QUOTE(Alijena @ 2009 11 05, 19:03)
Ketti, gal isigijai SIGMA 50mm F1.4 EX DG HSM? As irgi apie si uzsisvajojau, kaupiu kapeikas po truputi ...
Taip taip - šitą patį
Vilbroj 20% nuolaida dar iki lapkričio 8 d.
Negi nesusigundysi
QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 20:06)
Taip taip - šitą patį
Negi nesusigundysi
Negi nesusigundysi
Jau susiskaiciavau kiek turiu - paziurejau namie bulviu ir morku yra - isgyvensiu Reikes dar nupedinti iki vilbros. Ir kiek daug geru atsiliepimu! Psio, nemiegosiu
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 05, 12:55)
Ech, pas pažengusius vis žiūrėdavau ir pavydėdavau tokių renginių... O dabar bijau ir bandyti... O jei nepatiks, o jei neatsiųs laiku, o jei dar kas..
Ir tų gerų nuotraukų pas mane - minimumas, dauguma su miauksinčiais padarais...
Turiu porą savo miaumiau nuotraukų, beveik miegančios. Tik jei, pavadinkim taip, žodis-raktas miegas, tai labai užsimiegojus prisimerkus ir gulinti ar žiovaujanti vienam koliaže miaumiau netinka?
QUOTE(wite @ 2009 11 05, 19:32)
Turiu porą savo miaumiau nuotraukų, beveik miegančios. Tik jei, pavadinkim taip, žodis-raktas miegas, tai labai užsimiegojus prisimerkus ir gulinti ar žiovaujanti vienam koliaže miaumiau netinka?
Dar yra laiko pagamint gerą foto na čia juk pradžiamokslių skyrelis...svarbiausia atrakcija
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 05, 18:46)
Tiny, vakare, juk prie lempu nusistatai wb ir pastačiu fotiką gali didesniu islaikymu liuks foto gauti ir šviesią ir ryškią.Juk kai jie nekruta juos daug lengviau fotografuoti
Ievosiau, viska suprantu, bet pasuoju, vistiek neturiu salygu savo svajoniu kadrui igyvendinti...
Tiny, pati foto butu visai miela, bet vat kokybes tai truksta, ir tas seselis ant veido nepatinka man. Bet siaip gerai ikomponuota, pirmam plane esantys strypukai visai nenukreipia demesio, ir vaikas garai pagautas tarp tarpu.
NinI- faini miegaliai, tokie paslaptingi Spalvos patiko
Spanguole- svyra horizontas ir apacioj per daug erdves
ketti- su pirkiniu Bandymai puikus- jau uzpavydejau
Uogiene- patiko miegalius, dryzuotas virsus ir bliuskele visai atsveria viena kita, ir susiderina, bet man geriau pakirptas variantas.
Ievosiau- taip, zinojau,kad kazkam nepatiks tame kadre esantis zuikis. Bet mintis buvo tokia, kad jis sedi,ziuri i mieganti vaika ir saugo jo sapnus. Per arti vaiko nenorejau sodint, kad "neliptu" ant jo.
NinI- faini miegaliai, tokie paslaptingi Spalvos patiko
Spanguole- svyra horizontas ir apacioj per daug erdves
ketti- su pirkiniu Bandymai puikus- jau uzpavydejau
Uogiene- patiko miegalius, dryzuotas virsus ir bliuskele visai atsveria viena kita, ir susiderina, bet man geriau pakirptas variantas.
Ievosiau- taip, zinojau,kad kazkam nepatiks tame kadre esantis zuikis. Bet mintis buvo tokia, kad jis sedi,ziuri i mieganti vaika ir saugo jo sapnus. Per arti vaiko nenorejau sodint, kad "neliptu" ant jo.
QUOTE(Tiny @ 2009 11 05, 19:12)
Ievosiau, viska suprantu, bet pasuoju, vistiek neturiu salygu savo svajoniu kadrui igyvendinti...
Tiny, gaila , man taip paskutiniu metu patinka tavo foto. vis laukiu ką naujo įmesi...
QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 18:11)
DI, gali jaustis ypatinga - labai įtakojai mano dieną
Prasitarei apie 20% nuolaidą Vilbroj, tai lėkiau apžiūrėti Sigma 50-tuko ir pabandžiusi kelis kadriukus nesusilaikiau tam ryškumui, fokusavimo greitumui ir šviesumui . Dabar teks mėnesį ant duonos ir vandens gyventi, bet su kuo fotkinti turėsiu
va tie patys pirmi kadrai dar Vilbros salone - koks ryškumas (nuotrauka jokia programa neapdirbta - originalas)
Prasitarei apie 20% nuolaidą Vilbroj, tai lėkiau apžiūrėti Sigma 50-tuko ir pabandžiusi kelis kadriukus nesusilaikiau tam ryškumui, fokusavimo greitumui ir šviesumui . Dabar teks mėnesį ant duonos ir vandens gyventi, bet su kuo fotkinti turėsiu
va tie patys pirmi kadrai dar Vilbros salone - koks ryškumas (nuotrauka jokia programa neapdirbta - originalas)
jau jauciuosi bet kaip faina ane? as irgi laukiu rytojaus, kad pafotkinciau su jaunu zaisliuku, nes per tamsu dabar.. o nuotraukos tiesiog super
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 05, 18:55)
Ketti, objektyvas tai fainas ir aisku, kad vilbroj, o kur vaikui striuke pirkai??
man irgi idomu
QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 19:01)
Kad nepriteršti temos, parašysiu AŽ
nu va.... tai kaip suzinot is kur striuke?
bet as pvz dabar turiu du sigmos objektyvus ir jie abu taip skirtingai fokusiuoja, kalbu apie garsa kuris atsiranda fokusiuojant. 30tukas taip tyliai kazkaip...
Labos,
zinokit nespeju jusu vytis... katik baigiau ana tema sekti, o cia ziuriu jau 7 lapai
Saunu smagu, kad temute aktyvi, ir nepykit kad as neaktyvi. Fotika esu paskolinusi.... jau kaip paaasiiiilgau as joooooo.... Bet yra zmoniu, kurie nesuvokia, kad fotikas man, kaip mobiliakas.... o jei nepaskolinsi, busi pasaulio priesas nr.1 (cia sesuo....)
nusisluostau seiles (Zit modelio) ir einu perzvelgt temute
Ai beje, dariau ND su diafragma ir zoom, bet net nebuvau atvertus tu foto. Pazziuresiu, gal galiu rodyt.
zinokit nespeju jusu vytis... katik baigiau ana tema sekti, o cia ziuriu jau 7 lapai
Saunu smagu, kad temute aktyvi, ir nepykit kad as neaktyvi. Fotika esu paskolinusi.... jau kaip paaasiiiilgau as joooooo.... Bet yra zmoniu, kurie nesuvokia, kad fotikas man, kaip mobiliakas.... o jei nepaskolinsi, busi pasaulio priesas nr.1 (cia sesuo....)
nusisluostau seiles (Zit modelio) ir einu perzvelgt temute
Ai beje, dariau ND su diafragma ir zoom, bet net nebuvau atvertus tu foto. Pazziuresiu, gal galiu rodyt.
Citra, Ievosiau, aciu
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 05, 17:46)
Dėkui merginos už komentarus.Taisysimės.Bet jaučiu reiks jau savo kitinuką uždėti, nes su 85mm laipiojau sienomis.
Ievosiau, tu mūsų didžioji komentuotoja, nė vienos nepamiršti
Labai miela dėl kalėdinių mainų. Ačiū, Stikline
ketti, sveikinu įsigijus obj