Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

dar karta aciu visoms uz komentarus mano nuotraukai 4u.gif

horizontai fotografuoti pries du metus blush2.gif nieko ir nesiitkejau is situ nuotrauku, net nezinau kodel ikeliau doh.gif

Pelene, faini bandymai smile.gif ypac uzkulisiai thumbup.gif hihihi.gif O del nuotrauku nesikartosiu, mergaites viska issake. Beja, labai mielas modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 19:36)
nezinau, kodel nerodo mano foto, bandau ideti pakartotinai
Angelo globoje

dabar pagalvojau, kaip atrodytu,jei ta dryzuota virsu nukirptum g.gif nebandei?
Atsakyti
user posted image

pradesim sirgt koliazu liga 4u.gif
Atsakyti
Pas jus merginos visas veidrodiniai fotikai? Ar yra ir skaitmeniniu? Nes tokias puikias nuotraukas tikriausiai imanoma tik su veidrodiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 11 06, 20:53)
Pas jus merginos visas veidrodiniai fotikai? Ar yra ir skaitmeniniu? Nes tokias puikias nuotraukas tikriausiai imanoma tik su veidrodiniu  ax.gif

Kiek žinau yra kelios ir su muilinėm fotografuojančios smile.gif
Pelene, man kojytė visa geriau žiūrėtūsi, bet visumoj gražu, ta pasakų knygelė labai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abi: 06 lapkričio 2009 - 21:33
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 06, 20:07)
dabar pagalvojau, kaip atrodytu,jei ta dryzuota virsu nukirptum g.gif nebandei?

aha, bandziau, va mazdaug taip gavosi
user posted image
labai jums aciu uz kantrybe, kad netingit galvoti ir komentuoti tokiu skystu foto kaip mano blush2.gif kai paziuriu kokio lygio jusu visu cia nuotraukos, tai sleptis norisi blush2.gif doh.gif ir va dabar pastebejau, kodel mano fonas toks purvinas? cia del triuksmu taip ar jus kazka su PS dar darote? nes sviesa tokia net svytinti pas jus nuotraukose?

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 20:29)
user posted image

pradesim sirgt koliazu liga  4u.gif

o kaip jus darote tuos koliazus? su kokia programele?
QUOTE(W*S:* @ 2009 11 06, 20:53)
Pas jus merginos visas veidrodiniai fotikai? Ar yra ir skaitmeniniu? Nes tokias puikias nuotraukas tikriausiai imanoma tik su veidrodiniu  ax.gif

pas mane skaitmeninis, nieko ispudingo biggrin.gif bet man kol kas uztenka, aisku svajoju apie veidrodini rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 06 lapkričio 2009 - 21:36
O tai kaip pavyksta su skaitmeniniu? O as ir pati svaigstu apie Nikon D90 blush2.gif
Kolkas tai jau senai turiu canon A570 tai nepergeriausias tai tikriausiai tokiu gražių nuotraukėlių nepavyks daryti ir mokintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 11 06, 22:50)
O tai kaip pavyksta su skaitmeniniu? O as ir pati svaigstu apie Nikon D90 blush2.gif
Kolkas tai jau senai turiu canon A570 tai nepergeriausias tai tikriausiai tokiu gražių nuotraukėlių nepavyks daryti ir mokintis  bigsmile.gif

Pirmoje žinutėje yra surašyta, kas su kuo fotografuoja. Galima ir su muiline gerų kadrų padaryti, tik pastangų daugiau reikia.
O mokytis galima su bet kokiu fotiku. Bandyk namų darbus daryti.
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 21:29)

pradesim sirgt koliazu liga  4u.gif

smile.gif man patinka, tik gal kiek per juoda g.gif bet as prie loptopo dabar tai susilaukau del sito komentaro smile.gif O koliazai ir man patinka smile.gif

QUOTE(W*S:* @ 2009 11 06, 22:50)
Kolkas tai jau senai turiu canon A570 tai nepergeriausias tai tikriausiai tokiu gražių nuotraukėlių nepavyks daryti ir mokintis  bigsmile.gif

mokytis tikrai galima smile.gif pradziai uztenka wink.gif
Atsakyti
Va pavyzdžiui kaip su tuo elementariu fotiku nufotkinti trys daiktus ? Kai merginas daro ND biggrin.gif
Atsakyti
labas!

DI, graziai miegaliuka pateikei..

Uogiene, faina kad taip stengiesi! perdirbineji 4u.gif

Pelene, vargsas meigaliukas lotuliukas.gif bet mama super pasidarbavo.. o komentarus jua issake merginos.. jeigu jau sakyt kas labiausia istrigo tai man angeliuaks tas nelabai.. bet cia gal kad zinau kad cia tycia fotkinimuosi ruostasi.. ax.gif

Zit, kur tavo miegaliukas? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2009 11 06, 23:00)
Va pavyzdžiui kaip su tuo elementariu fotiku nufotkinti trys daiktus ?  Kai merginas daro ND biggrin.gif

pasirink fokusa ne centrini bet kad galetu ji perstatynet. bent jau pas mane muilinej taip..
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 11 07, 00:00)
Va pavyzdžiui kaip su tuo elementariu fotiku nufotkinti trys daiktus ?  Kai merginas daro ND biggrin.gif

Aš ND dariau su muiline ir šis buvo pats sunkiausias. Nesakau, kad padariau jį tobulai, bet padriau blush2.gif

Šaunuolės merginos, labai faini visų miegaliukai wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti