Del savo spalvu tai jos man dabar irgi nelabai, dabar kitaip daryciau, nors kad visai nera man tos spalvos tragiskos

Cia pirmas bandymas su actionu pazaisti

Archyvine fot, kurios originalo neturiu.
rarity- nepyk,bet visi tavo kadrai su vaiku buitiski. Nekabina nei viena, jeigu ziureti is tos puses kad ne tik "oj aj koks vaikas mielas ir grazus",bet jei ir giliau pasigilint i technine ir foto esme

Pritariu Ievosiau, su tokiu lialium galima labai daug kadru graziu padaryt. Pasinagrinek gal labiau fotogalerijas,bandyk kazka panasaus padaryt, juk ten labai daug ideju galima pasisemti.
O del techniniu klaidu tai:
Pirma- nepatinka,kad vaiaks miega prirengtas su megstiniu, krenta jis i akis is karto, juk jei fotografuoji mieganti vaika, nori perteikti ta svelnumo, saldaus vaiko miego, jo sapnu pasaulio jausma. Pataliukai labai ispraudzia vaika, jis toks sugrustas jauciasi, norisi erdves jam labiau skirti, juk miego pasaulio erdve tokia beribe, tai reiktu ja kazkaip perteikti.Ir tas pasukimo kampas nesiziuri- taip ir norisi pasukus galva ziuret,atrodo kad vaiaks labai nepatogiai miega,persisukes visas. Be to seselis uzstoja ji (turbut kai tu priejus fotografavai,susidare tas seselis).
Antra siaip faina, vaiko emocija patinka, toks issigandes,kaip dazniausiai po miegu jie buna

Bet velgi,ta laikanti ranka visai nesiziuri, dar laikanciojo apranga (lenda lauk visokios nereikalingos detales: kalnierius, uztrauktukas, labai blasko demesi. Vaika nereikejo taip i kampa sugrusti ir paplaukusi foto, islaikymas per ilgas gal buvo
Trecia velgi patiko emocija, bet vel maiso pasalines detales- uztrauktukas. Siaip spalviskai patiko suderinamumas laikanciojo ir vaiko rubu, bet labai netinka cia centravimas , apacioj per daug erdves,virsuje per mazai.
Ketvirta-Eiline gulincio vaiko foto, kuriu kiekviena mama turi begale, ir dar nekokybiska
Penkta- Miela foto, bet noretusi vaiko akytes labiau matyti,nepatinka per daug nuleista galva, ir desine puse labai isdegusi. Fonas labai skiriasi desinej ir kairej puse, tiek spalviskai,tiek faktura, tai gal tokia foto reiketu jb versti,kad taip i akis nekristu.
Uogiene- man zinok labai patiko tavo abi foto, toks jausmas kad pati ziureciau i savo vaikystes albuma, sukelia jausma kazkoki. Tik as tavo vietoj jokiu atspalviu nedaryciau, tiesiog paprsta jb.