Pelene, paskutine labiausiai, tik dar bandyciau jb "svaresni" padaryti.
ketti, pritariu Ievosiau del spalvu-fantastiskos, ir antra patiko.
Sveikos
DI, sauniai prasisukai per 5 minutes Man kepure nemaiso, spalvytes grazios, tik pritarciau komentarams del ryskaus veiduko, galejai kokia viena ideti, kur veidukas butu fokusuotas
Uogiene, man irgi pati geriausia tai pirmoji tavo ideta nuotrauka Beje, pasukta ji nesiziuri Pabandyk dar koki varianta su daugiau erdves aplink vaikuti
Pelene, pirmoji tavo man patinka, tik man irgi kliuva, kad nugara eina palei nuotraukos krasta, man atrodo, kad geriau ziuretusi, jeigu vaiko padetis eitu per nuotraukos istrizaine. Spalvinis sios nuotraukos variantas man labiau antras Paskutine irgi faina, bet tas kirpimas taip tiesiai per juosmeni nesiziuri
ketti, grazios horizonto foto Man abieju spalvos mielos
DI, sauniai prasisukai per 5 minutes Man kepure nemaiso, spalvytes grazios, tik pritarciau komentarams del ryskaus veiduko, galejai kokia viena ideti, kur veidukas butu fokusuotas
Uogiene, man irgi pati geriausia tai pirmoji tavo ideta nuotrauka Beje, pasukta ji nesiziuri Pabandyk dar koki varianta su daugiau erdves aplink vaikuti
Pelene, pirmoji tavo man patinka, tik man irgi kliuva, kad nugara eina palei nuotraukos krasta, man atrodo, kad geriau ziuretusi, jeigu vaiko padetis eitu per nuotraukos istrizaine. Spalvinis sios nuotraukos variantas man labiau antras Paskutine irgi faina, bet tas kirpimas taip tiesiai per juosmeni nesiziuri
ketti, grazios horizonto foto Man abieju spalvos mielos
Ninin, ačiū už pastabas - kai antrąją fotografravau tikrai nepastebėjau, kad galva ties horizontu . Jei kartočiau, daryčiau kitaip, bet, deja, nebepakartosiu...
O pirma tai pro viešbučio langą daryta, todėl buvo labai ribotos kadravimo galimybės Fotiką į rankas griebiau labaiusiai dėl brėkštančios saulės suteikiamų spalvų
O pirma tai pro viešbučio langą daryta, todėl buvo labai ribotos kadravimo galimybės Fotiką į rankas griebiau labaiusiai dėl brėkštančios saulės suteikiamų spalvų
QUOTE(ketti @ 2009 11 06, 15:23)
Ninin, ačiū už pastabas - kai antrąją fotografravau tikrai nepastebėjau, kad galva ties horizontu . Jei kartočiau, daryčiau kitaip, bet, deja, nebepakartosiu...
Tai puikiai suprantu, ir sakau, kad kadrai tikrai geri bet gi norisi geresnių
aciu uz gera ir bloga zodi
aha eisiu jb dar svarint
o cia kaip viskas vyko nepakraupkit blyn gaila neturiu jokio balto uztiesalo ar paklodes, viskas spalvota tai tas adijalas fotkese apgailetinai atrodo nu bet verciuosi is to ka turiu
aha eisiu jb dar svarint
o cia kaip viskas vyko nepakraupkit blyn gaila neturiu jokio balto uztiesalo ar paklodes, viskas spalvota tai tas adijalas fotkese apgailetinai atrodo nu bet verciuosi is to ka turiu
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 15:26)
aciu uz gera ir bloga zodi
aha eisiu jb dar svarint
aha eisiu jb dar svarint
bet ta kaldryte visai gerai atrodo... būtų labai jau dirbtina, kai būtų kažkas spec
aha tai prasom kita kart savo fotostudijas irgi pasirodyt
Oi kaip pralinksmino Pelenės fotostudija
Di - kokios nuostabios spalvos, juolab kai taip salta balta uz lango, o foto tokia jauki, tik gal ir as pritarsiu del rankytes, dar noretusi kad maziukas butu visu kuneliu Saunuole
Uogiene, man vienoje foto per maza erdves, o toje kur pavertei sonu, tai zvilgsnis kazkaip nuslysta nuo kaires i desine, primine vaikyste, kai sokinedavom ant sofos ir ciuozdavom nuo atloso kazkaip vat sukele man tokias asociacijas
Pelene, man pirmoje foto su raudona masinyte truksta virsaus ir labiau noretusi fokuso i veiduka, o ne i masinyte, dar norejau klausti kodel visos mamytes fotkina tik puse vaikucio, nesimato kojyciu ir kai parodei uzkulisius, tai ir supratau tikrai reikia daug erdves ... medziagos ...
Ketti - grazus sauletekis, spalvos , paukstis labai pagyvina foto, o antroji - taip ir norisi izengti i silta vandeni, toks nerupestingas atostogu momentas, kai "more po kalenam"
Sveikos,
Kiek fainu nuotraukų su miegaliais Man nesigavo, prie tamsos miega. Atslinkau su fotiku jau įmigus vaikui, tyliai įjungiau šviesa, pirmas pykšt ir atsimerkė Bandysu šunį gaudyt, tik pirma išmaudyt reikia
DI ,labai gražios spalvos. Sutinku su kitom, norėtųsi nuotraukytės su fokusu veidue, bet šiaip labai gražu.
Pelene Kaip fainai, kad įsileidai į užkulisus O šiaip man visai patiko ta paskutinė, gal truputi ir susidaro vaizdas lyg vaikutis krenta iš kadro, bet man vis tiek gražu.
Ketti , gražus horizontas su saulėlydžiu, toks romantiškas.
Uogiene, nebematau tavo nuotraukų tų pirmų
Kiek fainu nuotraukų su miegaliais Man nesigavo, prie tamsos miega. Atslinkau su fotiku jau įmigus vaikui, tyliai įjungiau šviesa, pirmas pykšt ir atsimerkė Bandysu šunį gaudyt, tik pirma išmaudyt reikia
DI ,labai gražios spalvos. Sutinku su kitom, norėtųsi nuotraukytės su fokusu veidue, bet šiaip labai gražu.
Pelene Kaip fainai, kad įsileidai į užkulisus O šiaip man visai patiko ta paskutinė, gal truputi ir susidaro vaizdas lyg vaikutis krenta iš kadro, bet man vis tiek gražu.
Ketti , gražus horizontas su saulėlydžiu, toks romantiškas.
Uogiene, nebematau tavo nuotraukų tų pirmų
Pelene, faina, kad parodei savo foto studija. Koks isradingumas juk as irgi galejau savo lova isnaudoti, bet neturiu fantazijos tiek reikia man daug intensyviau mokytis is jusu
nezinau, kodel nerodo mano foto, bandau ideti pakartotinai
Angelo globoje
nezinau, kodel nerodo mano foto, bandau ideti pakartotinai
Angelo globoje