Labas rytas
Klausimelis - kaip jus sujungiate nuotrauku serija? Gal su pfotoscape galima kaip nors? neradau
Dedu dar karta apkirpta savo angelo globoj miegaliuka ir kitais kampais dar truputi o gal ta lovos krasta visai kirpti???
kairej tas kampas blogai juodas?
Prasau nuomones man dar sunku atrinkti, kas verta demesio, o kas ne, tiesiog kai kas labiau patraukia, kai kas ne
Klausimelis - kaip jus sujungiate nuotrauku serija? Gal su pfotoscape galima kaip nors? neradau
Dedu dar karta apkirpta savo angelo globoj miegaliuka ir kitais kampais dar truputi o gal ta lovos krasta visai kirpti???
kairej tas kampas blogai juodas?
Prasau nuomones man dar sunku atrinkti, kas verta demesio, o kas ne, tiesiog kai kas labiau patraukia, kai kas ne
labas rytas!
ketty, sveikinu su pirkiniu! bandymai lauksim daugiau!
Tiny, man patinka tavo miegaliukas.. gal kiek ir trukdo tas seselis ant veiduko.. bet siaip man patinka.
ninin, dar tavo katinukai meigantys istrigo! ypac antroji..
Uogiene, man ta is virsaus tai patinka, bet antroji ideta..
paskutines tai man nelabai. o ir pirmoj tokios spalvos buvo? kazkaip man jos cia uzkliuvo..antroj man daugiau erdves noretusi, spaudziasi..
trecioj labai didele rankyte atrodo!
ketvirtoj man kirpimas ne tas.. na norisi daugiau virsaus
siand liksiu be kompo kaip as gyvensiu tik su laptopu i kuri net foto negaliu sukelt?
ketty, sveikinu su pirkiniu! bandymai lauksim daugiau!
Tiny, man patinka tavo miegaliukas.. gal kiek ir trukdo tas seselis ant veiduko.. bet siaip man patinka.
ninin, dar tavo katinukai meigantys istrigo! ypac antroji..
paskutines tai man nelabai. o ir pirmoj tokios spalvos buvo? kazkaip man jos cia uzkliuvo..antroj man daugiau erdves noretusi, spaudziasi..
siand liksiu be kompo kaip as gyvensiu tik su laptopu i kuri net foto negaliu sukelt?
QUOTE(antajo @ 2009 11 06, 08:27)
labas rytas!
Aciu, supratau pirmoj spalvu nekeiciau, tik kirpau papildomai:unsure:
antroj ten man lovytes krastas i kadra pakliuvo, tai nukirpau, pabandysiu su virsum, tikrai erdves daugiau prasosi.
aha, rankyte neproporcinga, bet man kazkodel tas neuzkliuvo pirmi blynukai mano tikrai blynukai gal reikejo man juos deti i nuoroda, nes cia jau ir taip prikroviau balasto
o kodel i laptopa negali foto sukelti?
Di , gal ir tu nusipirkai kurią nors sigmutę? Aš vis svarstau, kurio man reiktų labiau 30-tuko ar 24-70 2.8
uogiene, o koks exifas foto? pas tave namie sviesu?
Tarpiniai rezultatai Dalyvaujančių Kalėdiniuose mainuose kol kas yra 8. Prašom nesnaust
QUOTE(bonda @ 2009 11 06, 09:31)
uogiene, o koks exifas foto? pas tave namie sviesu?
tame kambary tamsoka, bet lova prie lango, tai ten sviesa nuo lango.
Pirmos efix islaikymas 0.200 sek (1/5); f 2.7; iso 100
po to truputi apsiniauke, tai iso pakeliau iki 400, o tai jau matosi akivaizdziai ir islaikyma siek tiek sumazinau. o kodel klausi
Stikline, Kalediniu mainu ideja labai grazi, bet as nedalyvausi del to, kad tikrai neturesiu lygiaverciu nuotrauku
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 09:44)
tame kambary tamsoka, bet lova prie lango, tai ten sviesa nuo lango.
po to truputi apsiniauke, tai iso pakeliau iki 400, o tai jau matosi akivaizdziai ir islaikyma siek tiek sumazinau. o kodel klausi
Stikline, Kalediniu mainu ideja labai grazi, bet as nedalyvausi del to, kad tikrai neturesiu lygiaverciu nuotrauku
todel, kad as namie ne nefotkinu
QUOTE(bonda @ 2009 11 06, 09:49)
todel, kad as namie ne nefotkinu
bonda, jo, as irgi namie sunkiai bet kai taip uzsidega noras, tai va imi ir isradineji dvirati namie
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 09:56)
bonda, jo, as irgi namie sunkiai bet kai taip uzsidega noras, tai va imi ir isradineji dvirati namie
tai cia pagyrimas is mano puses ir papeikimas sau
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 10:44)
Sveiki visi
aš ir dėl šios priežasties abejoju, net neįsivaizduoju ką galėčiau nusiųst žmogui