Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Di, aciu 4u.gif
demaskavai mane su ta kaldra blush2.gif lotuliukas.gif tiesiog tuo metu marga patalyne tik buvo, o vienspalve dziuvo doh.gif tai ir gavosi neapvilkta doh.gif
kiek daug ismokau as per sia mini fotosesija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 12:31)
Di, aciu  4u.gif
demaskavai mane su ta kaldra  blush2.gif  lotuliukas.gif tiesiog tuo metu marga patalyne tik buvo, o vienspalve dziuvo  doh.gif tai ir gavosi neapvilkta  doh.gif
kiek daug ismokau as per sia mini fotosesija  biggrin.gif

blush2.gif sorriukas .....

as irgi per kiekviena fotosesija vis kazko naujo ismokstu smile.gif Ir tai labai smagu, nes kita kart tu paciu klaidu nedarai, arba jas pastebi daug anskciau smile.gif
Atsakyti
Tęsiu ND atsiskaitymą

2ND
f/3.5 ISO 200
user posted image

f/8.0 ISO 320
user posted image

f/20 ISO 400
user posted image

P.S. Tuoj kelsiu ir kitus ND. Ar dar mažinti foto, nes labai jau daug bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksvaite: 06 lapkričio 2009 - 11:43
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 06, 12:42)
Tęsiu ND atsiskaitymą

2ND

Viksvaite labai liuks cia viskas 4u.gif
man toks dydis gerai, kai dabar prie normalaus PC sedziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 06 lapkričio 2009 - 11:49
QUOTE(DI @ 2009 11 06, 12:46)
Viksvaite labai liuks cia viskas  4u.gif

4u.gif

O kaip kelti į flickr fotkes? Gal prieš keliant suspausti iki web pages formato, nes ten vieta ribojama g.gif
Atsakyti
Di, nu labai saunus bandymas, man patiko biggrin.gif 4u.gif pavogei mano ideja su kepka nufotkint cool.gif tongue.gif aisku kas pirmesnis tas gudresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 06, 12:50)
4u.gif

O kaip kelti į flickr fotkes? Gal prieš keliant suspausti iki web pages formato, nes ten vieta ribojama  g.gif

as asmeniskai keliu per www.photobucket.com smile.gif ten prisiregistruoji, ir gali kelti tikrai labai daug nuotrauku wink.gif gali kelti jau simazintas, arba , dideles, bet nustatymuose pazymeti kad tau jas resizintu iki norimo dydzio smile.gif tik tada kelimas ilgiau uztrunka. O jei kelsi mazas, tai is vis labai greitai viskas pavyks smile.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 06, 12:50)
Di, nu labai saunus bandymas, man patiko  biggrin.gif  4u.gif pavogei mano ideja su kepka nufotkint  cool.gif  tongue.gif aisku kas pirmesnis tas gudresnis  mirksiukas.gif

sakai? bigsmile.gif niu kita kart galvosiu ka nors originaliau biggrin.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 06 lapkričio 2009 - 11:54
DI, super, labai labai gražu - taip švelnu, žiemiška wub.gif
Matosi kad ruošeisi, viską apgalvojai ir sukūrei žavų koliažiuką rolleyes.gif
Net nesugalvoju prie ko čia prikibti - sužavėjai mane šituo savo rinkinuku bigsmile.gif

Tiesa, sveikinimai su objektyvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 06, 12:55)
DI, super, labai labai gražu - taip švelnu, žiemiška wub.gif
Matosi kad ruošeisi, viską apgalvojai ir sukūrei žavų koliažiuką rolleyes.gif
Net nesugalvoju prie ko čia prikibti - sužavėjai mane šituo savo rinkinuku bigsmile.gif

Tiesa, sveikinimai su objektyvu 4u.gif

oi blush2.gif aciu. Labai malonu kad pasiteisino vargelis smile.gif bo ir lova prie lango stumiau ir kilimus lanksciau kad lova pastumciau lotuliukas.gif ir pan ir pan.....
Atsakyti
3ND

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 06, 12:59)

Viksvaite, o kaip cia zoomini? Kojom ar zoomu? Bet kokiu atveju gerai 4u.gif

Dar wb liko ane?
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 06, 11:04)
taip, nusipirkau 30tuka. Bet kol kas dar nieko pasakyt labai negaliu, reik ilgiau pamegint ir ne tik namie wink.gif

ikeliu siandien savo bandymus miegelio tema.. Zuikis tepamiegojo 5 minutes  doh.gif  tai praktiskai to ka buvau sugalvojusi igyvendinti nepavyko sad.gif na bet dedu kas gavosi

Gražūs miegelio bandymai, tokie šventiškai nuteikiantys ax.gif

Čia su 30-tuku? blush2.gif
Atsakyti