Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 01:22)
Integruota blykste yra bloogis biggrin.gif

aiškutis....dabar galėsiu ramiai miegot biggrin.gif ...aciukas tau, Zitlali
ir labanaktukas visoms.... bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 09, 23:22)
Integruota blykste yra bloogis biggrin.gif tprsme ji kala tiesiai i daikta ar zmogu nepalikdama jokiu seseliu smile.gif viska isdegina smile.gif pirma reik perprast kaip fotografuoti prie normalaus apsvietimo, kas yra fotografijoje sviesa, seseliai, kaip tavo fotikas veikia, o tada jau kai truks tau kazkooo tobulinantis gali imt pridedama blyskte ir zaist.. bet cia siaip... mano toks pastebejimas smile.gif as buvau uzsigeidus, bet suvokiau, kad jos tikrai man mano poreikiams tenkinti nereik siuo metu smile.gif  4u.gif

kuo toliau i miska tuo daugiau norisi tongue.gif as dbr jau noriu lempu.. matau kad neisgaunu tooo ko noriu tik su natural blush2.gif blush2.gif nors aisku dar reikia dirbt ir dirbt ... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 10, 00:53)
kuo toliau i miska tuo daugiau norisi  tongue.gif  as dbr jau noriu lempu.. matau kad neisgaunu tooo ko noriu tik su natural  blush2.gif  blush2.gif  nors aisku dar reikia dirbt ir dirbt ...  blush2.gif  blush2.gif

o as pabanziusi su lempom supratau, kad viska gali su naturaliu smile.gif ir tai tik skatina tave labiau matyti bei ieskoti smile.gif fantazija lavina smile.gif bet kiekvienam gal savo 4u.gif

Tiesa, ne viska su naturaliu gali, bet... as nzn... lempos gerai kai ziema nakti uzsimanai fotografuot biggrin.gif nors ir tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 lapkričio 2009 - 00:25
[quote=Zitlali,2009 11 10, 00:19]
o as pabanziusi su lempom supratau, kad viska gali su naturaliu smile.gif ir tai tik skatina tave labiau matyti bei ieskoti smile.gif fantazija lavina smile.gif bet kiekvienam gal savo 4u.gif

Tiesa, ne viska su naturaliu gali, bet... as nzn... lempos gerai kai ziema nakti uzsimanai fotografuot biggrin.gif nors ir tai...
[/quote
zinok, man tikriausia reikia isbandyt, kad suprasciau.. tiesiog matau, kad va man patiktu taip nufotkint, taip padaryt.. bet su sviesa neiseina.. siaip tikriausia daugiau bandyt reiktu.. cia toks kaip pasiteisinimas lempos blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
Laba vakara smile.gif Besiknaisiodama po archyvus nuotrauku horizontui radau kelias vasarines nerodytas. Noriu kritikos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aciu uz komentarus mano foto 4u.gif Pasiziurejau ikelusi, kad biski persharpino ja flickr'as. Su mano pagalba aisku smile.gif O del kontrastingo j/b, tai jo jis toks yra, bet man limpa siam momentui kazkaip...

Zitlali, tu isiverzi kaip uraganas su savo nuotraukom biggrin.gif Bet man tai labai patinka, atgaivina dusia smile.gif Pirma tai man siurpoka, as net negaliu jos komentuot smile.gif Antroj spalvos pasakiskos. Aplamai visose labi grazios spalvos bigsmile.gif O toj su zolem ypac wub.gif Su nestuke labai gerai padirbejai thumbup.gif Zodziu... labai smagu, kad uzsukai 4u.gif

Zana, tas melynumas uzbure, man pirma su Eimuska labai patiko, beje, horizonto temai ji puikiai tiko mirksiukas.gif , tik tie lastai ne i tema biski ax.gif O toje nuotraukoje su tavim, tai mane labiausiai figura tavo zavi biggrin.gif Pats kadras tai toks... pozuotas labai 4u.gif

