Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 00:12)
Kad taip nurimo čia visos, pašiurpinsiu su raganų rudeniu  tongue.gif

O siaube  fear.gif Čia jos veidas specialiai užbliurintas?
Papildyta:
O jūs su kokia programa tvarkote RAW nuotraukas? Pas mane photoshope neatidaro jų, tai su Lightroomu vargstu, o po to fotoshope ''dakalu''  rolleyes.gif . Kaip padaryt kad fotoshopas jas atidarytų?

Pas mane ta pati problema g.gif anksciau atidarinejo, o dabar jau ne. Raso, kad ne tokio tipo failas. Gal vyras istryne koki failiuka is kompo ar dar kas nutiko. Net neisivaizduoju.
Atsakyti
Pelene, labai gražūs pavyzdžiai bigsmile.gif ypač paskutinis thumbup.gif

DI, pas mane taip pat rašo kad netinkamas failas, o Lightroomas atidaro juos, tik man nepatinka jis, kažkaip prie fotoshopo labiau įpratusi esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 11 03, 21:35)
Pasirodysiu ir aš biški. Šita tai gal net į rudens temą tiktų  g.gif
user posted image

Rami tokia, patinka man tokios liudnai ramios foto biggrin.gif

Loretoido ragana padare siurpu ispudi -vadinasi, efektas pasiektas thumbup.gif

Dabar apie miega noriu durnai paklausti: ziuriu tos nuotraukos miegaliu tokios ryskios, ir kaip cia taip pavyksta? Jeigu as savo miegalius apsviesiu fotografuojant, tai galiu netycia gauti is ko nors doh.gif Ar galit mane ant kelio uzvesti, kaip galima pasiekti gero efekto del apsvietimo? O dar bedele - mano potencialusis miegalius miega lovytej, ar vezime, o ten as niekaip gero rakurso nepagausiu g.gif patarkit prasau blush2.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 04 lapkričio 2009 - 08:19
Labas rytas,

dukriukas labai ankstyva šiandien doh.gif , tai prie kavos puodo bandysiu pakomentuoti vakar įkeltas foto mirksiukas.gif

Valettos plunksna man labai įdomiai atrodo ir pavadinimas labai tinka thumbup.gif Tas lapelis toks lengvutis...
tik man rodos nuotrauka perkontrastinta unsure.gif ir saulės apšviesti plotai perdegę (sunku spręsti kai fotkė tokai maža). Dėl kompozicijos tai man visai žiūrisi mirksiukas.gif

Padangei rekomenduoju dar grįžti prie to namo ir padaryti kelias įvairtesnius kadriukus mirksiukas.gif

Uogienės paskutinio pasispardymo bandymas toks rudeniškas ir spalvos gražios, bet pats kadras man pasirodė nelabai įdomus, kažko trūksta tam fragmentui, kurį nufotografavai mirksiukas.gif .

Wite lapeliukas mano akims geriau žiūrisi nei Uogienės lapelių grupė. Bet dar išraiškingesniam kadrui norėtųsi vientisesnio fono, nes dabar dešnėje fono pusėje medžio šakos man kiek kliūna mirksiukas.gif . Ir dar svarstau gal tiktų šiai nuotraukai 1:1 santykio apkirpimas. Kaip sakant kvadratukas gal ir gražiau atrodytų smile.gif

Loretoido ragana labai įtikinama man pasirodė thumbup.gif . Kur tu čia ją tokią sutikai biggrin.gif ?

Spanguolė pateikė įdomų saulėlydžio sprendimą - man gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 08:16
labas rytas smile.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 03, 21:10)
puiki foto smile.gif keista diena raganas matyt...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif bijosiu ir diena i miska dabar eit lotuliukas.gif

Spanguole, idomi saulelydzio foto bigsmile.gif o su veidrodziu pati daug minusus isvardinai, man dar pilkumas kliuna blush2.gif

QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 08:06)
Valettos plunksna man labai įdomiai atrodo ir pavadinimas labai tinka thumbup.gif  Tas lapelis toks lengvutis...
tik man rodos nuotrauka perkontrastinta unsure.gif  ir saulės apšviesti plotai perdegę (sunku spręsti kai fotkė tokai maža). Dėl kompozicijos tai man visai žiūrisi mirksiukas.gif

aciu uz komentara bigsmile.gif
isdegimu gal ir yra unsure.gif bet man jei nemaiso 4u.gif

o cia is archyvu i miego tema 4u.gif
user posted image
didesne foto CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 04 lapkričio 2009 - 08:31
Kadangi vakar dukriukas gražiai lūžo miegoti, tai aš griebiau fotoaparatą į rankas ir lėkiau miego temą įgyvendinti biggrin.gif . Aišku norint turėti įspūdingą kadrą reikėtų gražios patalynės, įdomesnės aprangos, o aš tokį daugiau buitišką varaintą pabandžiau padaryti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Oho, Ketti bigsmile.gif Labai gražu! Ypač ta paskutinė tokia miela su tuo zuikučiu wub.gif O jie nepabunda jums befotkinant nuo fotiko garso?
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 09:48)
Oho, Ketti  bigsmile.gif  Labai gražu! Ypač ta paskutinė tokia miela su tuo zuikučiu  wub.gif O jie nepabunda jums befotkinant nuo fotiko garso?

ačiū 4u.gif .
Laukiau kol kietai įmigs tik tada fotkinau, tai nepabudo mirksiukas.gif
Kelis kart pasimuistė, tai man dar geriau - pozą kažkiek pakeitė smile.gif
Atsakyti
ketti, man irgi paskutine pati paciausia thumbup.gif
o man tai neuzkliuvo nei pataliukai, nei drabuzeliai, gal del to j/b daryta?
Atsakyti
Laba ryta, koleges 4u.gif biggrin.gif

Valetta, nu man i akis tvora ta krenta g.gif kazkaip nesimato to gyvio miegancio unsure.gif

ketti, nu cia tai aukstasis pilotazas wub.gif Man trecia tai is vis nereali 4u.gif remink ir dek vaiku kambaryje koki koliaziuka ar ant drobes wub.gif eik tu sau...atavryk man mieganti vaika taip nufotkinti...kaip tik miega dabar biggrin.gif

Primenu, kad iki 10 val vyksta balsavimas Rudens fotokonkurse 4u.gif kas nespejote pabalsuoti suskubkite mirksiukas.gif 10 val. skaiciuosime balsiukus 4u.gif
Atsakyti
O šiaip miegančią fotografuoti labai patiko, nes nejudėjo ir galėjau ramiai įdomesnio kampo paieškot thumbup.gif

Dar pora koliažų parodau ax.gif .
O kitas variacijas kad neužkrauti SM, tai į flickr sudėsiu mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ketti, man irgi pati paciausia trecia smile.gif jei jau rinkti viena gereiausia is situ wink.gif
Malacius smile.gif
Atsakyti