Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(deiido @ 2009 11 08, 19:11)
laba  4u.gif  ar galima dar "žaliems" prie jūsų jungtis?  ax.gif  blush2.gif

aisku galima

pridekit mano efoto adresiuka kas nauja tema kurs citablush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 08, 17:15)
o as zliumbiu  verysad.gif sudauze man fotika vaikas  verysad.gif

maniske vos objaktyvo nepavare doh.gif Uzjauciu del fotiko console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 08 lapkričio 2009 - 19:13
QUOTE(Padangė @ 2009 11 08, 21:15)
aisku galima

labai dekoju 4u.gif įkišau nosytę i tavo efoto...jau ta foto "Vakarėjant" wub.gif užbūrė....

Atsakyti
Ačių, merginos už komentarus 4u.gif Na, taip dabar kai žiūriu gal toj trečioj kiek kontrasto ir trūksta g.gif Bandysiu pataisyt smile.gif
Atsakyti
Zodziu visgi merfio desnis kazkiek realiai veikia biggrin.gif siandien musu mazojo kleckiuko pirmaji gimtadieni sventem, pries pat pries pat pradedant rinktis sveciams musu dickis numete fotika. Nuverkus posma, ikalus vyno ir gavus daug nuraminimu, visgi supratau, kad sudauzytas tik lcd ekranelis. Tai gerai, kad yra vaizdo ieskiklis, tai pasirodo fotikas veikia bigsmile.gif tik per vaizdo ieskikli teks mokytis viska daryti, kol sutaisysim (jeigu apsimokes taisyti) doh.gif tai va, papyskinau kadru ir truputi ramiau ant dusios blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 08, 22:46)
Zodziu visgi merfio desnis kazkiek realiai veikia  biggrin.gif siandien musu mazojo kleckiuko pirmaji gimtadieni sventem, pries pat pries pat pradedant rinktis sveciams musu dickis numete fotika. Nuverkus posma, ikalus vyno ir gavus daug nuraminimu, visgi supratau, kad sudauzytas tik lcd ekranelis. Tai gerai, kad yra vaizdo ieskiklis, tai pasirodo fotikas veikia  bigsmile.gif tik per vaizdo ieskikli teks  mokytis viska daryti, kol sutaisysim (jeigu apsimokes taisyti)  doh.gif tai va, papyskinau kadru ir truputi ramiau ant dusios  blush2.gif  bigsmile.gif

Na va kaip gerai bigsmile.gif O per vaizdo ieškiklį visai smagu fotografuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Zana- oho koks ryskumas,kokios spalvos wub.gif

Bonda- matyti kadrai bet vistiek grazus biggrin.gif

Ievosiau- man antra spalvom labiausiai ,nes trecia per blanki, o siaip miela miegalyte, bet 2 ir 3 man grazesnes nei 1. 1 Nepatinka fotografavimo kampas, kad is per zemai fotkinta.

Abi- visos 3 patiko, tik 1 man pilkokas jb ir per tamsi foto, antra pakerejo savo saule ir "gyvumu", o trecia siaip labai miela,tik kontrasto noretusi.

Boruzka- patiko apdirbimas, labai idomiai.

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 08, 21:46)
Zodziu visgi merfio desnis kazkiek realiai veikia  biggrin.gif siandien musu mazojo kleckiuko pirmaji gimtadieni sventem, pries pat pries pat pradedant rinktis sveciams musu dickis numete fotika. Nuverkus posma, ikalus vyno ir gavus daug nuraminimu, visgi supratau, kad sudauzytas tik lcd ekranelis. Tai gerai, kad yra vaizdo ieskiklis, tai pasirodo fotikas veikia  bigsmile.gif tik per vaizdo ieskikli teks  mokytis viska daryti, kol sutaisysim (jeigu apsimokes taisyti)  doh.gif tai va, papyskinau kadru ir truputi ramiau ant dusios  blush2.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 08 lapkričio 2009 - 22:09
Sveikutes, meginsiu komentuoti nuotraukas, labai daug radau, tai vis po kelias zinuteje talpinsiu, nes kai bandziau visas is kart, kazkokia nesamone gavosi...

QUOTE(rarity @ 2009 11 07, 00:51)
Radau vieną man patinkančią fotkę, darytą su muiline

pavydetinas skruzdelytes ryskumas bigsmile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 11 07, 02:08)
Radau viena, dar su kitiniu daryta, i horizonto tema  smile.gif

Tiny, smagi atostogu nuotrauka, bet kaip ir mano pacios tokios, nenelabai issiskiriancios.

QUOTE(Alijena @ 2009 11 07, 15:39)
I horizonto tema, soriuks kad tokia didele, mazesne man nesiziuri  4u.gif

o sita labai patiko thumbup.gif

QUOTE(Alijena @ 2009 11 07, 19:34)
Kokybes aisku ne per daugiausia, bet tiesiog nuotaika manau issiskyre is daugelio kitu  blush2.gif 

o kuo ji issiskyre? Man atvorai tai nelabai, nes kadras smarkiai griuva i kaire.

QUOTE(*Citra* @ 2009 11 08, 00:20)
Alijena, grazustavo darbai. Pirma pakerejo spalvom ir svarumu, o antra irgi savotiskai idomi.

