nu bandau rodyt pirma varijanta
DI, pirma horizonto man visai patinka, tie išvažinėto sniego šešėliai tokie kontrastingi, bet horizontas mano akimis nėra visai tiesus, oabandyk su PS patiesinti
Antroji man kažkaip perkrauta, nelabai žiūrisi
Uogiene, tikrai sveikinu, kad nenuleidi rankų ir bandai, bet pritariu Citrai, kad labai jau suspausta, nesižiūri tas vaikiukas....
Vis tik aš užskaitau tą tavo pačią pirmąją foto, ypač pakoreguotą
Antroji man kažkaip perkrauta, nelabai žiūrisi
Uogiene, tikrai sveikinu, kad nenuleidi rankų ir bandai, bet pritariu Citrai, kad labai jau suspausta, nesižiūri tas vaikiukas....
Vis tik aš užskaitau tą tavo pačią pirmąją foto, ypač pakoreguotą
DI, pirmoj tavo foto horizontas kreivas man rodos
o ir ketti parase kad kreivas
o ir ketti parase kad kreivas
Pelene, žinau kad mano sūneliui nerealiai patiktų miegaliuko nuotrauka, jis užkietėjęs Makvyno gerbėjas
O man tai kliūna tai, jog vaikas įsirėmęs į viršutinę kadro liniją - ten reikėjo erdvės palikti
ir dar vaikelio dešinė ranka (rankovės plote) į pirmą planą per daug lenda - užgožia migaliuką - gal reikėjo iš kitos pusės bandyt ar ranka kitaip padėliot
O man tai kliūna tai, jog vaikas įsirėmęs į viršutinę kadro liniją - ten reikėjo erdvės palikti
ir dar vaikelio dešinė ranka (rankovės plote) į pirmą planą per daug lenda - užgožia migaliuką - gal reikėjo iš kitos pusės bandyt ar ranka kitaip padėliot
nepykit prasau uz ikyruma, bet noriu paklausti, ar tas keistas formatas taip nesiziuri geriau? cia pats pirmas mano idetas, tik pasuktas kitaip
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 13:01)
Del didziules laiko stokos nepavyks pakartoti greiciausiai fotosesijos, tai dedu galutini varianta
man anie bandymai labiau patiko čia labai mažai erdvės, kažkaip apkapota viskas atrodo
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 13:49)
jei dar erdvės viršuje būtų, tai išvis
QUOTE(ketti @ 2009 11 06, 13:54)
Pelene, žinau kad sūneliui nerealiai patiktų miegaliuko nuotrauka, jis užkietėjęs Makvyno gerbėjas
ir dar vaikelio dešinė ranka (rankovės plote) į pirmą planą per daug lenda - lyginant su galva ji neproporcingai didelė - užgožia migaliuką - gal reikėjo iš kitos pusės bandyt ar ranka kitaip padėliot
ir dar vaikelio dešinė ranka (rankovės plote) į pirmą planą per daug lenda - lyginant su galva ji neproporcingai didelė - užgožia migaliuką - gal reikėjo iš kitos pusės bandyt ar ranka kitaip padėliot
oh tu ***** nu siaubs kiek as dar nemoku aciu ketti
nu gerai o spalvos anos ar taip geriau neziurint i berysio kompozicija
Pelene, nėra ta tavo kompozicija visai bloga, bet vat man kažkas kliūna nesižiūri labai gerai . Gal kaip ir Will sako, tereikėjo tik daugiau erdvės viršuj ir gal visai gerai žiūrėtųsi
spalvoms nesu labai priekabi, nes tai dar ir skonio reikalas, bet aš tai už antrą variantą
spalvoms nesu labai priekabi, nes tai dar ir skonio reikalas, bet aš tai už antrą variantą
Pelene, man patinka, tik del virsaus tikrai pritariu
aciu, vat su erdves suvokimu man dar sunkiai
dar vienas var.
sita tai tamsi ryskiai ir melyna ir murzina ane
dar vienas var.
sita tai tamsi ryskiai ir melyna ir murzina ane
Pelene, man šita labaiu patinka
Čia man kažkaip viskas gerai išsidėsto, o erdvės kadrui suteikia priekyje sufokusuotas daiktas, kuris per rankos lenkimo liniją nueina į antrą planą, kuriame jau dominuoja neryškus vaikučio veidas
Įdėk kokią kur vaiko veidukas matosi (fokuse turiu omeny)
Čia man kažkaip viskas gerai išsidėsto, o erdvės kadrui suteikia priekyje sufokusuotas daiktas, kuris per rankos lenkimo liniją nueina į antrą planą, kuriame jau dominuoja neryškus vaikučio veidas
Įdėk kokią kur vaiko veidukas matosi (fokuse turiu omeny)
QUOTE(DI @ 2009 11 06, 12:36)
o cia ikeliu kelis horizontus..
nesakyk, kad cia siemet fotkinta ziema kokia
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 06, 12:58)
Viksvaite, 1.2.3ND uzskaitau, 4 ND siulyciau kitam fone perpaveiksluoti. 5,6 man lyg ir gerai, bet gal reik palauksti,ka kitos pasakys
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 14:00)
nu gerai o spalvos anos ar taip geriau
man sitas viariantas labiau, del virsaus sutinku
ia tas su angeliuku patinka
Uogiene, neapverstas variantas buvo geriau dabar labai visokios linijos isryskeja