Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:17)

jo, galima, jei tik tuo metu vaikas nerekia, ir demesio nereikalauja. Nors, tiesa sakot, ka darai daryk gerai, arba is vis nedaryk smile.gif tik kad  tam GERAI atilikimui dazniausiai laiko nera.

o be to, as visai nenorejau isryskinti vieno sausainio  smile.gif

kam tu lauki kritkos, jei paskui vis tiek kritikuojancius bandai i suns dienas isdet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:13)

O orkaite tai man visai neuzkliuvo smile.gif viskas ten man ok smile.gif Nelabai supratau zmogiuk kas tau joje nepatiko

nu vat ir man tas atspindys orkaitej uzkliuvo blush2.gif o saukstas kazkaip kaip tik nekrenta i akis smile.gif
ir dar-jau iskeptu sausainiu fotke tai tik viena kuria nors palikciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fea: 10 lapkričio 2009 - 15:27
QUOTE(bonda @ 2009 11 10, 16:24)
kam tu lauki kritkos, jei paskui vis tiek kritikuojancius bandai i suns dienas isdet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kodel tu galvoji kad as i suns dienas kritikuojancius dedu? g.gif

bet tai nereiskia kad sutinku su visais issakytais komentarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 10, 15:08)
DI, man koliaze nepatinka foto, kur sausainiai orkaiteje, mintimi labai isipaiso, o atlikimu ne....

ikeliu i miego tema, nieko neisspaudziau,bet kad parodyt, kad fotkinu  biggrin.gif

(is tikruju neisejo prieiti taip, kad matytusi jog rankoj duona sugniauzta ir uzmiges su duonos kasniu....)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif del tos duonos

Siaip man tai butu viskas ok, toks buitinis miegas, ale meno is musiskiu nelabai islausi, nes arba nemiega, arba vaidint dar nemoka, man tik pagalves per daug gavosi ir centruota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 11 10, 16:26)
nu vat ir man tas atspindys orkaitej uzkliuvo blush2.gif o saukstas kazkaip kaip tik nekrenta i akis smile.gif
ir dar-jau iskeptu sausainiu fotke tai tik viena kuria nors palikciau..

atspindi samoningai siekiau parodyti smile.gif kaip kitaip zinosit kad sausainiai jau kepa smile.gif sutinku, kad kompozicija galejo buti kitokia, geresne, bet atspindys buvo tikslas smile.gif
Atsakyti
vaikas murzinas nuo duonos, butent ir norejau uzfiksuoti akimirka, kad uzmigo bevalgydamas, su megztuku, murzinas, su duona rankoj, bet aisku cia tik as tai zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 10, 16:29)
vaikas murzinas nuo duonos, butent ir norejau uzfiksuoti akimirka, kad uzmigo bevalgydamas, su megztuku, murzinas, su duona rankoj, bet aisku cia tik as tai zinau  biggrin.gif

aisku smile.gif
bet tada turejo buti kitoks pateikimas. Gal reikejo palikti neturalumo daugiau.... kad ir neuzkloti jo pvz. Juk jis pries uzmigdamas neuzsiklojo pats jei jau ''luzo'' su duona rankytej wink.gif kadras butu lengvesnis.
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:29)
atspindi samoningai siekiau parodyti smile.gif kaip kitaip zinosit kad sausainiai jau kepa smile.gif sutinku, kad kompozicija galejo buti kitokia, geresne, bet atspindys buvo tikslas smile.gif

na, nzn...bet ir taip matosi, kad kepa gi..sausainiai eilem sudeti, sviesa orkaites matosi.. as buciau su atidaryta orkaite fotkinus. tikrai tas atspindys kliuna g.gif na, bet cia tik man gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 11 10, 16:33)
na, nzn...bet ir taip matosi, kad kepa gi..sausainiai eilem sudeti, sviesa orkaites matosi.. as buciau su atidaryta orkaite fotkinus. tikrai tas atspindys kliuna g.gif na, bet cia tik man gal smile.gif

Na su atidaryta as gal nerizikuociau prie 200 laipsniu.. biggrin.gif fotiko gaila. o is kur matytum kad kepa? As turiu panasiu kadru kur jie skardoj guli, bet vis dar ant stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:36)
Na su atidaryta as gal nerizikuociau prie 200 laipsniu..  biggrin.gif  fotiko gaila. o is kur matytum kad kepa? As turiu panasiu kadru kur jie skardoj guli, bet vis dar ant stalo smile.gif

na parasiau jau - sudetos skardos eilemis (kitur nesudesi, tik orkaitej), ir sviesa orkaites apsviecia sausainius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fea: 10 lapkričio 2009 - 15:39
QUOTE(Fea @ 2009 11 10, 15:33)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ne tik tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 11 10, 16:39)
na parasiau jau - sudetos skardos eilemis (kitur nesudesi, tik orkaitej), ir sviesa orkaites apsviecia sausainius 4u.gif

aaa matyt neatidziai perskaiciau smile.gif
Atsakyti