Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pelene, paskutine labiausiai, tik dar bandyciau jb "svaresni" padaryti.

ketti, pritariu Ievosiau del spalvu-fantastiskos, ir antra patiko.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

DI, sauniai prasisukai per 5 minutes bigsmile.gif Man kepure nemaiso, spalvytes grazios, tik pritarciau komentarams del ryskaus veiduko, galejai kokia viena ideti, kur veidukas butu fokusuotas 4u.gif

Uogiene, man irgi pati geriausia tai pirmoji tavo ideta nuotrauka 4u.gif Beje, pasukta ji nesiziuri schmoll.gif Pabandyk dar koki varianta su daugiau erdves aplink vaikuti 4u.gif

Pelene, pirmoji tavo man patinka, tik man irgi kliuva, kad nugara eina palei nuotraukos krasta, man atrodo, kad geriau ziuretusi, jeigu vaiko padetis eitu per nuotraukos istrizaine. Spalvinis sios nuotraukos variantas man labiau antras 4u.gif Paskutine irgi faina, bet tas kirpimas taip tiesiai per juosmeni nesiziuri g.gif

ketti, grazios horizonto foto 4u.gif Man abieju spalvos mielos wub.gif
Atsakyti
Ninin, ačiū už pastabas - kai antrąją fotografravau tikrai nepastebėjau, kad galva ties horizontu doh.gif . Jei kartočiau, daryčiau kitaip, bet, deja, nebepakartosiu...

O pirma tai pro viešbučio langą daryta, todėl buvo labai ribotos kadravimo galimybės blush2.gif Fotiką į rankas griebiau labaiusiai dėl brėkštančios saulės suteikiamų spalvų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 06 lapkričio 2009 - 15:24
QUOTE(ketti @ 2009 11 06, 15:23)
Ninin, ačiū už pastabas - kai antrąją fotografravau tikrai nepastebėjau, kad galva ties horizontu doh.gif . Jei kartočiau, daryčiau kitaip, bet, deja, nebepakartosiu...

O pirma tai pro viešbučio langą daryta, todėl buvo labai ribotos kadravimo galimybės blush2.gif Fotiką į rankas griebiau labaiusiai dėl brėkštančios saulės suteikiamų spalvų mirksiukas.gif

Tai puikiai suprantu, ir sakau, kad kadrai tikrai geri thumbup.gif bet gi norisi geresnių lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu uz gera ir bloga zodi biggrin.gif 4u.gif
aha eisiu jb dar svarint 4u.gif

o cia kaip viskas vyko lotuliukas.gif nepakraupkit doh.gif blush2.gif blyn gaila neturiu jokio balto uztiesalo ar paklodes, viskas spalvota doh.gif tai tas adijalas fotkese apgailetinai atrodo verysad.gif nu bet verciuosi is to ka turiu unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 06 lapkričio 2009 - 15:28
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 15:26)
aciu uz gera ir bloga zodi  biggrin.gif  4u.gif
aha eisiu jb dar svarint  4u.gif

o cia kaip viskas vyko  lotuliukas.gif nepakraupkit  doh.gif  blush2.gif blyn gaila neturiu jokio balto uztiesalo ar paklodes, viskas spalvota  doh.gif tai tas adijalas fotkese apgailetinai atrodo  verysad.gif nu bet verciuosi is to ka turiu  unsure.gif

user posted image

thumbup.gif lotuliukas.gif
bet ta kaldryte visai gerai atrodo... būtų labai jau dirbtina, kai būtų kažkas spec g.gif
Atsakyti
Pelene,gera fotostudija lotuliukas.gif Pas mane panasiai buvo, ti kant mano lovos patiesta vaiko patalyne, 60cm X 1,4metro biggrin.gif
Atsakyti
aha tai prasom kita kart savo fotostudijas irgi pasirodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kaip pralinksmino Pelenės fotostudija lotuliukas.gif
Atsakyti

Di - kokios nuostabios spalvos, juolab kai taip salta balta uz lango, o foto tokia jauki, tik gal ir as pritarsiu del rankytes, dar noretusi kad maziukas butu visu kuneliu ax.gif Saunuole smile.gif

Uogiene, man vienoje foto per maza erdves, o toje kur pavertei sonu, tai zvilgsnis kazkaip nuslysta nuo kaires i desine, primine vaikyste, kai sokinedavom ant sofos ir ciuozdavom nuo atloso blush2.gif kazkaip vat sukele man tokias asociacijas

Pelene, man pirmoje foto su raudona masinyte truksta virsaus ir labiau noretusi fokuso i veiduka, o ne i masinyte, dar norejau klausti kodel visos mamytes fotkina tik puse vaikucio, nesimato kojyciu ir kai parodei uzkulisius, tai ir supratau 4u.gif tikrai reikia daug erdves ... medziagos ...

Ketti - grazus sauletekis, spalvos thumbup.gif , paukstis labai pagyvina foto, o antroji - taip ir norisi izengti i silta vandeni, toks nerupestingas atostogu momentas, kai "more po kalenam"
Atsakyti
Sveikos,
Kiek fainu nuotraukų su miegaliais bigsmile.gif Man nesigavo, prie tamsos miega. Atslinkau su fotiku jau įmigus vaikui, tyliai įjungiau šviesa, pirmas pykšt ir atsimerkė doh.gif Bandysu šunį gaudyt, tik pirma išmaudyt reikia tongue.gif
DI ,labai gražios spalvos. Sutinku su kitom, norėtųsi nuotraukytės su fokusu veidue, bet šiaip labai gražu.
Pelene thumbup.gif Kaip fainai, kad įsileidai į užkulisus thumbup.gif O šiaip man visai patiko ta paskutinė, gal truputi ir susidaro vaizdas lyg vaikutis krenta iš kadro, bet man vis tiek gražu.
Ketti , gražus horizontas su saulėlydžiu, toks romantiškas.
Uogiene, nebematau tavo nuotraukų tų pirmų unsure.gif
Atsakyti
Pelene, faina, kad parodei savo foto studija. Koks isradingumas thumbup.gif juk as irgi galejau savo lova isnaudoti, bet neturiu fantazijos tiek doh.gif reikia man daug intensyviau mokytis is jusu 4u.gif
nezinau, kodel nerodo mano foto, bandau ideti pakartotinai
Angelo globoje
user posted image
Atsakyti