o cia as laukiu kritikos
kad ryskumo visur truksta zinau tamsu namie be proto....
Neturiu prie ko prikibti
Pirmoje man laaaabai patinka akyciu ryskumas, spalva (jau nekalbant apie modeliuko grozi, nes tuoj bartis prades, kad reikia vertinti nuotrauka, o ne aikcioti )
Antroje - emocija. Tas svelnus vaikucio prisiglaudimas, atrodo, kad isniro is patalu ir kaip paciukas prisiglaude
Trecioje - kudikio atradimu dziaugsmas, taip ramiai, susidomejes tyrineja kazka, bet noretusi galbut vos vos daugiau veiduko matyti
Nezinau, man ryskumo uztenka, nes as pripratusi prie subtilesnio ryskumo
Pirmoje man laaaabai patinka akyciu ryskumas, spalva (jau nekalbant apie modeliuko grozi, nes tuoj bartis prades, kad reikia vertinti nuotrauka, o ne aikcioti )
Antroje - emocija. Tas svelnus vaikucio prisiglaudimas, atrodo, kad isniro is patalu ir kaip paciukas prisiglaude
Trecioje - kudikio atradimu dziaugsmas, taip ramiai, susidomejes tyrineja kazka, bet noretusi galbut vos vos daugiau veiduko matyti
Nezinau, man ryskumo uztenka, nes as pripratusi prie subtilesnio ryskumo
Ačių už komentarus visoms .
DI, man labai patinka . Visos trys šaunios. Ir spalvos man tokios gražios. Žodžiu labai mielos nuotraukos. Tiesa, rėmelių aš nedėčiau, jos ir taip gerai žiūrisi manau Su kokiu objektyvu fotkinai? Sakai tamsu namie, bet neatrodo, nes kai pas man nanie tamsu, tai tokios kokybės tikrai neišgaunu su savo kitiniu
DI, man labai patinka . Visos trys šaunios. Ir spalvos man tokios gražios. Žodžiu labai mielos nuotraukos. Tiesa, rėmelių aš nedėčiau, jos ir taip gerai žiūrisi manau Su kokiu objektyvu fotkinai? Sakai tamsu namie, bet neatrodo, nes kai pas man nanie tamsu, tai tokios kokybės tikrai neišgaunu su savo kitiniu
Di, ryskumo tikria truksta o pirma tai dar tokia ir nepatogi kitos gal puse bedos
Sveikos , ar galiu prie jusu jungtis ir su jumis kartu mokintis?
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 09, 11:15)
Stai manieji horizontai
prasom ziureti kaip i atskiras nuotraukas, nes tarpusavyje nederinau atspalviu
prasom ziureti kaip i atskiras nuotraukas, nes tarpusavyje nederinau atspalviu
Fantastiški horizontai, tik man pritrūko tarpelių tarp nuotraukų
QUOTE(deiido @ 2009 11 09, 12:13)
Bandau priduoti savo pirmąjį namų darbelį tik labai nesijuokit labai lauksiu Jūsų kritikos, nes esu visiškas grybelis fotografijoje....o labai labai noriu įgauti bent jau bendro supratimo...
Jei fotkini ne su muiline (o kiek pamenu ne), tai aš neužskaitau. Antra ir trečia beveik nesiskiria.
QUOTE(laurx @ 2009 11 09, 13:07)
Žinoma gali, prašom Daryk ND
QUOTE(DI @ 2009 11 09, 12:31)
Pritariu del ryskumo stokos Man geriausia antra nuotrauka, pirmoje tikrai atrodo, kad vaiko nugarytei nepatogu
QUOTE(rarity @ 2009 11 09, 14:14)
tai aš neužskaitau. Antra ir trečia beveik nesiskiria.
supratau....bandysim dar kartelį...tik kažin kodėl toks mažas skirtumas tarp antros ir trečios gavosi... lyg ir dariau taip kaip ir pirmą....
o kaip antrasis ND?....
QUOTE(bonda @ 2009 11 09, 12:58)
Di, ryskumo tikria truksta o pirma tai dar tokia ir nepatogi kitos gal puse bedos
kuom nepatogi?
QUOTE(laurx @ 2009 11 09, 13:07)
prasom prasom
QUOTE(rarity @ 2009 11 09, 13:14)
Jei fotkini ne su muiline (o kiek pamenu ne), tai aš neužskaitau. Antra ir trečia beveik nesiskiria.
o man tai skiriasi man ten viskas liuks
QUOTE(Tiny @ 2009 11 09, 13:30)
Pritariu del ryskumo stokos Man geriausia antra nuotrauka, pirmoje tikrai atrodo, kad vaiko nugarytei nepatogu
nepatogu todel kad mes dar nesedim bet labai jau norim
QUOTE(DI @ 2009 11 09, 12:31)
o cia as laukiu kritikos
Ryškumo tikrai mažoka
Pirmojoje akytės užburiančios, antroji būtų puiki, jei akytės būtų tokios ryškios kaip pirmoje.
Parodysiu ir as viena portretuka kritikai
QUOTE(laurx @ 2009 11 09, 14:07)
Sveika duokš ranką ir einam kartu namų darbų daryt