Olo,
Uogiene, pirma geriausia, bet vis tiek kadrą norisi tempti žemyn, kad nebesimatytų to lovos krašto.Kad vaikučio galvytė būtų ant trečdalio linijos, o ne kone per vidury, kaip dabar. Antra - suspausta, reikia bent kiek vietos apačioj palikti. Trečia - reikėjo šiek tiek kitokio kampo, nrs tokiam ranka ir turi atrodyti didelė, nes ji pirmam plane, bet nesižiūri. Ketvirta - per daug apačios, trūksta viršaus, ir dešnės.O šiaip jei namie tamsoka (kaip kad pas mane), pasidėk fotoaparatą stabiliai (išmonė tikrai leis sugalvot ant ko) ir parilgink išlaikymą, sumažink iso ir pamatysi foto ryškios gausis ir šviesios. Nors nežinau su kokio fotoapartu dirbi Ir dar jei meti sireija foto (nors ar čia buvo serija?) tai pasistengk, kad foto atspalviai nesiskirtų
Bonda, jau kas kas , bet tu su savo aparatu sugebi fotografuot, dafai tik į rankas ir rodyk kadrų
Uogiene, pirma kai pataisei - geriau atrodo
O dėl kitų nuotraukų - tai ta ranka man tokia iškreipta atrodo - gal per arti prikišusi fotoapatarą fotkinai - tiesa nežinau su kokiu objektyvu ir koki židinio nuotoli buvai pasirinkusi . Geriau jau iš toliau fotkinti, o paskui nukirpti ko nereikia . Trečioj fotkej kampas visai netinkamas, veidukas beveik uždengtas, per daug tos pagalvytės matosi
O dėl kitų nuotraukų - tai ta ranka man tokia iškreipta atrodo - gal per arti prikišusi fotoapatarą fotkinai - tiesa nežinau su kokiu objektyvu ir koki židinio nuotoli buvai pasirinkusi . Geriau jau iš toliau fotkinti, o paskui nukirpti ko nereikia . Trečioj fotkej kampas visai netinkamas, veidukas beveik uždengtas, per daug tos pagalvytės matosi
Kadangi uz lango sniegiukas, tai imetu priminimui straipsniuka kaip fotkinti Ziema
http://www.efoto.lt/...rafavimas_ziema
gal kas dar kokiu straipsniuku naudingu apie Ziemos fotografija ikelsit
http://www.efoto.lt/...rafavimas_ziema
gal kas dar kokiu straipsniuku naudingu apie Ziemos fotografija ikelsit
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 06, 10:23)
Nors nežinau su kokio fotoapartu dirbi Ir dar jei meti sireija foto (nors ar čia buvo serija?) tai pasistengk, kad foto atspalviai nesiskirtų
Bonda, jau kas kas , bet tu su savo aparatu sugebi fotografuot, dafai tik į rankas ir rodyk kadrų
ji fotkina su tokiu, kaip ir as
ievosiau, neturiu foto dabar -baisiai uzimta is visu galu -cia tik aki zuzetu nei komentuoju nieko -nebespeju...
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 06, 10:23)
Uogiene,
O, aciu uz patarimus
mano sony h50 muiline kiek didesne
kad daugiau neuzkrauciau temos vien savo nevykusiais bandymais, kvieciu kas netingi ir nori patarti i mano albumiuka, ten nedaug foto, yra pora, kuriu cia nedejau Miegelis
QUOTE(bonda @ 2009 11 06, 11:39)
ievosiau, neturiu foto dabar -baisiai uzimta is visu galu -cia tik aki zuzetu nei komentuoju nieko -nebespeju...
Bonda tu tik nepamiršk į kalėdinius mainus įsipaišyt...tavo aguonų lauks daugelis manau
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 06, 10:56)
Bonda tu tik nepamiršk į kalėdinius mainus įsipaišyt...tavo aguonų lauks daugelis manau
mielai paisyciaus, ale kad nelabai turiu cia kur spausdint
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 06, 10:56)
aš pirmoji aguonų laukčiau ot !!!
QUOTE(Armana @ 2009 11 06, 10:06)
Di , gal ir tu nusipirkai kurią nors sigmutę? Aš vis svarstau, kurio man reiktų labiau 30-tuko ar 24-70 2.8
taip, nusipirkau 30tuka. Bet kol kas dar nieko pasakyt labai negaliu, reik ilgiau pamegint ir ne tik namie
ikeliu siandien savo bandymus miegelio tema.. Zuikis tepamiegojo 5 minutes tai praktiskai to ka buvau sugalvojusi igyvendinti nepavyko na bet dedu kas gavosi
QUOTE(bonda @ 2009 11 06, 11:04)
mielai paisyciaus, ale kad nelabai turiu cia kur spausdint
tai ok butų tavo aguonom ir fotoatelje, kad ir intiku užsakyta
Di, visai liuks miegaliukas, tik betn vienoj foto norisi, kad fokusas būtų ir į mjiegaliaus veidelį ne vien į ranką.
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 06, 11:05)
tai yra pas mus tu labu, kur foto daro, ale kokybe tai nzn -dariau senai gal prie sgerus metus tik
oooo..kodel galvojat, kad aguonas mainyciau?
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 06, 12:05)
Di, visai liuks miegaliukas, tik betn vienoj foto norisi, kad fokusas būtų ir į mjiegaliaus veidelį ne vien į ranką.
Zinau bet gi atsikele po keli minuciu fotkinimo, nepatiko kad triuksmauju su fotiku
Papildyta:
Uogiene tavo miegaliuko nuotraukose man labiausiai kliuva neapvilkta ''kaldra'' nezinau ar ji tokia ir turi buti, bet man kazkaip atrodo kad ji neapvilkta, o tai duoda netvarkingumo pojuti nuotraukai. Miegaliukas nuostabus tavo Pamegink kita kart aprengti svelniasniais rubeliai, gal be dryziuku, nes ir masinyte ant rubo matosi, blasko siek tiek vaiko miegeli.
Man patiktu 3 nuotrauka is tu kurias ikelei i public fotki, bet velgi norisi kitokio rubelio vaikui, ir pagalves krastelis ilindes irgi trukdo. Bet ryskumas uz tai liuksiskas