Labas mergytės
Zana4, uch seniai matyta
Kokie mėlyni horizontai...
White, tamsokas kadras.Spalvas reiktų patvarkyti šiek tiek.
Boruzka, abejose nuotraukose horizontas per vidurį, negeriai.Beje antroj foto ir laivas paciam viduryje.Pirma prašyte paršosi kontrasto spalvinam sprendime.Uogelių foto pirmos sendinimas tokiom trapiom uogom per sunkus.Antra geriau atrodo, tik kompozicija nii.
Rarity, gražūs horizontai. Tik pirmoj man norisi patruakti tuos krūmus (nors suprantu kad neįmanoma).O antra man patinka.
Valkiria, horizontas dalina foto pusiau, nesižiūri taip, bandyk pakarpyti kitokių kompozicinių variantų paieškoti.
Bonda, nu ką dar galima sakyti - horizontai man liuks.Tik paskutinėj foto a asmeniškai dar apačios pakirpčiau truputį.
Abi, pirmoj šiek tiek mergaitė į kampą įspausta.Tik šiek tiek.Antra man liuks.Šviesa gražiai pagauta. Trečios horizontas oi kaip svyra - tiesinti! Beje j/b vertimai pilkoki.
Deiido, sveika prisijungus. Pleti akiratį ar paslaugų ratą
Beje ar ne su blykste pyškini ND?Pelene, pirmas horizontas, geras, patiko, o antras tiesiog kadras, nerandu minties
Di Pirmoj trūksta dešnės pusės, pe daug kairės, čia manau gerai žiūrėtųsi vaikiukas per vidury patalpintas.Antros labai liuks emocija.O trečia man
Gal šiek tiek erdvės norisi bet vis tiek man liuks momentas. Ir apdirbimas patiko.Greit ruošk pamoką į Ps temą!!! Di, su tokia diafragma kaip ir sakė Tiny, reikia pataikyti, priverk geriausia portretams 2-4 intervalas, betn jau kie stebejusi esu kitu fotografu exifus dazniausia ir naudoja šį intervalą. Paskutinio miegaliuko kompozicija liuks, bet foto tamsoka.Taip gražiai miega, taip švelniai ir skaniai spalvos netinka čia tokios.
Tiny, geras portretukas
j/b man kaip visada tavo patinka.
Uogiene, lašiukų koliažas būtų liuks jei ne monotoniškos nuotraukos.Tada geriau dėti vieną geriausią ir viskas.Reikėjo kampus pakaitalioti, ryškumo gylį taip pat bandyt keisti.
Melodi, su dovana
o foto šiek tiek suspausta ir peršviesta netgi, Rankytės ir veidelio odelė labai nubalusi.