Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(W*S:* @ 2009 11 06, 23:00)
Va pavyzdžiui kaip su tuo elementariu fotiku nufotkinti trys daiktus ?  Kai merginas daro ND biggrin.gif

ta tik tuos artinimus ir isheis apdaryti, diafragmos nepadarysi, nors ash ir su muiline savo dariau ir su veidrodziu tai su muiline beveik jokio skirtumo, su veidrodziu akivaizdus skirtumas.

As su muiline ir dar vierna panicka tikrai zinau yra su tokiu pat kiap mano fotikas. bet nei asj nei ji ner daug nededam foto doh.gif nes nesigauna taip gerai kaip kitom cia su veidrodziais ir dar plius superiniais objektyvais.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 11 07, 00:37)
ta tik tuos artinimus ir isheis apdaryti, diafragmos nepadarysi, nors ash ir su muiline savo dariau ir su veidrodziu tai su muiline beveik jokio skirtumo, su veidrodziu akivaizdus skirtumas.

As su muiline ir dar vierna panicka tikrai zinau yra su tokiu pat kiap mano fotikas. bet nei asj nei ji ner daug nededam foto doh.gif nes nesigauna taip gerai kaip kitom cia su veidrodziais ir dar plius superiniais objektyvais.

Bonda su muiline, bet fotkės puikios. Aš visus ND padriau su muiline. Aišku, priklauso dar kokia muilinė
Radau vieną man patinkančią fotkę, darytą su muiline

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 07 lapkričio 2009 - 00:16
Radau viena, dar su kitiniu daryta, i horizonto tema smile.gif

user posted image
Atsakyti
rarity na diafragma mano prieme merginos, bet jei nebuciau ish pradziu ilgai ilgai skaiciusi, tai esmes tos diafragmos manau nelabai suprasciau doh.gif nes su muilu nelabai kox skirtumas pasirodo, na gal ir galima geru foto ir su muilu padaryti, bet man neisheina schmoll.gif gal jau cia visos per daug pazengusios ax.gif ikr tikrom naujokem sunku ishsilaikyti blush2.gif
Atsakyti
Uogiene- nea, apkarpytas man nelabai ziurisi, praranda ta erdves pojuti.

Pelene- mielas koliazas, puiki mintis ikomponuoti pasaku knygute. Bet pedutes visos noreciau ir jb dar noretusi sviesesnio vos vos (bet cia jau aisku skonio reikalas) smile.gif

rarity- labai idomi izvalga, man patinka smile.gif

Tiny- spalvos patiko,tokios pastelines,svelnios, mielas kadras.
Atsakyti
Labas rytas , as be interneto ... kas per kalediniai mainai ? as noriu dalyvauti bigsmile.gif Stikline brukstelk man az kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aha,vel lieku prie pirmojo pataisymo, nors ir ne kazin kas, bet ivertinus, kiek pastangu kainavo vaika uzmigdyti ant ranku ir paguldyti i lova (siaip jis tik vezima dienos metu pripazista), tai cia isvis stebuklas, kad pavyko kazka nufotkinti doh.gif
rarity, kaip idomiai gavosi bigsmile.gif man patiko si tavo ideja thumbup.gif
jau pradejau ziurinetis veidrodziuku, bet tokio, kokio noreciau, neikandu, o bet kokio nenoriu blush2.gif tai va lieku prie savo muiliuko biggrin.gif ir su jais galima si bei ta isspausti, mokymuisi gerai smile.gif (cia bandau raminti save ir kitas, kas neikanda kol kas veidrodziu lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 07 lapkričio 2009 - 11:39
Labas rytas 4u.gif (dabar tik is lovos islipau smile.gif)

Pelene, man zinai kas kliuva koliaze? Kliuva jo svoris, visos jo sudedamosios dalys sunkios, visur detales paimtos stambiu planu, noretusi daugiau erdves aplinkui 4u.gif ...ale, miegaliukas tavo labai mielas wub.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 11 07, 11:36)
Tiny- spalvos patiko,tokios pastelines,svelnios, mielas kadras.

Aciu, Citra! Cia is kadaise detos serijos dar viena radau ir pabandziau kitaip apdirbti. Tada ji manes nesuzavejo, o siandien man irgi labai miela smile.gif
Atsakyti
I horizonto tema, soriuks kad tokia didele, mazesne man nesiziuri 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 11 06, 23:37)

ziurint kokia muiline -viskas pas mane mates mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 11 07, 09:24)
rarity na diafragma mano prieme merginos, bet jei nebuciau ish pradziu ilgai ilgai skaiciusi, tai esmes tos diafragmos manau nelabai suprasciau doh.gif nes su muilu nelabai kox skirtumas pasirodo, na gal ir galima geru foto ir su muilu padaryti, bet man neisheina schmoll.gif gal jau cia visos per daug pazengusios ax.gif ikr tikrom naujokem sunku ishsilaikyti blush2.gif

Tai tau neiseina todel,kad cia visos pazenge? Nelabai supratau ka su paskutiniu sakiniu norejai pasakyti. unsure.gif
Gallima sufokusuoti i tris daiktus su pacia paparsciausia muiline.Pamenu is pazengusiuju viena mums irode.Tik reikia labai gero apsvietimo ir nemazai bandymu.Taip,su veidrodziu daug paparsaciau,bet tik tiek.Nepasakyciau,kad isigijusi veidrodini fotika darau geresnes foto doh.gif
Papildyta:
Alijena,labai man patinka tavo foto wub.gif
Atsakyti
[quote=Tiny,2009 11 07, 03:08]
Radau viena, dar su kitiniu daryta, i horizonto tema smile.gif

[quote=Alijena,2009 11 07, 16:39]
I horizonto tema, soriuks kad tokia didele, mazesne man nesiziuri 4u.gif

Tiny, grazi foto,tik kairej pusej man sviesiau,nezinau,arba vaidenasi blink.gif smile.gif
Alijena, taip pat faina foto,silta tokia,gal siek tiek apkarpyciau.spalvytes grazios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 07 lapkričio 2009 - 18:04