Pelene, velnių išrašyti tik, kam foto išimi, po dienos skaityti nebeįmanoma!!!
Ir visoms - baikit foto išiminėt, nu tema tokia tuščia po kelių dienų būna.[U] Bandomiesiems kadrams galima ir antrą flircką susikurti, kur nereiks foto išiminėti, nes nesinorės jų pagrindiniam laikyti ilgai.
Pelene, koliažas gražus tik kojytė galėtų visa matytis. Na bet čia skonio reikalas.
Uogiene, man kai nukirpai viršų foto geresnė gavosi.Tik dabar dešnės trūksta ir per daug kairės, o vaikutis per vidury.
Rarity, faina mini serijukė

Antra man absoliučiai liuks, o va primoj priekabiaujant norėtūsi kad kryžius būtų toj pačioj pozicijoj kaip ir antroj. Ir pabandyk su spalvom pažaist, gal visai neblogai atrodytų j/b su šlakeliu subtilios sepijos (tokiu vos vos).
Tiny, geras horizontas, ir spalvos mielos. Pamenu aš dar tavo jūros foto. Dar vis akyse ta foto stovi, kur du kliackai palei jjūros krantą bėga...
Alijena, liuks foto.Labai gražios spalvos, tik man medžiui viršuj erdvės norisi šiek tiek daugiau.Ir jaučiu visai gerai žiūrėtųsi net per vidurį pastatytas. Antroj iš tikro visa foto man krenta į karę pusę ir smarkiai.Horizontą būtina tvarkyti.Nepyk, bet kadras toks pykšt pokšt. Ir dar tas didelis pastatas nukapotas.Suprantu, kad pagr. veikėjai yra tie du vyrukai, bet pvz paėjus į dešnę, kad vandens visai nepaimti ir kadravus vyrukus ir tą didelį pastatą tadum foto geriau žiūrėtųsi.Bent aš taip manau.
Citra, pritariu Tiny, su spalvom kažkas niii. O ir horizontas kone dalina foto per vidurį.Nors šiuo atveju galima labai liuks pataisyti: kirpt šiek tiek apačios ir klonuoti daugiau dangaus ir sutvarkyta
Rarity, tokį mažiuką dar kliacką turint, oho kiek kampu ir pozų gali "išlaužti"

Pirmoj foto per dideliskontrastas tarp patalėlio ir vaikiuko.Šiek tiek pasimetęs jis tuose pataluose. Antroj - kam tokias gražias akis taip įspaudei į kampą?! Trečia, ketvrita - tiesiog buitinukai. O va su triušiu galėjei j/b versti, Ir apačios trūksta šiek tiek. Bent alkūnes sutalpinti būt buvę ok.