Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes smile.gif

o as jau galvojau kur Zit prapuolusi smile.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif

O nestukes fotosesija vertinu kaip vientisa darba kuris pavyko labai sauniai smile.gif Tau turbut viskas pavyksta ko imiesi smile.gif Saunuole 4u.gif Seku flirka, tai sias jau buvau maciusi, nekantriai lauksiu nauju smile.gif

Belge, saunios nuotraukos, tik man apkapojimai trukdo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 10 lapkričio 2009 - 09:27
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 09, 16:06)
Labas mergytės  bigsmile.gif

Melodi, su dovana  4u.gif  o foto šiek tiek suspausta ir peršviesta netgi, Rankytės ir veidelio odelė labai nubalusi.

Dekui smile.gif DEl nubalimo tai as spec taip biski pasviesinau (bet stengiaus neisdegint), norejau, kad kontrastas butu tarp vaiko ir spalvu smile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 09, 19:51)
keliu kritikai, tinka i horizonto tema smile.gif

man is tikro tai spalvos patiko, taip aki ta ryski zydryne atgaivino biggrin.gif
QUOTE(BElge @ 2009 11 10, 01:02)
Laba vakara smile.gif Besiknaisiodama po archyvus nuotrauku horizontui radau kelias vasarines nerodytas. Noriu kritikos  ax.gif

Man pirma butu labai thumbup.gif Bet biski tu koju tai truksta. Antroj ranku irgi noretusi, ir spalvotose abiejose fonas blasko, labai intensyvus gaunas ir tos linijos labai ryskios. MOdelis grazus, israiskingas, zvilgsnis geras smile.gif

Zitlali, pirma tai nzn...halowynine, kaip is kokio bunkerio ar rusio, kraupoka unsure.gif Antroj spalvos...mmmmmm wub.gif nestukes serijoj man spalvotos be konkurencijos wub.gif Tas samaninis atspalvis labai thumbup.gif Kur is arti portretas man truputi oda kliuva, toks grubletumas jaucias g.gif ir nuogi pilvai man irgi nelabai, ypac bambos kai issoke, bet cia tik man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 10, 09:45)
Tiny, man patiko tavo berniuko nuotrauka, graži šviesa ir be abejo gražus moedliukas thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
man kuris laikas neleidzia kopint flicr adreso norint kelt foto. niekam taip nebuvo???
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 10, 11:27)
man kuris laikas neleidzia kopint flicr adreso norint kelt foto. niekam taip nebuvo???

As tada pasirenku All sizes, tada tenai leidzia 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, tavo nuotraukos be jokios abejonės labai įspūdingos - jau turi ryškų, įsimintiną savo braižą, kas, mano galva, yra labai svarbu ax.gif Man ypač patiko su veidrodžiu - interjeras toks nelietuviškas, taip norisi dar ką daugiau pamatyti bigsmile.gif
Mergaitės, nepykit labai, kad miego nesugebėjau pakomentuoti - sunku man su komentarais - vaikiukai toookie visų gražūs, ir amžius visų toks panašus, ir nufotografuota visų panašiai - man, neturinčiai tokio amžiaus vaikų, visi greit susipainiojo... blush2.gif Gal labiausiai įsiminė Di mažiukas su kepurėle ir žvaigždute rankoje smile.gif Hmm, visgi gal svarbu paieškoti kažko įsimenančio žiūrovui (ypač tokiam kaip aš su boga atmintim lotuliukas.gif )

QUOTE(DI @ 2009 11 09, 13:47)
tai kad si kart islaikymas buvo net 1/250, bet gal diafragma per didele  g.gif  1.4 .... reiketu privert iki kokiu 2 bent jau... Ir ISO 400 buvo, tai aisku jau truksmauja vaizdas siek tiek.. o gal ir sujudinu. Nors as jau taip stengiuos net nekvepuot

Di, keletą kartų grįžau prie šito tavo posto, ir kažko nesuprantu - labai man keisti tavo nustatymai blink.gif Kodėl tu kėlei ISO, o neilginai išlaikymo? g.gif

Dėkui jums labai už miego temą - man ji buvo labai naudinga - sužinojau, kokiu rakursu geriau nefotografuoti tongue.gif Truputį vėliau įkelsiu savo bandymus, tik mano miegas, deja, režisuotas - kitaip neturėjau jokių galimybių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 10, 11:31)
Dėkui jums labai už miego temą - man ji buvo labai naudinga - sužinojau, kokiu rakursu geriau nefotografuoti tongue.gif Truputį vėliau įkelsiu savo bandymus, tik mano miegas, deja, režisuotas - kitaip neturėjau jokių galimybių  biggrin.gif

Labai gerai pasakyta drinks_cheers.gif Visgi nuotraukos su klaidom irgi naudingos, tiek savos tiek kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 09, 23:49)
Bandau atsiskaitinėti likusį 4 ND.

Zitlali fotkių spindesys mano ND užgožė ax.gif Ar man dar laukti vertinimų, ar jau užskaitote juos g.gif Gal dar spėčiau miegelio temoj sualyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 10, 12:07)
Zitlali fotkių spindesys mano ND užgožė  ax.gif Ar man dar laukti vertinimų, ar jau užskaitote juos  g.gif  Gal dar spėčiau miegelio temoj sualyvauti smile.gif

Uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 10, 12:07)
Zitlali fotkių spindesys mano ND užgožė  ax.gif Ar man dar laukti vertinimų, ar jau užskaitote juos  g.gif  Gal dar spėčiau miegelio temoj sualyvauti smile.gif

Viksvaite, ND gerai. Baltos spalvos balansą darei jau?
O į miegelio temą tai dėk, jei ką turi. Nemanau, kad kas prieštaraus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Zitlali nestuke faina rolleyes.gif thumbup.gif

tai kokia temuke siulot nuo rytojaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 10, 10:15)
labai noreciau pamatyti tavo miegaliuka, iki rytojaus dedam ND  smile.gif noreciau pamatyti kaip uzaugo vyrukas  blush2.gif

kai jis miega as net kvepuot bijau, jau nekalbant apie fotkinima doh.gif bo cia musu beda su miegu, tai jauciu nesudalyvausiu siuose ND 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 11 10, 10:16)
kur nuogi pilvai -man asmeniskai nea ax.gif bet cia as tokia, kur nepatinka tongue.gif  lotuliukas.gif 

aciu uz nuomone bonda smile.gif na.. nuogas pilvas nestumo metu, nesvarbu koks jis yra dalis to gyvenimo tarpsnio, dalis istorijos, dalis jos siandienos... tad parodyti atviriau, iamzinti prisiminimui tai yra manau pliusas, tprsme jeigu tas nestumas ir laukimas merginai sukelia teigiamas emocijas, o ne -odieve koks mano pilvas baisus smile.gif man anksciau buvo negrazu, o db kazkaip siek tiek poziuris pakito bendrai i visa nestuma smile.gif bet dekui uz nuomone, supratau apie ka ji. Dabar pagalvojau, man tikriausiai pas besimegaujancia nestumu moteri ir strijom isvagotas visas kunas butu grazu... bet cia gal man tik taip smile.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 10, 10:25)

dekui DI, Melodi smile.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 10, 11:31)
Zitlali, tavo nuotraukos be jokios abejonės labai įspūdingos - jau turi ryškų, įsimintiną savo braižą, kas, mano galva, yra labai svarbu  ax.gif Man ypač patiko su veidrodžiu - interjeras toks nelietuviškas, taip norisi dar ką daugiau pamatyti  bigsmile.gif

aciu Loretoidai, smagu girdet komplimentus is tavo puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 lapkričio 2009 - 11:37