Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 05, 14:20)
Ir aš prisijungsiu su Nikon D90, kai ND padarysiu, jei priimsit  ax.gif

zinoma priimsim 4u.gif greiciau ND daryk wink.gif

Atsakyti
labas!

as noreciau visai sudalyvaut kalediniuos mainuos.. galiu? nes as gi ne LT.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 05, 16:29)
labas!

as noreciau visai sudalyvaut kalediniuos mainuos.. galiu? nes as gi ne LT..  ax.gif

Manau, kad sugebėsim kaip nors ir į užsienį laišką išsiųsti. Kaip tu liksi be Kalėdinių mainų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 05, 16:29)
labas!

as noreciau visai sudalyvaut kalediniuos mainuos.. galiu? nes as gi ne LT..  ax.gif

Gali aišku biggrin.gif visus savo kontaktus rašyk man į AŽ.
Atsakyti
Dedu savo miegelio pirma blyna blush2.gif ar ziurisi nors kiek toks variantas? blush2.gif
Angelo globoje
user posted image
Atsakyti
Nu zinokit nesu patenkinta savo darbu, bet nieko geriau neisgausiu, nes dienom spokiukas musu nemiega, o vakarais prie lempos nemoku as verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 05, 15:39)
Gali aišku biggrin.gif visus savo kontaktus rašyk man į AŽ.

tai tada ir as dalyvausiu biggrin.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 05, 15:43)
Dedu savo miegelio pirma blyna  blush2.gif ar ziurisi nors kiek toks variantas?

ziurisi ziurisi, tik gal to virsaus kiek daugoka g.gif

Tiny, JB nebandei verst g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 05, 16:43)
Dedu savo miegelio pirma blyna  blush2.gif ar ziurisi nors kiek toks variantas?  blush2.gif
Angelo globoje

Uogiene, žiūrisi, bet reikėtų kitu kampu fotkinti - čiuožia vaikiukas žemyn ir iš arčiau 4u.gif
Tiny, nu nėr taip blogai, kaip tu galvoji mirksiukas.gif Grūdą specialiai dėjai, ar čia dėl šviesos trūkumo triukšmai?
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 05, 16:43)
Dedu savo miegelio pirma blyna  blush2.gif ar ziurisi nors kiek toks variantas?  blush2.gif
Angelo globoje

Man grazu smile.gif Tik gal buciau pasukusi biski foto, kad tie dryziukai simetriskai sueitu 4u.gif Ir ant pagalves to trikampiuko galetu man nebuti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 11 05, 16:49)
Tiny, JB nebandei verst  g.gif

Bandziau... labai tamsus, be kontrasto gaunas...
Atsakyti
Laba ax.gif

Gražių miegaliukų pridėjot ax.gif

Uogiene, gražu labai, tik man irgi ko taip norėtųsi mažiau viršaus matyti blush2.gif

Labai gera idėja rengti Kalėdinius mainus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 05, 16:52)
Tiny, nu nėr taip blogai, kaip tu galvoji  mirksiukas.gif  Grūdą specialiai dėjai, ar čia dėl šviesos trūkumo triukšmai?

Grudo nedejau specialiai, sviesos mazai buvo...
Atsakyti
Labai labai aciu uz pastabas, pabandysiu kitaip pateikti, dar turiu keleta variantu, bet sitas man kazkaip labiausiai lipo ax.gif

Cia mintis tokia buvo - is aukstai matyti, lyg angelas ziuretu biggrin.gif virsaus daug, kad aukstis labiau jaustusi, nes be jo ne tas ispudis blush2.gif nebent as jo dali tik paliksiu...del pataliuku ir drabuzeliu tai tikrai ne pats geriausias variantas, bet po ranka kas pakliuvo blush2.gif
o gal ta trikampiuka kaip nors nuimti galima biggrin.gif bet jeigu ir galima, as nemoku, su PS nedraugauju schmoll.gif

pabandziau truputi nuimti virsaus ir patiesinti, bet itariu, kad nutiesinau doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 05 lapkričio 2009 - 16:07