Zitlali, tavo nuotraukos be jokios abejonės labai įspūdingos - jau turi ryškų, įsimintiną savo braižą, kas, mano galva, yra labai svarbu

Man ypač patiko su veidrodžiu - interjeras toks nelietuviškas, taip norisi dar ką daugiau pamatyti
Mergaitės, nepykit labai, kad miego nesugebėjau pakomentuoti - sunku man su komentarais - vaikiukai toookie visų gražūs, ir amžius visų toks panašus, ir nufotografuota visų panašiai - man, neturinčiai tokio amžiaus vaikų, visi greit susipainiojo...

Gal labiausiai įsiminė Di mažiukas su kepurėle ir žvaigždute rankoje

Hmm, visgi gal svarbu paieškoti kažko įsimenančio žiūrovui (ypač tokiam kaip aš su boga atmintim

)
QUOTE(DI @ 2009 11 09, 13:47)
tai kad si kart islaikymas buvo net 1/250, bet gal diafragma per didele

1.4 .... reiketu privert iki kokiu 2 bent jau... Ir ISO 400 buvo, tai aisku jau truksmauja vaizdas siek tiek.. o gal ir sujudinu. Nors as jau taip stengiuos net nekvepuot
Di, keletą kartų grįžau prie šito tavo posto, ir kažko nesuprantu - labai man keisti tavo nustatymai

Kodėl tu kėlei ISO, o neilginai išlaikymo?
Dėkui jums labai už miego temą - man ji buvo labai naudinga - sužinojau, kokiu rakursu geriau nefotografuoti

Truputį vėliau įkelsiu savo bandymus, tik mano miegas, deja, režisuotas - kitaip neturėjau jokių galimybių