Belge, neblogai 4u.gif Tik pirmoje ir antroje man siena per arti nuo modelio, noretusi labiau sulieto fono 4u.gif Pirmoje, ziurint i akis, ryskumo truksta... Ir paskutineje nelabai ta uzlenkta ranka man ziurisi. Bet siaip... pozos, israiskos, kompozicija man liux mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 10, 01:30)
[zinok, man tikriausia reikia isbandyt, kad suprasciau.. tiesiog matau, kad va man patiktu taip nufotkint, taip padaryt.. bet su sviesa neiseina.. siaip tikriausia daugiau bandyt reiktu.. cia toks kaip pasiteisinimas lempos blush2.gif  blush2.gif

tai as net neatkalbineju! zinoma bandyk , pati pamatysi kas tau labiau patinka, kas ne.. matai, sakai neiseina su naturaliu.. bet zinok kai pradesi sviestis su lempom bus tik painiau.. nors... man pvz tas dirbtinis svietimas padejo geriau pajusti sviesa naturalia smile.gif pradejau geriau matyti kaip zmogu kur kist kiek toli/arti nuo dienos sviesos, kur ji paslept kad gautusi kontrastingi seseliai o kur atidengt erdves smile.gif vnz bet kokia patirtis ieskant yra i pliusa smile.gif

QUOTE(BElge @ 2009 11 10, 02:02)
Laba vakara

modelis labai grazus smile.gif pirmoje kreivos linijos trigdo bei kojos kirstos, nelabai patraukli poza. Antroje mano akiai butu maloniau jei jos rankos butu nuotraukoje smile.gif galbut jei butu susinerusi jas kazkaip... arba tada stambesnio plano norisi... trecioje viskas kaip ir ok tik vel tos linijos svyra smile.gif intensyvus labai fonas...

QUOTE(Tiny @ 2009 11 10, 08:36)
Zitlali, tu isiverzi kaip uraganas su savo nuotraukom  biggrin.gif Bet man tai labai patinka, atgaivina dusia  smile.gif Pirma tai man siurpoka, as net negaliu jos komentuot  smile.gif Antroj spalvos pasakiskos. Aplamai visose labi grazios spalvos  bigsmile.gif O toj su zolem ypac  wub.gif Su nestuke labai gerai padirbejai  thumbup.gif Zodziu... labai smagu, kad uzsukai  4u.gif

del j/b tai gali buti! as plius prie ne savo kai monitoriaus tai sunku taip 100% garantuoti, kad per juoda.. nors man svelnumo norisi vaiko foto... bet cia tikriausiai jau prasideda skonio reikalas biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Zitali, man labai patinka tavo kontrastingi šešėliai. Tos įkeltos nuotraukos labai gražios bigsmile.gif Ar dienos metas buvo kai ją fotkinai? Ir tą vyruką kur fotografavai nerealus apšvietimas! Čia jį prie lango pasisodinusi fotkinai? ax.gif
Tiny, man patiko tavo berniuko nuotrauka, graži šviesa ir be abejo gražus moedliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 10, 09:45)
Zitali, man labai patinka tavo kontrastingi šešėliai. Tos įkeltos nuotraukos labai gražios  bigsmile.gif Ar dienos metas buvo kai ją fotkinai? Ir tą vyruką kur fotografavai nerealus apšvietimas! Čia jį prie lango pasisodinusi fotkinai?  ax.gif
Tiny, man patiko tavo berniuko nuotrauka, graži šviesa ir be abejo gražus moedliukas thumbup.gif

aha nuo 13 iki kokiu 16 su kavos ir plepalu pertraukelem smile.gif o vyra ta tai su lempa velai vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 08:48)
aha nuo 13 iki kokiu 16 su kavos ir plepalu pertraukelem smile.gif o vyra ta tai su lempa velai vakare smile.gif

4u.gif O tai kai jį vėlai vakare fotkinai kokį ISO buvai užkėlusi? Ir WB turbūt rankinį darei ar ne? Nes aš kai prie lempų bandau fotografuot ant auto tai mano nuotaukos geltonos gaunasi doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pagaliau Zitlali apsireiske, laukiau ka parodys, nu ka, be zodziu as bigsmile.gif labai noreciau pamatyti tavo miegaliuka, iki rytojaus dedam ND smile.gif noreciau pamatyti kaip uzaugo vyrukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 09, 20:27)

zvilgsnis...  (sita veliau isimsiu )

koks modeliuks thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 09, 21:35)
metu kelias foto:

jau ta veidrodyje bigsmile.gif thumbup.gif
is nestukes man antra ir penkta thumbup.gif wub.gif sitos uspeirnes wub.gif wub.gif kur nuogi pilvai -man asmeniskai nea ax.gif bet cia as tokia, kur nepatinka tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti