Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 14:14)
aciu, vat su erdves suvokimu man dar sunkiai  doh.gif

sita tai tamsi ryskiai ir melyna ir murzina ane  g.gif

aga..labai jau murzina vaiko rankyte.. g.gif kaip is soliariumo kokio smile.gif

ir man labai kazkaip nenaturaliai tie daiktai pakisti vaikuciui atrodo blush2.gif matosi,kad specialiai idejai..ir kazkaip nesiziuri man.
Atsakyti
specialia specialiai biggrin.gif 4u.gif

nu dar viena su masinyte, bet jauciu grybas nes kreivai g.gif

user posted image
Atsakyti
cia gaudau vaika, tikrai norisi op ir prilaikyti, kad nenuciuoztu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 06 lapkričio 2009 - 14:40
QUOTE(Will @ 2009 11 06, 14:00)
jei dar erdvės viršuje būtų, tai išvis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man pirmas variantas geriausias, su rankyte aplamai nesiziuri man ta foto, paskutinej kampas nepatinka.

Uogiene- as balsuociau uz pirma tavo deta varianta, patvarkyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 06 lapkričio 2009 - 14:45
nu paskutinis, daugiau veliau bandysiu idet, nes jau ir taip atsibodom mes cia su mazium biggrin.gif

user posted image
Aciu uz kritika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 06 lapkričio 2009 - 14:57
Aciu visoms, dabar apsiraminsiu, aisku klaidos, faina, kad ir geru dalyku pastebejot 4u.gif traukiuosi nuo kompo ir einu ruostis egzui doh.gif o atejusi tikiuosi pamatyti daug idomiu miegaliu biggrin.gif kurybingos nuotaikos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandžiau pasiknaisioti po kompą, kad įdėti ką nors iš horizonto:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Viksvaite, pirmas šiandien keltas ND gerai.Man tinka.antram foną pasirink išraiškingesnį, kad matytum kaip jis kinta zoominant.wb negaliu komentuoti, man lyg gerai, nors prie rankinio vis tiek šiek tiek kabinčiausi su atspalviu lengvu.
Di pirmas horizontas kreivas, tiesinti.Antras, tiesiog vaizdas, nežinau kur akiai sustoti.Beje kairysis šonas sunkesnis uz dešnį, nusveria foto.
Uogiene, agam žalsvas atspalvis yra.Ir labai suspausta foto,
Pelene, pirmoj foto trūksta viršaus. Ir pasdirbimas su Ps kokybę nuvogė.Antroj su spalvom jau geriau.O trečia - spalvos nekokios, suodina foto, ir ta rankytė kaipnetyčia į kadrą patekusi, užspausta labai kampe.Reikėjo imti iš toliau ir visą ją sutalpinti. arba tą rankytę patalpinti arčiau kitos ir kitaip komponuoti. Paskutinėj vaikiukas krenta.
Ketti Pirmos spalvos pasaka.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 06, 15:59)
Ketti Pirmos spalvos pasaka.

Patikslinu, kad čia saulėtekis mirksiukas.gif

p.s. ačiū dėl spalvų 4u.gif
Atsakyti
ievosiau aciu 4u.gif

ketti, nuostabu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones. Antroje naudojau tam tikrą action'ą (dėl dūmelio), pirmos - ne, nors tai ką dariau galima drąsiai užvadinti action'ų, nes darau daugeliui nuotraukų biggrin.gif

Di, 1-oje - horizontas netiesus, antroje - mažinčiau žemės. Bet šiaip nuotraukos nėra bais įdomios - nerandu objekto, už kurio gabinčiaus. Tad iš čia klausimas: esmė šių darbų? patalpinti horinzontą 1/3 ar 2/3 linijose??? g.gif Mano akim, čia turi būti stiprus kompozicinis kadras, kad rodyti tą horizontą... rolleyes.gif bet gal aš nesupratau esmės...

Pelenė, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man ir 3-ia nuotrauka patinka, tik kirpčiau kairės ir viršaus gal... na biški kadruočiau kitaip... O 2-a kaip ir super, bet kažkaip tas angeliukas mane ne.... su makvynu geriau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ketti, 2-oje man kliūna žmogaus galva ir horizonto linija. Aišku, kadras jau yra, bet aš stengiuos vengti tokių susidūrimų... O ką nori parodyti toje foto? Nes man prašosi kirpimo taip, kad išryškėtų tas "žvejys". O 1-oje mažinčiau jūros, ir nereikėtų to laivelio ten" per daug objektų.... Spalvos tai tikrai gražios thumbup.gif Nors ir kadrai geri smile.gif bet čia gi mokomės ax.gif
Atsakyti
Pelene, paskutinė man geriausia.Gal šiek tiek kairės norisi daugiau, bet vis tiek man miela foto.
Atsakyti