Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o cia as laukiu kritikos 4u.gif
kad ryskumo visur truksta zinau sad.gif tamsu namie be proto....

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Neturiu prie ko prikibti ax.gif
Pirmoje man laaaabai patinka akyciu ryskumas, spalva (jau nekalbant apie modeliuko grozi, nes tuoj bartis prades, kad reikia vertinti nuotrauka, o ne aikcioti blush2.gif )
Antroje - emocija. Tas svelnus vaikucio prisiglaudimas, atrodo, kad isniro is patalu ir kaip paciukas prisiglaude smile.gif
Trecioje - kudikio atradimu dziaugsmas, taip ramiai, susidomejes tyrineja kazka, bet noretusi galbut vos vos daugiau veiduko matyti 4u.gif
Nezinau, man ryskumo uztenka, nes as pripratusi prie subtilesnio ryskumo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 09 lapkričio 2009 - 11:52
Ačių už komentarus visoms 4u.gif .
DI, man labai patinka bigsmile.gif . Visos trys šaunios. Ir spalvos man tokios gražios. Žodžiu labai mielos nuotraukos. Tiesa, rėmelių aš nedėčiau, jos ir taip gerai žiūrisi manau ax.gif Su kokiu objektyvu fotkinai? Sakai tamsu namie, bet neatrodo, nes kai pas man nanie tamsu, tai tokios kokybės tikrai neišgaunu su savo kitiniu schmoll.gif
Atsakyti
Di, ryskumo tikria truksta unsure.gif o pirma tai dar tokia ir nepatogi unsure.gif kitos gal puse bedos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , ar galiu prie jusu jungtis ir su jumis kartu mokintis?
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 09, 11:15)
Stai manieji horizontai
prasom ziureti kaip i atskiras nuotraukas, nes tarpusavyje nederinau atspalviu  blush2.gif

Fantastiški horizontai, tik man pritrūko tarpelių tarp nuotraukų blush2.gif

QUOTE(deiido @ 2009 11 09, 12:13)
Bandau priduoti savo pirmąjį namų darbelį  blush2.gif  tik labai nesijuokit  ax.gif  labai lauksiu Jūsų kritikos, nes esu visiškas grybelis fotografijoje....o labai labai noriu įgauti bent jau bendro supratimo...

Jei fotkini ne su muiline (o kiek pamenu ne), tai aš neužskaitau. Antra ir trečia beveik nesiskiria.

QUOTE(laurx @ 2009 11 09, 13:07)
Sveikos  4u.gif , ar galiu prie jusu jungtis ir su jumis kartu mokintis?

Žinoma gali, prašom 4u.gif Daryk ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 09, 12:31)
o cia as laukiu kritikos  4u.gif

Pritariu del ryskumo stokos 4u.gif Man geriausia antra nuotrauka, pirmoje tikrai atrodo, kad vaiko nugarytei nepatogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 09, 14:14)
tai aš neužskaitau. Antra ir trečia beveik nesiskiria.

supratau....bandysim dar kartelį...tik kažin kodėl toks mažas skirtumas tarp antros ir trečios gavosi... g.gif lyg ir dariau taip kaip ir pirmą....
o kaip antrasis ND?....
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 09, 12:58)
Di, ryskumo tikria truksta unsure.gif o pirma tai dar tokia ir nepatogi unsure.gif  kitos gal puse bedos mirksiukas.gif

kuom nepatogi?

QUOTE(laurx @ 2009 11 09, 13:07)

prasom prasom smile.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 09, 13:14)

Jei fotkini ne su muiline (o kiek pamenu ne), tai aš neužskaitau. Antra ir trečia beveik nesiskiria.

o man tai skiriasi smile.gif man ten viskas liuks

QUOTE(Tiny @ 2009 11 09, 13:30)
Pritariu del ryskumo stokos  4u.gif Man geriausia antra nuotrauka, pirmoje tikrai atrodo, kad vaiko nugarytei nepatogu  blush2.gif

nepatogu todel kad mes dar nesedim smile.gif bet labai jau norim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 09, 12:31)
o cia as laukiu kritikos  4u.gif

Ryškumo tikrai mažoka ax.gif
Pirmojoje akytės užburiančios, antroji būtų puiki, jei akytės būtų tokios ryškios kaip pirmoje.
Atsakyti
Parodysiu ir as viena portretuka kritikai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 09 lapkričio 2009 - 12:39
QUOTE(laurx @ 2009 11 09, 14:07)

Sveika 4u.gif duokš ranką ir einam kartu namų darbų daryt mirksiukas.gif
Atsakyti