Cia atkapsciau is archyvo i horizonto tema:
user posted image

Citra, dangaus spalva murzina, tokia labai nenaturali. Bet kadras mielas.
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2009 11 08, 02:17)
Labai tamsu buvo. Ir dar prikėliau vaiką befotografuodama  blush2.gif  Gerai, kad neišvijo manęs 
Laukiu kritikos. Mamą reiktų nuklonuoti, bet PS neturiu  doh.gif  Nuotraukos praktiškai neapdirbtos.

skaiciau kad kritikos gavai jau sociai wink.gif
AS daugumoj atveju prisidedu, kadrai gavosi buitiski, ,ir nelabai jau kad juos isgelbes. Bet saunuole kad megini ir megini, prasilausi wink.gif nes tik per praktika viskas ateina 4u.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 08, 13:14)

Pro durų plyšelį

labai patiko, remelis remelyje smile.gif man smagu matyt toki kompozicini sprendima musu temoje thumbup.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 11 08, 13:47)

va db su viršum...Ar geriau žiūrisi?

user posted image

man sita grazi, mielos spalvytes smile.gif modeliuko grozis nesvietiskas smile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 08, 14:04)
sveikutes,
gryzau is atostogu i realybe, laiko labai neturiu viskam, atsigauti negaliu smile.gif

Sveika, sugryzusi 4u.gif Kokia zydryneeeeeeeeee

QUOTE(wite @ 2009 11 08, 14:24)
Radau nuotrauką porą mėnesių atgal, ar tinka į horizonto temą?  4u.gif

grazu 4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 11 08, 14:43)
Sveikos ,

nenoriu atsilikti nuo jusu , keliu kelias horizonto nuotraukas , tiesa senas , su muiline darytas  blush2.gif ir kaikam jau matytas pazengusiuju temoje ...

vat ir nezinau ... g.gif abiejuose horizonto linijos eina per nuotraukos viduri? Kodel taip fotkina? Gal turi kazkoki pagrindima tam 4u.gif
Atsakyti
Tarpiniai rezultatai smile.gif kol kas dalyvaujančių Kalėdiniuose mainuose -12. Prašom registruotis, kas dar norit! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 08, 15:04)
Mano horizontai smile.gif

nugis grazu smile.gif labai jauciasi gilumas nuotraukoj thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 11 08, 15:10)
gaila, kad nebeturiu normalaus dydzio tu nuotrauku, dart bandyciau pataisyti  unsure.gif

o as jau maniau, kad su juosta fotkinta.

QUOTE(Valkiria @ 2009 11 08, 16:46)
Na ir mano viena sena į horizonto temą.

Raudonos burės

butu viskas gerai jeigu nekelios detales kurios kliuva. Cia praktiskai yra dvi
horizonto linijos. Tik viena gaunasi tiesi, o kita, smelio, kreiva .. Vat kazkaip nesiziuri tai... O dr tolumoj jei butu tik vienas burlaivis.. O dabar dar ir tas laivas desinej. Ir paukstis. Visko kiek daugokai nuotraukoj.

QUOTE(bonda @ 2009 11 08, 17:09)
kadangi su miegu pasuoju , radau su horizontu mirksiukas.gif daug kam kai kurios matytos ax.gif

smagios nuotraukos smile.gif ypac pirmosios thumbup.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 08, 18:15)
o as zliumbiu  sudauze man fotika vaikas

ir as verkciau... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2009 11 08, 18:27)
Čia mano horizontai, pirmi du irgi dar su muiline daryti.

man trecioji pati paciausia smile.gif

QUOTE(Abi @ 2009 11 08, 18:30)
blink.gif Ir gerai tada, nes pabandytum, nebesinorėtų paimt savo muilinėss vėl į rankas 

butent!!!! As si savaitgali buvo gimtadieni, be savo fotiko, tai meginau zaisti su vienos svecio aparateliu doh.gif tai zinokit, norejosi ir keiktis ir spjaudytis lotuliukas.gif ne vieno kadro nepadriau kad mane tenkintu, is vis baisejausi fotiko letumu, irt pan ir pan.... Ivertinau veidrodinuka savo ne tas zodis daikciukas thumbup.gif Taip akd jei kada nors sakiau kad nuo fotiko niekas nepriklauso. Zodius atsiimu atgal smile.gif Nuo fotiko labai daug kas priklauso. Priesingu atveju ne vienas fotografas neleistu pinigu veidrodinukams, fotkintu su muilinemis.

QUOTE(deiido @ 2009 11 08, 20:11)
laba  4u.gif  ar galima dar "žaliems" prie jūsų jungtis?  ax.gif  blush2.gif

prasom prasom 4u.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 08, 22:46)

tai visi vedrodinukai tik per vaizdo ieskikli fotkina, pratinkis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 09 lapkričio 2009 - 08:29
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 08, 21:46)

nu va liuks thumbup.gif gerai, kad musiskiuose yra ir vazido iskeiklis, ane thumbup.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 09, 08:28)

tai visi vedrodinukai tik per vaizdo ieskikli fotkina, pratinkis wink.gif

nu kad nevisi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 09, 10:02)

nu kad nevisi cool.gif

sakai? blush2.gif nu bet dauguma
Papildyta:
Mergaites, ne uz kalnu treciadienis, sakau gal pradedam siulyti naujas temas, kad butu is ko issirinkti? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kazkada buvo toks namu darbas vandens laseliai. Tai as sestadieni dariau namu darba miske, lyjant lietui doh.gif ar galima parodyti? tiesa, dar pridesiu horizontu smile.gif
Atsakyti