Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2009 11 09, 21:06)
liuks smile.gif
gerai smile.gif

Zana, fainos atostogu nuotraukos  thumbup.gif  ikelk daugiau

dekui blush2.gif bigsmile.gif

labai daug foto tvarkyti reikia smile.gif ikelsiu su savimi dar blush2.gif ikiuosi neapmetys niekas pomidorais lotuliukas.gif
Papildyta:
zvilgsnis... (sita veliau isimsiu )

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif simtas metu nebuvau pas jus... nzn net... kazkaip pastaruoju metu laiko trukumas baisus smile.gif eisiu kazkiek pasivysiu smile.gif metu kelias foto:

user posted image

user posted image

Cia pirma kart fotkinau nestuke smile.gif Tikiuosi dar karta ja 'gausiu' pakankinti, nes pastebejau, kad pirmu kartu buna prastesnes nuotraukos nei kad vis daugiau bendraujant su zmogum smile.gif proporcingai kinta i gera puse...

Cia per veidrodi smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nepasikuklinau ziuriu lotuliukas.gif
Papildyta:

Dar pora

[img]http://farm3.static.flickr.com/2730/4089444766_c98ecdb610.jpg
[/img]

user posted image

ir zoles
user posted image

kiek prikaupiau blink.gif reiks dazniau 'nukraut' cia foto, kad tiek neprisikauptu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 lapkričio 2009 - 21:31
zitlali, man labai labai grazios nestukes spalvotos tik pirmoj krenta i akis krutine, nelygu del liemeneles matyt bet man maiso cool.gif antroj spalvotoj viskas super bet biski jos delniukas per daug sugniauztas, siaip kadras modelis nerealus. tobula ta, kur iskart po spalvotu eina. ir pati paskutine man labai labai. tokia nestukiskai paslaptinga.

Zana, man toj foto trukdo per daug nupozuotas veidas.... noretusi naturaliau arba imti is arciau kad visas demesys tik i tave butu, kad kaip modelius fotkina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žmogiukas: 09 lapkričio 2009 - 21:59
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 09, 22:58)
.

Zana, man toj foto trukdo per daug nupozuotas veidas.... noretusi naturaliau arba imti is arciau kad visas demesys tik i tave butu, kad kaip modelius fotkina smile.gif

blush2.gif DEKUI 4u.gif

Zitlli, man labai patiko tavo foto, ypac ta kur atspindys tavo veidrodyje, wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 09 lapkričio 2009 - 22:02
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 09, 22:58)
zitlali, man labai labai grazios nestukes.

Del liemeneles tai bandziau taisyt bet aj.. palikau, labai tingisi prie PS sedet.. o del sugniauztos rankos, gaila nesimato, bet dideleje matosi, ji po pilvu laiko suemusi suknele smile.gif aciu. Gerai, kad pakomentavai kazka, bo nebeleido rasyt man laugh.gif virsijau limita tongue.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 09, 10:52)
Labas rytas,

man per daug sluoksniu...

QUOTE(DI @ 2009 11 09, 12:31)
o cia as laukiu kritikos 
kad ryskumo visur truksta zinau

Paskutine man labai patinka, ryskumo joje net netruksta kaip kitose, tik va formatas nlb.. bet cia gal mano liga, as daryciau kvadrata, saunuole 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 11 09, 13:38)

man per kontrastinga zinok... toks 'astrus' labai j/b...

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 09, 13:54)
ND lasiukai

faini, bet ryskumo truksta smile.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 11 09, 15:04)
labutis visoms

fainiai, tik man kazkaip formatas keistas, kaires kirpciau smile.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 09, 15:37)
Dar viena i miegelio tema.  Laukiu, kaip sakant, kritikos ...

uj kaip jaukiai... nu man fainiai tikrai, tik va pernelyg kontrastinga irgi.. sviesiau ir svariau noretusi (jei kas nors aisku...) virs lupytes raudona lyg pamusta, paslifuociau sia foto, bet siaip bais jau miela

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 09, 21:27)

kazkas man nepatinka.. jauciu nuimciau isvis ta besimatanti horizonta... formatas nlb smile.gif akiniai gaila pas mergina, buciau nuemus ir plaukus paleidus, gal isskleidus kaip nors ax.gif judesyje graziai atrodytu. Beja malonu susipazint pagaliau thumbup.gif 4u.gif

Cia kurios neparode jau
user posted image

beja kokia tema db? g.gif

Perskaiciau posta tai viskas man fainiai visur, paciai juokinga pasidare tongue.gif bus db kam ka kai kur cituot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 lapkričio 2009 - 22:18
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 09, 23:04)

kazkas man nepatinka.. jauciu nuimciau isvis ta besimatanti horizonta... formatas nlb smile.gif akiniai gaila pas mergina, buciau nuemus ir plaukus paleidus, gal isskleidus kaip nors  ax.gif judesyje graziai atrodytu. Beja malonu susipazint pagaliau  thumbup.gif  4u.gif

biggrin.gif tai mane retai fotkina, o jai duodu savo fotika, visvien nenufotkina taip kaip n oreciau blush2.gif

aciu uz komentara, man formatas irgi nepatinka kaikuriu foto, bet idejau taip, kad kazkas patvirtintu tai biggrin.gif
Atsakyti
Zana pati fotografuokis smile.gif dirbk tol kol tikrai patiksi sau savo nuotraukoje, cia oho kokia praktika wink.gif
Atsakyti
Bandau atsiskaitinėti likusį 4 ND.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Viksvaite, manau ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 09, 23:59)
Viksvaite, manau ok smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
vistiek paklausiu, nors ir durnai gal pasirodys... blush2.gif nes kaip kirminas mane čia graužia tas klausimas doh.gif ...o kodėl jūs prieš blykstės naudojimą?...ar čia tik ND galioja?.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 10, 00:08)
vistiek paklausiu, nors ir durnai gal pasirodys... blush2.gif nes kaip kirminas mane čia graužia tas klausimas doh.gif ...o kodėl jūs prieš blykstės naudojimą?...ar čia tik ND galioja?.... g.gif

Integruota blykste yra bloogis biggrin.gif tprsme ji kala tiesiai i daikta ar zmogu nepalikdama jokiu seseliu smile.gif viska isdegina smile.gif pirma reik perprast kaip fotografuoti prie normalaus apsvietimo, kas yra fotografijoje sviesa, seseliai, kaip tavo fotikas veikia, o tada jau kai truks tau kazkooo tobulinantis gali imt pridedama blyskte ir zaist.. bet cia siaip... mano toks pastebejimas smile.gif as buvau uzsigeidus, bet suvokiau, kad jos tikrai man mano poreikiams tenkinti nereik siuo metu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 lapkričio 2009 - 23:24