Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bandau užbaigti ND.
WB prie dirbtinio apšvietimo

Rankinis
user posted image

Lemputė unsure.gif
user posted image

Auto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 10, 11:31)
Di, keletą kartų grįžau prie šito tavo posto, ir kažko nesuprantu - labai man keisti tavo nustatymai  blink.gif Kodėl tu kėlei ISO, o neilginai išlaikymo? g.gif

pirma kart fotografavau su 1/50 islaikymu, ir ISO 300 kazkur..... bet ryzkumo nebuvo visai. Visgi fotografuoju istisai judanti vaika. Tada meginau trumpint islaikyma iki 1/250, bet aisku reik kelti ISO, niu tai ir uzkeliau... Cia vis dar mano paiesko ryskuma pagauti ax.gif

QUOTE(Abi @ 2009 11 10, 13:46)
Bandau užbaigti ND.
WB prie dirbtinio apšvietimo

liuks thumbup.gif
o kas cia per sofkute????? taip ir prasosi iamzinama smile.gif

o as siandien kepiau sausainius blush2.gif zinau, kad galejau ir geriau.... bet nuo vaiko, prie teslos, ir prie fotiko sokinejau.... Jusu teismui.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 10, 14:03)
pirma kart fotografavau su 1/50 islaikymu, ir ISO 300 kazkur..... bet ryzkumo nebuvo visai. Visgi fotografuoju istisai judanti vaika. Tada meginau trumpint islaikyma iki 1/250, bet aisku reik kelti ISO, niu tai ir uzkeliau... Cia vis dar mano paiesko ryskuma pagauti  ax.gif
liuks  thumbup.gif
o kas cia per sofkute????? taip ir prasosi iamzinama smile.gif

o as siandien kepiau sausainius  blush2.gif  zinau, kad galejau ir geriau.... bet nuo vaiko, prie teslos, ir prie fotiko sokinejau....  Jusu teismui.

Valio smile.gif . Lauksiu dar nuomonių.
DI, koliažas superinis bigsmile.gif Užsimaniau tų sausainių, nors jų visai nemėgstu tongue.gif Man tos spalvos wub.gif O ir koliažas skoningai sustatytas thumbup.gif Ar čia koks actionas dėtas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abi: 10 lapkričio 2009 - 14:10
Sveikos, tik kelias dienas neuzejau ir jau pasipyle foto,kad net nebepamenu,ka komentuoti smile.gif

Di- man tavo pirma berniuko foto patiko,ir ta poza man visai neatrodo nepatogi,juk pradzioj jie visi taip sedi, vos susikuprine smile.gif Spalvos grazios, bet vat del ryskumo ir fokuso tai turbut bodis kaltas unsure.gif
Paskutine man per tamsi (kur viena buvo ideta).

Ievosiau, is miegales tai pirma man fotograf kampas nepatiko,kad per zemai fotografuota, o siaip man antra geriausia, tiek spalvom, tiek siaip. Trecia man per blankios spalvos.

Melodi- man miela foto, vaikas toks susikaupes arodo, bet vat lyg suspausta man g.gif

Zitlali- viskas jau issakyta biggrin.gif Man visos cia idetos savo foto patinka,tik gal pirma nestukes jb nelabai,kad susiliejusi. O siaip spalvos labai grazios wub.gif Ir nestuma tu perteikei taip gan buitiskai, paprastai,bet tuo metu ir zaviai, be jokiu ten "sakar-makar" biggrin.gif (kaspineliai, bateliai, kojinaites ir pan). Turi savo stiliu,kuris man lmane zavi thumbup.gif
O kur su juostiniu daryta- taip pat super,spalvos bigsmile.gif

Belge- pirma visai nieko butu, jei nebutum koju nukirtusi ir fonas nekryptu, antroj israiska nepatinka,ir kaip Zit rase,gal ranku truksta,o trecia suspausta man ir desines rankos visos noretusi. Bet modelis labai fotogeniska, megstu tokiu bruozu modelius smile.gif O fonas tai ir man intensyvus ganetinai. Nors spalvos patiko.

Abi - ND uzskaityciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 10 lapkričio 2009 - 14:20
QUOTE(rarity @ 2009 11 10, 12:22)
Viksvaite, ND gerai. Baltos spalvos balansą darei jau?

WB padariau smile.gif

Reiškiuosi įmiegelio temą

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 09, 23:23)
Zana pati fotografuokis smile.gif dirbk tol kol tikrai patiksi sau savo nuotraukoje, cia oho kokia praktika wink.gif

Zi,as su muiline tai tiek save esu prifotkinus, puikiai pavykdavo, su situ sunkiau, bet bandysiu smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 11 10, 08:36)
Labas rytas  4u.gif

Zana, tas melynumas uzbure, man pirma su Eimuska labai patiko, beje, horizonto temai ji puikiai tiko  mirksiukas.gif , tik tie lastai ne i tema biski  ax.gif O toje nuotraukoje su tavim, tai mane labiausiai figura tavo zavi  biggrin.gif Pats kadras tai toks... pozuotas labai  4u.gif

blush2.gif dekui Tiny 4u.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 10, 15:03)

man labai patiko koliazas su sausainukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 10, 15:10)
Valio smile.gif . Lauksiu dar nuomonių.
DI, koliažas superinis  bigsmile.gif Užsimaniau tų sausainių, nors jų visai nemėgstu  tongue.gif Man tos spalvos  wub.gif O ir koliažas skoningai sustatytas  thumbup.gif Ar čia koks actionas dėtas ?

detas actionas, bet labai nedaug skiriasi nuo realios spalvos. As net ilgai dvejojau ar det ji is viso, vis lyginau ir lyginau. Bet uzdejau. Jis nuotraukoms pridave siek tiek silumos.
Papildyta:
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 10, 15:25)

niu man zinok patiko smile.gif su mergaite kur wink.gif Taip ir matosi ant vaiko kad mama miegot nedave biggrin.gif tik atspalvis nelabai man. Daryciau svaresni JB, o gal net ir spalvotai galima butu palikti, arba pacias spalvas su PS oakoreguoti jeigu netinka realios. Bet man patiko smile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 10, 15:26)
man labai patiko koliazas su sausainukais smile.gif

aciukas blush2.gif
Atsakyti

o as siandien kepiau sausainius  blush2.gif  zinau, kad galejau ir geriau.... bet nuo vaiko, prie teslos, ir prie fotiko sokinejau....  Jusu teismui.

Nu sedejau sedejau galvojau galvojau prie o prisikabint, tai tik sausainiu uzsimaniau lotuliukas.gif prisikabinsciau prie stspindzio orkaites stikle nebent, ir man biski perkrautas koliaziukas atrodo smile.gif

QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 10, 14:25)
WB padariau smile.gif

katinas prie dirbtinio fotkinatas, ane? nes labai jau tas rusu melynasis gelsvas gavosi. Vaikiukui tai sepia man nelabai ziuris (cia sepia lyg, ane? bent per mano monika taip atrodo) ir truputuka blankesnio fono noretusi, nes dabar ir objektas ir fonas labai ryskus, neaisku kur akcentas, ar i vaika, ar i saule uz jo, bet siaip fainulka wub.gif . rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
DI, man koliaze nepatinka foto, kur sausainiai orkaiteje, mintimi labai isipaiso, o atlikimu ne....

ikeliu i miego tema, nieko neisspaudziau,bet kad parodyt, kad fotkinu biggrin.gif

(is tikruju neisejo prieiti taip, kad matytusi jog rankoj duona sugniauzta ir uzmiges su duonos kasniu....)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 10, 16:02)
Nu sedejau sedejau galvojau galvojau prie o prisikabint, tai tik sausainiu uzsimaniau lotuliukas.gif  prisikabinsciau prie stspindzio orkaites stikle nebent, ir man biski perkrautas koliaziukas atrodo smile.gif

Aciu uz komentara smile.gif

matai po viena sios foto nesiziuri, o rinkinukas gal atrodo perkrautas nes jis mazas. As turiu dideli varianta, tai visai smagu i ji ziureti smile.gif

O orkaite tai man visai neuzkliuvo smile.gif viskas ten man ok smile.gif Nelabai supratau zmogiuk kas tau joje nepatiko

As vat pasakysiu kur matau didele klaida savo sitam rinkinuke..... Ogi tesloj saukstas metalinis doh.gif graziau ziuretusi medinis, bet va saukstai po pietu jau.
Atsakyti

man tai kazkaip neocien ax.gif g.gif kaip zmogiukas ypac kabinciaus prie tos, kur sausainiai jau kepa mirksiukas.gif tokia galima pasirinkus siaura ryskumo zona padaryt super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 10, 16:08)
ikeliu i miego tema

o vaikiukui cia alergija ant veido ar jis tiesiog murzinas?
Ir nuotraukoj jauciasi sunkumas... Vaikas miega su megztuku.. nepatogu. Tai vat tas duoda siokio tokio diskomforto jausma.

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 11 10, 16:14)
man tai kazkaip neocien ax.gif  g.gif  kaip zmogiukas ypac kabinciaus prie tos, kur sausainiai jau kepa mirksiukas.gif tokia galima pasirinkus siaura ryskumo zona padaryt super wub.gif

jo, galima, jei tik tuo metu vaikas nerekia, ir demesio nereikalauja. Nors, tiesa sakot, ka darai daryk gerai, arba is vis nedaryk smile.gif tik kad tam GERAI atilikimui dazniausiai laiko nera.

o be to, as visai nenorejau isryskinti vieno sausainio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 10 lapkričio 2009 - 15:19