Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu bandau rodyt pirma varijanta blush2.gif

user posted image
Atsakyti
DI, pirma horizonto man visai patinka, tie išvažinėto sniego šešėliai tokie kontrastingi, bet horizontas mano akimis nėra visai tiesus, oabandyk su PS patiesinti mirksiukas.gif
Antroji man kažkaip perkrauta, nelabai žiūrisi blush2.gif

Uogiene, tikrai sveikinu, kad nenuleidi rankų ir bandai, bet pritariu Citrai, kad labai jau suspausta, nesižiūri tas vaikiukas....
Vis tik aš užskaitau tą tavo pačią pirmąją foto, ypač pakoreguotą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 06 lapkričio 2009 - 13:54
DI, pirmoj tavo foto horizontas kreivas man rodos g.gif

o ir ketti parase kad kreivas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 06 lapkričio 2009 - 13:53
Pelene, žinau kad mano sūneliui nerealiai patiktų miegaliuko nuotrauka, jis užkietėjęs Makvyno gerbėjas biggrin.gif
O man tai kliūna tai, jog vaikas įsirėmęs į viršutinę kadro liniją - ten reikėjo erdvės palikti mirksiukas.gif

ir dar vaikelio dešinė ranka (rankovės plote) į pirmą planą per daug lenda - užgožia migaliuką - gal reikėjo iš kitos pusės bandyt ar ranka kitaip padėliot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 06 lapkričio 2009 - 14:01
nepykit prasau uz ikyruma, bet noriu paklausti, ar tas keistas formatas taip nesiziuri geriau? cia pats pirmas mano idetas, tik pasuktas kitaip blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 06 lapkričio 2009 - 14:06
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 13:01)
Del didziules laiko stokos nepavyks pakartoti greiciausiai fotosesijos, tai dedu galutini varianta  blush2.gif

man anie bandymai labiau patiko ax.gif čia labai mažai erdvės, kažkaip apkapota viskas atrodo

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 13:49)
nu bandau rodyt pirma varijanta  blush2.gif

thumbup.gif
jei dar erdvės viršuje būtų, tai išvis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 06 lapkričio 2009 - 14:04
QUOTE(ketti @ 2009 11 06, 13:54)
Pelene, žinau kad sūneliui nerealiai patiktų miegaliuko nuotrauka, jis užkietėjęs Makvyno gerbėjas biggrin.gif
O man tai kliūna tai, jog vaikas įsirėmęs į viršutinę kadro liniją - ten reikėjo erdvės palikti mirksiukas.gif

ir dar vaikelio dešinė ranka (rankovės plote) į pirmą planą per daug lenda - lyginant su galva ji neproporcingai didelė - užgožia migaliuką - gal reikėjo iš kitos pusės bandyt ar ranka kitaip padėliot mirksiukas.gif

oh tu ***** doh.gif nu siaubs kiek as dar nemoku blush2.gif aciu ketti 4u.gif

nu gerai o spalvos anos ar taip geriau g.gif neziurint i berysio kompozicija biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Pelene, nėra ta tavo kompozicija visai bloga, bet vat man kažkas kliūna nesižiūri labai gerai mirksiukas.gif . Gal kaip ir Will sako, tereikėjo tik daugiau erdvės viršuj ir gal visai gerai žiūrėtųsi bigsmile.gif

spalvoms nesu labai priekabi, nes tai dar ir skonio reikalas, bet aš tai už antrą variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 06 lapkričio 2009 - 14:04
Pelene, man patinka, tik del virsaus tikrai pritariu 4u.gif
Atsakyti
aciu, vat su erdves suvokimu man dar sunkiai doh.gif

dar vienas var. 4u.gif
user posted image

sita tai tamsi ryskiai ir melyna ir murzina ane g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 06 lapkričio 2009 - 14:16
Pelene, man šita labaiu patinka mirksiukas.gif
Čia man kažkaip viskas gerai išsidėsto, o erdvės kadrui suteikia priekyje sufokusuotas daiktas, kuris per rankos lenkimo liniją nueina į antrą planą, kuriame jau dominuoja neryškus vaikučio veidas mirksiukas.gif

Įdėk kokią kur vaiko veidukas matosi (fokuse turiu omeny) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 06 lapkričio 2009 - 14:27
QUOTE(DI @ 2009 11 06, 12:36)
o cia ikeliu kelis horizontus..

blink.gif nesakyk, kad cia siemet fotkinta blink.gif ziema kokia unsure.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 11 06, 12:58)
Viksvaite, 1.2.3ND uzskaitau, 4 ND siulyciau kitam fone perpaveiksluoti. 5,6 man lyg ir gerai, bet gal reik palauksti,ka  kitos pasakys  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 14:00)
nu gerai o spalvos anos ar taip geriau  g.gif

man sitas viariantas labiau, del virsaus sutinku drinks_cheers.gif
ia tas su angeliuku patinka 4u.gif

Uogiene, neapverstas variantas buvo geriau mirksiukas.gif dabar labai visokios linijos isryskeja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 06 lapkričio 2009 - 14:35