Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2009 11 09, 12:36)
kuom nepatogi?

vaiko poza nepatogi, uztat ir nesiziuri bent man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 09, 13:36)
supratau....bandysim dar kartelį...tik kažin kodėl toks mažas skirtumas tarp antros ir trečios gavosi... g.gif  lyg ir dariau taip kaip ir pirmą....
o kaip antrasis ND?....

mano akis astri as skirtuma matau, tik gal reikejo pasirikti mazesnius F, koks pas tave maziausias? ir foninius paveikslelius statyti toleliau kad jie labiau susilietu keiciant diafragma wink.gif

o del ryskumo tai man jau verkt norisi sad.gif nesuprantu kame saknys... Objektyvai visi negali pjaut grybo... gal sakau pats fotikas kaltas. Nustatymai atrodo normalus, fotkinta prie pat lango. nu kaip nesigauna ryskiai taip nesigauna....
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 09, 12:41)
mano akis astri as skirtuma matau, tik gal reikejo pasirikti mazesnius F, koks pas tave maziausias? ir foninius paveikslelius statyti toleliau kad jie labiau susilietu keiciant diafragma wink.gif

o del ryskumo tai man jau verkt norisi sad.gif nesuprantu kame saknys... Objektyvai visi negali pjaut grybo... gal sakau pats fotikas kaltas. Nustatymai atrodo normalus, fotkinta prie pat lango. nu kaip nesigauna ryskiai taip nesigauna....

DI, o islaikymas gal kaltas? gal sujudini?
Atsakyti
deiido, uzskaitau abu ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 09, 13:43)
DI, o islaikymas gal kaltas? gal sujudini?

tai kad si kart islaikymas buvo net 1/250, bet gal diafragma per didele g.gif 1.4 .... reiketu privert iki kokiu 2 bent jau... Ir ISO 400 buvo, tai aisku jau truksmauja vaizdas siek tiek.. o gal ir sujudinu. Nors as jau taip stengiuos net nekvepuot
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 09, 13:47)
tai kad si kart islaikymas buvo net 1/250, bet gal diafragma per didele  g.gif  1.4 .... reiketu privert iki kokiu 2 bent jau... Ir ISO 400 buvo, tai aisku jau truksmauja vaizdas siek tiek.. o gal ir sujudinu. Nors as jau taip stengiuos net nekvepuot

Su 1.4 labai jau reik pataikyt, bet imanoma. Va Zitlali rode kaip jai su 1.4 gaunas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 09, 13:50)
Su 1.4 labai jau reik pataikyt, bet imanoma. Va Zitlali rode kaip jai su 1.4 gaunas  smile.gif  4u.gif

matyt as vis prasaunu....

vakar meginau stalo kampa fotografuoti ir po to ziurejau kur fokusas nusoka. Tai jis is tikruju nusoka pas mane... jei noriu kad akis butu fokuse, turiu fokusuoti po ja. Bet siandien ta pamirsau ir fokusavau tiesiai i akytes.
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 09, 14:43)
deiido, uzskaitau abu ND  4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif ačiū ačiū 4u.gif bet dar pirmą ND pakankinsiu biggrin.gif kad jau, kaip sakoma, čiki būtų... lotuliukas.gif
Atsakyti
ND lasiukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 09, 13:54)
ND lasiukai

Uogiene, butu faina, jei ne vienodas nuotrauku kadravimas.
Gal pamegink koliaziuka padaryt kitoki? na kad ne vienodos butu.... Suprantu kad jos skirtingos smile.gif bet kalbu apie kadravima wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 09 lapkričio 2009 - 12:57
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 09, 12:54)
ND lasiukai

labai tamsios foto unsure.gif

o jei pagal anuos ND (nors jie neprivalomi buvo), tai turejo but krentantys, tyskantys, judantys lasai, vanduo ir kiti skysciai tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 09, 12:59)
labai tamsios foto unsure.gif

o jei pagal anuos ND (nors jie neprivalomi buvo), tai turejo but krentantys, tyskantys, judantys lasai, vanduo ir kiti skysciai tongue.gif  lotuliukas.gif

aaa, krentantys sakai unsure.gif nu teks is naujo g.gif
tamsios, nes prieblanda gerokai buvo ir dar lijo doh.gif isvis dziaugiuosi, kad gavosi, nors krentancio nepagauciau prie tokio apsvietimo schmoll.gif
Atsakyti