Bandau užbaigti ND.
WB prie dirbtinio apšvietimo
Rankinis
Lemputė
Auto
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 10, 11:31)
Di, keletą kartų grįžau prie šito tavo posto, ir kažko nesuprantu - labai man keisti tavo nustatymai Kodėl tu kėlei ISO, o neilginai išlaikymo?
pirma kart fotografavau su 1/50 islaikymu, ir ISO 300 kazkur..... bet ryzkumo nebuvo visai. Visgi fotografuoju istisai judanti vaika. Tada meginau trumpint islaikyma iki 1/250, bet aisku reik kelti ISO, niu tai ir uzkeliau... Cia vis dar mano paiesko ryskuma pagauti
QUOTE(Abi @ 2009 11 10, 13:46)
liuks
o kas cia per sofkute????? taip ir prasosi iamzinama
o as siandien kepiau sausainius zinau, kad galejau ir geriau.... bet nuo vaiko, prie teslos, ir prie fotiko sokinejau.... Jusu teismui.
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 14:03)
pirma kart fotografavau su 1/50 islaikymu, ir ISO 300 kazkur..... bet ryzkumo nebuvo visai. Visgi fotografuoju istisai judanti vaika. Tada meginau trumpint islaikyma iki 1/250, bet aisku reik kelti ISO, niu tai ir uzkeliau... Cia vis dar mano paiesko ryskuma pagauti
liuks
o as siandien kepiau sausainius zinau, kad galejau ir geriau.... bet nuo vaiko, prie teslos, ir prie fotiko sokinejau.... Jusu teismui.
liuks
Valio . Lauksiu dar nuomonių.
DI, koliažas superinis Užsimaniau tų sausainių, nors jų visai nemėgstu Man tos spalvos O ir koliažas skoningai sustatytas Ar čia koks actionas dėtas ?
Sveikos, tik kelias dienas neuzejau ir jau pasipyle foto,kad net nebepamenu,ka komentuoti
Di- man tavo pirma berniuko foto patiko,ir ta poza man visai neatrodo nepatogi,juk pradzioj jie visi taip sedi, vos susikuprine Spalvos grazios, bet vat del ryskumo ir fokuso tai turbut bodis kaltas
Paskutine man per tamsi (kur viena buvo ideta).
Ievosiau, is miegales tai pirma man fotograf kampas nepatiko,kad per zemai fotografuota, o siaip man antra geriausia, tiek spalvom, tiek siaip. Trecia man per blankios spalvos.
Melodi- man miela foto, vaikas toks susikaupes arodo, bet vat lyg suspausta man
Zitlali- viskas jau issakyta Man visos cia idetos savo foto patinka,tik gal pirma nestukes jb nelabai,kad susiliejusi. O siaip spalvos labai grazios Ir nestuma tu perteikei taip gan buitiskai, paprastai,bet tuo metu ir zaviai, be jokiu ten "sakar-makar" (kaspineliai, bateliai, kojinaites ir pan). Turi savo stiliu,kuris man lmane zavi
O kur su juostiniu daryta- taip pat super,spalvos
Belge- pirma visai nieko butu, jei nebutum koju nukirtusi ir fonas nekryptu, antroj israiska nepatinka,ir kaip Zit rase,gal ranku truksta,o trecia suspausta man ir desines rankos visos noretusi. Bet modelis labai fotogeniska, megstu tokiu bruozu modelius O fonas tai ir man intensyvus ganetinai. Nors spalvos patiko.
Abi - ND uzskaityciau
Di- man tavo pirma berniuko foto patiko,ir ta poza man visai neatrodo nepatogi,juk pradzioj jie visi taip sedi, vos susikuprine Spalvos grazios, bet vat del ryskumo ir fokuso tai turbut bodis kaltas
Paskutine man per tamsi (kur viena buvo ideta).
Ievosiau, is miegales tai pirma man fotograf kampas nepatiko,kad per zemai fotografuota, o siaip man antra geriausia, tiek spalvom, tiek siaip. Trecia man per blankios spalvos.
Melodi- man miela foto, vaikas toks susikaupes arodo, bet vat lyg suspausta man
Zitlali- viskas jau issakyta Man visos cia idetos savo foto patinka,tik gal pirma nestukes jb nelabai,kad susiliejusi. O siaip spalvos labai grazios Ir nestuma tu perteikei taip gan buitiskai, paprastai,bet tuo metu ir zaviai, be jokiu ten "sakar-makar" (kaspineliai, bateliai, kojinaites ir pan). Turi savo stiliu,kuris man lmane zavi
O kur su juostiniu daryta- taip pat super,spalvos
Belge- pirma visai nieko butu, jei nebutum koju nukirtusi ir fonas nekryptu, antroj israiska nepatinka,ir kaip Zit rase,gal ranku truksta,o trecia suspausta man ir desines rankos visos noretusi. Bet modelis labai fotogeniska, megstu tokiu bruozu modelius O fonas tai ir man intensyvus ganetinai. Nors spalvos patiko.
