Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ketti,su kokiu bodziu bandei Sigmos 50-tuka? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Klausimelis - kaip jus sujungiate nuotrauku serija? Gal su pfotoscape galima kaip nors? neradau blush2.gif
Dedu dar karta apkirpta savo angelo globoj miegaliuka ir kitais kampais dar truputi blush2.gif o gal ta lovos krasta visai kirpti???
user posted image
user posted image
kairej tas kampas blogai juodas?
user posted image
user posted image

Prasau nuomones blush2.gif man dar sunku atrinkti, kas verta demesio, o kas ne, tiesiog kai kas labiau patraukia, kai kas ne unsure.gif
Atsakyti
labas rytas! 4u.gif

ketty, sveikinu su pirkiniu! bandymai bigsmile.gif lauksim daugiau!

Tiny, man patinka tavo miegaliukas.. gal kiek ir trukdo tas seselis ant veiduko.. bet siaip man patinka.

ninin, dar tavo katinukai meigantys istrigo! ypac antroji.. ax.gif

Uogiene, man ta is virsaus tai patinka, bet antroji ideta..
paskutines tai man nelabai. o ir pirmoj tokios spalvos buvo? g.gif kazkaip man jos cia uzkliuvo..antroj man daugiau erdves noretusi, spaudziasi..
trecioj labai didele rankyte atrodo!
ketvirtoj man kirpimas ne tas.. na norisi daugiau virsaus ax.gif

siand liksiu be kompo unsure.gif verysad.gif kaip as gyvensiu tik su laptopu i kuri net foto negaliu sukelt? doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 06, 08:27)
labas rytas!  4u.gif

Uogiene, man ta is virsaus tai patinka, bet antroji ideta..
paskutines tai man nelabai. o ir pirmoj tokios spalvos buvo?  g.gif  kazkaip man jos cia uzkliuvo..antroj man daugiau erdves noretusi, spaudziasi..
trecioj labai didele rankyte atrodo!
ketvirtoj man kirpimas ne tas.. na norisi daugiau virsaus  ax.gif

siand liksiu be kompo  unsure.gif  verysad.gif  kaip as gyvensiu tik su laptopu i kuri net foto negaliu sukelt?  doh.gif  doh.gif

Aciu, supratau 4u.gif pirmoj spalvu nekeiciau, tik kirpau papildomai:unsure:
antroj ten man lovytes krastas i kadra pakliuvo, tai nukirpau, pabandysiu su virsum, tikrai erdves daugiau prasosi.
aha, rankyte neproporcinga, bet man kazkodel tas neuzkliuvo doh.gif pirmi blynukai mano tikrai blynukai biggrin.gif gal reikejo man juos deti i nuoroda, nes cia jau ir taip prikroviau balasto doh.gif
o kodel i laptopa negali foto sukelti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 06 lapkričio 2009 - 08:52
Di , gal ir tu nusipirkai kurią nors sigmutę? Aš vis svarstau, kurio man reiktų labiau 30-tuko ar 24-70 2.8 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 06 lapkričio 2009 - 09:07
uogiene, o koks exifas foto? pas tave namie sviesu? ax.gif
Atsakyti
Tarpiniai rezultatai biggrin.gif Dalyvaujančių Kalėdiniuose mainuose kol kas yra 8. Prašom nesnaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 06, 09:31)
uogiene, o koks exifas foto? pas tave namie sviesu? ax.gif

tame kambary tamsoka, bet lova prie lango, tai ten sviesa nuo lango.
Pirmos efix islaikymas 0.200 sek (1/5); f 2.7; iso 100
po to truputi apsiniauke, tai iso pakeliau iki 400, o tai jau matosi akivaizdziai ir islaikyma siek tiek sumazinau. o kodel klausi blush2.gif
Stikline, Kalediniu mainu ideja labai grazi, bet as nedalyvausi del to, kad tikrai neturesiu lygiaverciu nuotrauku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 06 lapkričio 2009 - 09:47
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 09:44)
tame kambary tamsoka, bet lova prie lango, tai ten sviesa nuo lango.
Pirmos efix islaikymas 0.200 sek (1/5); f 2.7; iso 100
po to truputi apsiniauke, tai iso pakeliau iki 400, o tai jau matosi akivaizdziai ir islaikyma siek tiek sumazinau. o kodel klausi  blush2.gif
Stikline, Kalediniu mainu ideja labai grazi, bet as nedalyvausi del to, kad tikrai neturesiu lygiaverciu nuotrauku  schmoll.gif

todel, kad as namie ne nefotkinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 06, 09:49)
todel, kad as namie ne nefotkinu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bonda, jo, as irgi namie sunkiai blush2.gif bet kai taip uzsidega noras, tai va imi ir isradineji dvirati namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 09:56)
bonda, jo, as irgi namie sunkiai  blush2.gif bet kai taip uzsidega noras, tai va imi ir isradineji dvirati namie  doh.gif

tai cia pagyrimas is mano puses mirksiukas.gif ir papeikimas sau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 10:44)
Stikline, Kalediniu mainu ideja labai grazi, bet as nedalyvausi del to, kad tikrai neturesiu lygiaverciu nuotrauku  schmoll.gif

Sveiki visi
aš ir dėl šios priežasties abejoju, net neįsivaizduoju ką galėčiau nusiųst žmogui
Atsakyti