamsu verysad.gif Nebent suieskosiu sena kadra kuris jau buvo matytas koliazu konkurse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 10 lapkričio 2009 - 16:15
QUOTE(RamuteS @ 2009 11 10, 17:11)
Sveikutes,

del pirmos nesu tikra..... o antra labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 16:49)

taigi iskeptus smile.gif o kaip tu manai kavinem maista fotografuoja? pasakojo man kokie 'menai' ten realiai pries nosi pateikiami smile.gif pilna stala pridaro, atsala o paskui nupiesi su PS garus ir spalvas smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti