Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

uogiene, kad neturiu ka patart, nes namie as nefotkinu...nebent va mirtinai reikia, kaip gimtadienis ir pan mirksiukas.gif bet tada foto cia nerodomos lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes jungiu blyca ir galvos nesuku blush2.gif kad liktu atsiminimui tokia proga kokia foto ir tiek cool.gif pas mane tamsus namie, tai nzn kokiu budu isfotkint be jo dar tamsiu periodu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 lapkričio 2009 - 12:25
Ievosiau, ačiū už tokius išsamius komentarus 4u.gif
Su kryžiais dar bandysiu ką nors daryti, kai turėsiu PS. Gal juos kvadratu bandysiu kirpti, gal dar ką nors. Patinka jie man blush2.gif
O kliacas tai ne mano ir ne dažnai aš jį matau verysad.gif Labai gaila, aišku. Na, bandysiu dar tai ką turiu koreguoti ax.gif
Atsakyti
Uogiene, va paskutinės kur pro durų plyšelį, nežinau kuom, bet man patinka.Gal gaila tik antroj akyčių užtamsėjusių.Bet taipman gerai žiūrisi.
O aš vakar vakare sumigdžius vaikus išsitraukiau savo kitinį ir gėda, bet nesugebėjau su ta erdve, kurią jis man davė susitvarkyti.... doh.gif blush2.gif Tą erdvės ligą reiks kažkuom gydyti....
Pora miegaliukės portretukų...

user posted image

user posted image

O paskutinėj man rods per daug kairės, ar ne?
O jei taip pakirpus, kad akytės ant trijų ketvirčių linijos,a?

user posted image

Tik žiū bekerpant pačiam flircke spalvos dingo...

va db su viršum...Ar geriau žiūrisi?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 08 lapkričio 2009 - 13:05
Del savo spalvu tai jos man dabar irgi nelabai, dabar kitaip daryciau, nors kad visai nera man tos spalvos tragiskos rolleyes.gif Cia pirmas bandymas su actionu pazaisti smile.gif Archyvine fot, kurios originalo neturiu.

rarity- nepyk,bet visi tavo kadrai su vaiku buitiski. Nekabina nei viena, jeigu ziureti is tos puses kad ne tik "oj aj koks vaikas mielas ir grazus",bet jei ir giliau pasigilint i technine ir foto esme rolleyes.gif Pritariu Ievosiau, su tokiu lialium galima labai daug kadru graziu padaryt. Pasinagrinek gal labiau fotogalerijas,bandyk kazka panasaus padaryt, juk ten labai daug ideju galima pasisemti.
O del techniniu klaidu tai:
Pirma- nepatinka,kad vaiaks miega prirengtas su megstiniu, krenta jis i akis is karto, juk jei fotografuoji mieganti vaika, nori perteikti ta svelnumo, saldaus vaiko miego, jo sapnu pasaulio jausma. Pataliukai labai ispraudzia vaika, jis toks sugrustas jauciasi, norisi erdves jam labiau skirti, juk miego pasaulio erdve tokia beribe, tai reiktu ja kazkaip perteikti.Ir tas pasukimo kampas nesiziuri- taip ir norisi pasukus galva ziuret,atrodo kad vaiaks labai nepatogiai miega,persisukes visas. Be to seselis uzstoja ji (turbut kai tu priejus fotografavai,susidare tas seselis).
Antra siaip faina, vaiko emocija patinka, toks issigandes,kaip dazniausiai po miegu jie buna biggrin.gif Bet velgi,ta laikanti ranka visai nesiziuri, dar laikanciojo apranga (lenda lauk visokios nereikalingos detales: kalnierius, uztrauktukas, labai blasko demesi. Vaika nereikejo taip i kampa sugrusti ir paplaukusi foto, islaikymas per ilgas gal buvo g.gif
Trecia velgi patiko emocija, bet vel maiso pasalines detales- uztrauktukas. Siaip spalviskai patiko suderinamumas laikanciojo ir vaiko rubu, bet labai netinka cia centravimas , apacioj per daug erdves,virsuje per mazai.
Ketvirta-Eiline gulincio vaiko foto, kuriu kiekviena mama turi begale, ir dar nekokybiska rolleyes.gif
Penkta- Miela foto, bet noretusi vaiko akytes labiau matyti,nepatinka per daug nuleista galva, ir desine puse labai isdegusi. Fonas labai skiriasi desinej ir kairej puse, tiek spalviskai,tiek faktura, tai gal tokia foto reiketu jb versti,kad taip i akis nekristu.