Abi - ND uzskaityciau
QUOTE(rarity @ 2009 11 10, 12:22)
WB padariau
Reiškiuosi įmiegelio temą
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 09, 23:23)
Zana pati fotografuokis dirbk tol kol tikrai patiksi sau savo nuotraukoje, cia oho kokia praktika
Zi,as su muiline tai tiek save esu prifotkinus, puikiai pavykdavo, su situ sunkiau, bet bandysiu
QUOTE(Tiny @ 2009 11 10, 08:36)
Labas rytas
Zana, tas melynumas uzbure, man pirma su Eimuska labai patiko, beje, horizonto temai ji puikiai tiko , tik tie lastai ne i tema biski O toje nuotraukoje su tavim, tai mane labiausiai figura tavo zavi Pats kadras tai toks... pozuotas labai
Zana, tas melynumas uzbure, man pirma su Eimuska labai patiko, beje, horizonto temai ji puikiai tiko , tik tie lastai ne i tema biski O toje nuotraukoje su tavim, tai mane labiausiai figura tavo zavi Pats kadras tai toks... pozuotas labai
dekui Tiny
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:03)
man labai patiko koliazas su sausainukais
QUOTE(Abi @ 2009 11 10, 15:10)
Valio . Lauksiu dar nuomonių.
DI, koliažas superinis Užsimaniau tų sausainių, nors jų visai nemėgstu Man tos spalvos O ir koliažas skoningai sustatytas Ar čia koks actionas dėtas ?
detas actionas, bet labai nedaug skiriasi nuo realios spalvos. As net ilgai dvejojau ar det ji is viso, vis lyginau ir lyginau. Bet uzdejau. Jis nuotraukoms pridave siek tiek silumos.
Papildyta:
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 10, 15:25)
niu man zinok patiko su mergaite kur Taip ir matosi ant vaiko kad mama miegot nedave tik atspalvis nelabai man. Daryciau svaresni JB, o gal net ir spalvotai galima butu palikti, arba pacias spalvas su PS oakoreguoti jeigu netinka realios. Bet man patiko
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 10, 15:26)
man labai patiko koliazas su sausainukais
aciukas
Nu sedejau sedejau galvojau galvojau prie o prisikabint, tai tik sausainiu uzsimaniau prisikabinsciau prie stspindzio orkaites stikle nebent, ir man biski perkrautas koliaziukas atrodo
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 10, 14:25)
katinas prie dirbtinio fotkinatas, ane? nes labai jau tas rusu melynasis gelsvas gavosi. Vaikiukui tai sepia man nelabai ziuris (cia sepia lyg, ane? bent per mano monika taip atrodo) ir truputuka blankesnio fono noretusi, nes dabar ir objektas ir fonas labai ryskus, neaisku kur akcentas, ar i vaika, ar i saule uz jo, bet siaip fainulka .
DI, man koliaze nepatinka foto, kur sausainiai orkaiteje, mintimi labai isipaiso, o atlikimu ne....
ikeliu i miego tema, nieko neisspaudziau,bet kad parodyt, kad fotkinu
(is tikruju neisejo prieiti taip, kad matytusi jog rankoj duona sugniauzta ir uzmiges su duonos kasniu....)
ikeliu i miego tema, nieko neisspaudziau,bet kad parodyt, kad fotkinu
(is tikruju neisejo prieiti taip, kad matytusi jog rankoj duona sugniauzta ir uzmiges su duonos kasniu....)
QUOTE(Melodi @ 2009 11 10, 16:02)
Nu sedejau sedejau galvojau galvojau prie o prisikabint, tai tik sausainiu uzsimaniau prisikabinsciau prie stspindzio orkaites stikle nebent, ir man biski perkrautas koliaziukas atrodo
Aciu uz komentara
matai po viena sios foto nesiziuri, o rinkinukas gal atrodo perkrautas nes jis mazas. As turiu dideli varianta, tai visai smagu i ji ziureti
O orkaite tai man visai neuzkliuvo viskas ten man ok Nelabai supratau zmogiuk kas tau joje nepatiko
As vat pasakysiu kur matau didele klaida savo sitam rinkinuke..... Ogi tesloj saukstas metalinis graziau ziuretusi medinis, bet va saukstai po pietu jau.
man tai kazkaip neocien kaip zmogiukas ypac kabinciaus prie tos, kur sausainiai jau kepa tokia galima pasirinkus siaura ryskumo zona padaryt super
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 10, 16:08)
ikeliu i miego tema
o vaikiukui cia alergija ant veido ar jis tiesiog murzinas?
Ir nuotraukoj jauciasi sunkumas... Vaikas miega su megztuku.. nepatogu. Tai vat tas duoda siokio tokio diskomforto jausma.
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 11 10, 16:14)
man tai kazkaip neocien kaip zmogiukas ypac kabinciaus prie tos, kur sausainiai jau kepa tokia galima pasirinkus siaura ryskumo zona padaryt super
jo, galima, jei tik tuo metu vaikas nerekia, ir demesio nereikalauja. Nors, tiesa sakot, ka darai daryk gerai, arba is vis nedaryk tik kad tam GERAI atilikimui dazniausiai laiko nera.
o be to, as visai nenorejau isryskinti vieno sausainio