Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Loretoidai, ***** kosmarus nakti sapnuosiu po tokiu tikrovisku raganu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 03, 21:59)
Kad taip nurimo čia visos, pašiurpinsiu su raganų rudeniu  tongue.gif

Oba, kokia blink.gif biggrin.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 11 03, 22:35)
Šita tai gal net į rudens temą tiktų  g.gif

Si visai idomi mirksiukas.gif O portretas tai pilnas klaidu, kurias pati ir isvardinai 4u.gif Be to noretusi kazko idomesnio, nes toks vaizdas, kad pyskinta, kad tik nupyskint blush2.gif
Atsakyti
Šiurpi man Loretoido foto, geriau būčiau neužmačius unsure.gif

Padange, foto tai rudeniška, bet baisiai daug smulkių detalių, chaosas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 03, 21:59)

geria čia ! Prisiminė filmas " Skambutis" , kur šmėkla lenda iš šulinio !
Atsakyti
Hehheheeehe lotuliukas.gif

Spanguole, pirma man patinka, tik karpyčiau kairę ir viršų ax.gif
Veidrodis, na nežinau - irgi gal nosį visgi nukirpčiau blush2.gif Ir dešinės tada dar šiek tiek g.gif O ten katinas, ar čia man per pilnatį vaidenasi blink.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau, kad įsiterpsiu į jūsų pokalbius, bet norėjau paklausti, gal įsivaizduojate kur galima gauti lietuvišką instrukciją nikon D70s. Labai labai reikia 4u.gif
Atsakyti
gaila kad pirma miegalius ishsirinkot o ne naktine nuotrauka, naktinem ir ash kazka galeciau su mjuiline ishtraukti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 11 03, 23:53)
gaila kad pirma miegalius ishsirinkot o ne naktine nuotrauka, naktinem ir ash kazka galeciau su mjuiline ishtraukti blush2.gif

Naktinė tikrai bus pasiūlyta ir visai netrukus. kantrybės, tiktai kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi....

Nuo rytojaus pradedame nauja savaites tema - "MIEGAS"

Temos "Miegas" fotografijas dekime i sia tema aptarimams, komentarams, kritikai 4u.gif

Sekanti savaites tema bendru sutarimu bus skelbiama kita treciadieni drinks_cheers.gif

Cia keletas pavyzduku pradziai is interneto platybiu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

lotuliukas.gif
user posted image

Sekmes ir darbingos nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Kad taip nurimo čia visos, pašiurpinsiu su raganų rudeniu tongue.gif

O siaube fear.gif Čia jos veidas specialiai užbliurintas?
Papildyta:
O jūs su kokia programa tvarkote RAW nuotraukas? Pas mane photoshope neatidaro jų, tai su Lightroomu vargstu, o po to fotoshope ''dakalu'' rolleyes.gif . Kaip padaryt kad fotoshopas jas atidarytų?
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 00:09)

O siaube  fear.gif Čia jos veidas specialiai užbliurintas?

Nu jo ax.gif Fokusas į ranką tongue.gif
Klausimas dėl naujos temos - ar turi realus miegas būti, ar galimos interpretacijos, nes pvz tai kaip ir matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 04, 01:14)

Klausimas dėl naujos temos - ar turi realus miegas būti, ar galimos interpretacijos, nes pvz tai kaip ir matau g.gif

fotkeje turi buti miegantis objektas 4u.gif
Atsakyti