Uogiene- man zinok labai patiko tavo abi foto, toks jausmas kad pati ziureciau i savo vaikystes albuma, sukelia jausma kazkoki. Tik as tavo vietoj jokiu atspalviu nedaryciau, tiesiog paprsta jb.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 08 lapkričio 2009 - 12:53
QUOTE(inesaS @ 2009 11 07, 17:02)
Tai tau neiseina todel,kad cia visos pazenge? Nelabai supratau ka su paskutiniu sakiniu norejai pasakyti. unsure.gif
Gallima sufokusuoti i tris daiktus su pacia paparsciausia muiline.Pamenu is pazengusiuju viena mums irode.Tik reikia labai gero apsvietimo ir nemazai bandymu.Taip,su veidrodziu daug paparsaciau,bet tik tiek.Nepasakyciau,kad isigijusi veidrodini fotika darau geresnes foto doh.gif

tris daiktus ir su paprasta muiline padarysi, o jau diafragma tikrai sunkiai, WB dar nebandziau nzn . ka ash norejau pasakyti tuo paksutiniu sakiniu, kad sunku pasivyti naujokem jus, nes jus jau tikrai laabaiu pazengusios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 08 lapkričio 2009 - 12:54
Aciu uz ivertinimus, bandysiu paprastai j/b padaryti.
Ievosiau, man pirmoj labai truksta erdves, ta ir pati pasakei, jeigu visa plauku sruoga tilptu, gal ir tos erdves uztektu?
paskutine man geriau ziurisi ir spalvos patinka, bet vistiek virsaus daugiau noreciau matyti blush2.gif
mergytes tokie ryskus, grazus bruozai wub.gif
Atsakyti
sveikutes,
gryzau is atostogu i realybe, laiko labai neturiu viskam, atsigauti negaliu smile.gif

su laiku imesiu kelias foto, tinkancias temoms smile.gif

dabar pritaikiau viena horizonto temai wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 11 08, 14:54)
tris daiktus ir su paprasta muiline padarysi, o jau diafragma tikrai sunkiai, WB dar nebandziau nzn . ka ash norejau pasakyti tuo paksutiniu sakiniu, kad sunku pasivyti naujokem jus, nes jus jau tikrai laabaiu pazengusios blush2.gif

Visus namų darbus prieš beveik metus dariau su pačia paprasčiausia muiline, pentax optio 33l, kuriai buvo penki metai. Ilgiau pakapsčius radau ir MF, diafragmą kilnojau zumindama, WB puikiai veikė. Neslėpsiu, kad daugelį terminų sunkiai suvokiau, ir kas yra diafragma labai sunkiai įsikirtau. O naujokės, pavyzdžiui tokią kaip mane, tai gali laisvai perspjauti vos pafotografavusios tai, kas joms yra gražu. rolleyes.gif

Radau nuotrauką porą mėnesių atgal, ar tinka į horizonto temą? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
http://www.youtube.c...player_embedded

idėjoms
Atsakyti
*Citra*, na kaip galėčiau pykti už tokią išsamią analizę. Ačiū tau, kad nepatingėjai komentuoti tokių švelniai tariant vidutiniškų nuotraukų 4u.gif
Reikės susiorganizuoti su šiuo kleckučiu kokią normalią fotosesiją - su aplinka, apšvietimu ir t.t.
Uogiene, fainos tavo fotkės per plyšiuką, tik antra man per juoda šiek tiek.
Ievosiau, tvo paskutinė miegaliukės fotkė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ,

nenoriu atsilikti nuo jusu , keliu kelias horizonto nuotraukas , tiesa senas , su muiline darytas blush2.gif ir kaikam jau matytas pazengusiuju temoje ...

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 08, 13:22)
uogiene, kad neturiu ka patart, nes namie as nefotkinu...nebent va mirtinai reikia, kaip gimtadienis ir pan mirksiukas.gif bet tada foto cia nerodomos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes jungiu blyca ir galvos nesuku blush2.gif kad liktu atsiminimui tokia proga kokia foto ir tiek cool.gif pas mane tamsus namie, tai nzn kokiu budu isfotkint be jo dar tamsiu periodu verysad.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif as irgi namie nefotkinu, o jai pyskinu tai su blicu, cia nededu smile.gif)) gaila kad namie apsvietimas levas, visi kampai tamsus smile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 11 08, 13:47)

man labai patiko tavo m iegaliukes nuotraukos, tokios saldzios, spalvos svelnios 4u.gif

dar viena foto i hor tema.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 08 lapkričio 2009 - 14:07