Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ketti, gal isigijai SIGMA 50mm F1.4 EX DG HSM? As irgi apie si uzsisvajojau, kaupiu kapeikas po truputi ...
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 11 05, 19:03)
Ketti, gal isigijai SIGMA 50mm F1.4 EX DG HSM? As irgi apie si uzsisvajojau, kaupiu kapeikas po truputi ...

Taip taip - šitą patį mirksiukas.gif
Vilbroj 20% nuolaida dar iki lapkričio 8 d.
Negi nesusigundysi photo.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 20:06)
Taip taip - šitą patį mirksiukas.gif
Vilbroj 20% nuolaida dar iki lapkričio 8 d.
Negi nesusigundysi photo.gif

Jau susiskaiciavau kiek turiu lotuliukas.gif - paziurejau namie bulviu ir morku yra - isgyvensiu biggrin.gif Reikes dar nupedinti iki vilbros. Ir kiek daug geru atsiliepimu! Psio, nemiegosiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 05, 12:55)

Ech, pas pažengusius vis žiūrėdavau ir pavydėdavau tokių renginių... O dabar bijau ir bandyti... O jei nepatiks, o jei neatsiųs laiku, o jei dar kas.. unsure.gif
Ir tų gerų nuotraukų pas mane - minimumas, dauguma su miauksinčiais padarais... unsure.gif

Turiu porą savo miaumiau nuotraukų, beveik miegančios. Tik jei, pavadinkim taip, žodis-raktas miegas, tai labai užsimiegojus prisimerkus ir gulinti ar žiovaujanti vienam koliaže miaumiau netinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 11 05, 19:32)
Turiu porą savo miaumiau nuotraukų, beveik miegančios. Tik jei, pavadinkim taip, žodis-raktas miegas, tai labai užsimiegojus prisimerkus ir gulinti ar žiovaujanti vienam koliaže miaumiau netinka?  4u.gif

Dar yra laiko pagamint gerą foto smile.gif na čia juk pradžiamokslių skyrelis...svarbiausia atrakcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 05, 18:46)
Tiny, vakare, juk prie lempu nusistatai wb ir pastačiu fotiką gali didesniu islaikymu liuks foto gauti ir šviesią ir ryškią.Juk kai jie nekruta juos daug lengviau fotografuoti smile.gif

Ievosiau, viska suprantu, bet pasuoju, vistiek neturiu salygu savo svajoniu kadrui igyvendinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 05 lapkričio 2009 - 19:16
Tiny, pati foto butu visai miela, bet vat kokybes tai truksta, ir tas seselis ant veido nepatinka man. Bet siaip gerai ikomponuota, pirmam plane esantys strypukai visai nenukreipia demesio, ir vaikas garai pagautas tarp tarpu.

NinI- faini miegaliai, tokie paslaptingi thumbup.gif Spalvos patiko

Spanguole- svyra horizontas ir apacioj per daug erdves

ketti- su pirkiniu 4u.gif Bandymai puikus- jau uzpavydejau rolleyes.gif

Uogiene- patiko miegalius, dryzuotas virsus ir bliuskele visai atsveria viena kita, ir susiderina, bet man geriau pakirptas variantas.

Ievosiau- taip, zinojau,kad kazkam nepatiks tame kadre esantis zuikis. Bet mintis buvo tokia, kad jis sedi,ziuri i mieganti vaika ir saugo jo sapnus. rolleyes.gif Per arti vaiko nenorejau sodint, kad "neliptu" ant jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 05 lapkričio 2009 - 19:23
QUOTE(Tiny @ 2009 11 05, 19:12)
Ievosiau, viska suprantu, bet pasuoju, vistiek neturiu salygu savo svajoniu kadrui igyvendinti...

Tiny, gaila verysad.gif , man taip paskutiniu metu patinka tavo foto. vis laukiu ką naujo įmesi...
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 18:11)
DI, gali jaustis ypatinga - labai įtakojai mano dieną biggrin.gif
Prasitarei apie 20% nuolaidą Vilbroj, tai lėkiau apžiūrėti Sigma 50-tuko ir pabandžiusi kelis kadriukus nesusilaikiau tam ryškumui, fokusavimo greitumui ir šviesumui blush2.gif . Dabar teks mėnesį ant duonos ir vandens gyventi, bet su kuo fotkinti turėsiu lotuliukas.gif

va tie patys pirmi kadrai dar Vilbros salone - koks ryškumas (nuotrauka jokia programa neapdirbta - originalas) rolleyes.gif

biggrin.gif jau jauciuosi smile.gif bet kaip faina ane? bigsmile.gif as irgi laukiu rytojaus, kad pafotkinciau su jaunu zaisliuku, nes per tamsu dabar.. o nuotraukos tiesiog super thumbup.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 05, 18:55)
Ketti, objektyvas tai fainas ir aisku, kad vilbroj, o kur vaikui striuke pirkai?? biggrin.gif

man irgi idomu rolleyes.gif hihihi.gif

QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 19:01)
Kad nepriteršti temos, parašysiu AŽ mirksiukas.gif

nu va.... tai kaip suzinot is kur striuke? g.gif lotuliukas.gif

bet as pvz dabar turiu du sigmos objektyvus ir jie abu taip skirtingai fokusiuoja, kalbu apie garsa kuris atsiranda fokusiuojant. 30tukas taip tyliai kazkaip...
Atsakyti
Labos,
zinokit nespeju jusu vytis... katik baigiau ana tema sekti, o cia ziuriu jau 7 lapai 4u.gif
Saunu smagu, kad temute aktyvi, ir nepykit kad as neaktyvi. Fotika esu paskolinusi.... jau kaip paaasiiiilgau as joooooo.... Bet yra zmoniu, kurie nesuvokia, kad fotikas man, kaip mobiliakas.... o jei nepaskolinsi, busi pasaulio priesas nr.1 (cia sesuo....)

nusisluostau seiles (Zit modelio) ir einu perzvelgt temute smile.gif
Ai beje, dariau ND su diafragma ir zoom, bet net nebuvau atvertus tu foto. Pazziuresiu, gal galiu rodyt.
Atsakyti
Citra, Ievosiau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 05, 17:46)
Dėkui merginos už komentarus.Taisysimės.Bet jaučiu reiks jau savo kitinuką uždėti, nes su 85mm laipiojau sienomis.

Ievosiau, tu mūsų didžioji komentuotoja, nė vienos nepamiršti 4u.gif

Labai miela dėl kalėdinių mainų. Ačiū, Stikline

ketti, sveikinu įsigijus obj thumbup.gif
Atsakyti