Aga, dabar pagalvojau, kad tikrai siųskit visus rekvizitus tuomet. Vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, miestą. Nes gi reikės tam ištraukusiam pasiųsti info
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 11:02)
o kodel ne? as ir su 12mm namie fotkinau, ir vonioj taip faina buvo ziureti i nuotruaka kurioj telpa visa vonia Man 50 per siauras jau... aisku neismesiu as jo naudosiu, tik jauciu reciau nei 30 tuka
aha, atsimeniu kad jie pernai tokius mainus dare, bet as nedalyvavau o ir lauke kai kurios nuotrauku laaaaai ilgai. Ir siemet nezinau ar sudalyvausiu... man cia didele atsakomybe labai
Papildyta:
Geriausia butu abu pasibandyti, palyginti
man ir 50 tukas labai patinka, tik kaip sakiau, kartais norisi placiau jau
aha, atsimeniu kad jie pernai tokius mainus dare, bet as nedalyvavau o ir lauke kai kurios nuotrauku laaaaai ilgai. Ir siemet nezinau ar sudalyvausiu... man cia didele atsakomybe labai
Papildyta:
Geriausia butu abu pasibandyti, palyginti
man ir 50 tukas labai patinka, tik kaip sakiau, kartais norisi placiau jau
Joa,siaip ir man 50-tukas per siauras, noretusi placiau. Nu bet ka dabar, neprisipirksiu objektyvu, nors siaip idomu butu realiai pasibandyt. Man reikia zoomo dabar sviesaus.
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 05, 11:28)
as atviruciu netaupau, nervina, kad stalciui daug vietos uzima, ant lentynu nekraunu, nepatinka, o fotke jei patiks gali isiremint ir pasikabint.. tai toks skirtumas as visas atvirutes ismetu, na, nemesiu gal vaiko gamintu nebent arba jei labai labai super.. bet visvien stalciui guli nuotrauka gali nebuti kaledine, tame pliusas.. man gan keista butu kaledini reikala namie laikyt istisus metus cia siaip OT. As tai nuotrauka siusiu bet kaip kas nori, bet kokiu atveju belenka gauti prisiminimui yra smagu aciu uz ideja
O siaip as pritarciau minciai, kad forma gali buti laisva, kas nori atviruka,kas nori paprasta foto, nes man tie atvirukai irgi tamsus miskas
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 05, 11:50)
Aga, dabar pagalvojau, kad tikrai siųskit visus rekvizitus tuomet. Vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, miestą. Nes gi reikės tam ištraukusiam pasiųsti info
o kokiu budu traukimai vyks
subalamutinot del objektyvo dabar
as tai ziauriai atsilikus tai apsirodau, kad gyva saunuoles fotkintojos miegaliuku
Labas,
kažkaip čia nebepakomentuoju reiks pasitaisyti
teisingos mintys, nors ir atvirukai man fainai Būtų įdomu, nes galvoju artimiesiems pagaminti, tik nelabai žinau kaip
Pernai siuntinėjau el paštu- paėmiau mūsų šeimos Kalėdinę fotkę, ją užblurinau ir šone užrašiau palinkėjimą. Nuotrauka buvo paprasta, nes mintis spontaniška, bet be jokių pripaišymų ir pan, šįmet galima būtų pasiruošti iš anksto, bet nelabai žinau kaip pagaminti ir kur spausdinti, kad būtų ne tik nuotrauka, bet atvirukas
kažkaip čia nebepakomentuoju reiks pasitaisyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 05, 11:28)
as atviruciu netaupau, nervina, kad stalciui daug vietos uzima, ant lentynu nekraunu, nepatinka, o fotke jei patiks gali isiremint ir pasikabint.. tai toks skirtumas as visas atvirutes ismetu, na, nemesiu gal vaiko gamintu nebent arba jei labai labai super.. bet visvien stalciui guli nuotrauka gali nebuti kaledine, tame pliusas.. man gan keista butu kaledini reikala namie laikyt istisus metus cia siaip OT. As tai nuotrauka siusiu bet kaip kas nori, bet kokiu atveju belenka gauti prisiminimui yra smagu aciu uz ideja
teisingos mintys, nors ir atvirukai man fainai Būtų įdomu, nes galvoju artimiesiems pagaminti, tik nelabai žinau kaip
Pernai siuntinėjau el paštu- paėmiau mūsų šeimos Kalėdinę fotkę, ją užblurinau ir šone užrašiau palinkėjimą. Nuotrauka buvo paprasta, nes mintis spontaniška, bet be jokių pripaišymų ir pan, šįmet galima būtų pasiruošti iš anksto, bet nelabai žinau kaip pagaminti ir kur spausdinti, kad būtų ne tik nuotrauka, bet atvirukas
QUOTE(Jurina @ 2009 11 05, 12:33)
gal kas geraiu paaiškins, bandysiu iš ineto:
QUOTE(Tiny @ 2009 11 05, 12:41)
Trumpai tariant, uzdejus ta pati objektyva ant cropintos matricos fotiko ir fotiko su pilna matrica, su cropinta matrica gausi apkarpyta nuotrauka, o su pilna gausi pilna kadra.
Aciukas supratau
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 12:45)
Aciukas supratau
nu jus cia kai pakalbat, tai man norisi dar zalesniu tema sukurti juokauju aisku, bet man atrodo, dar net pradedancia negaliu vadintis
QUOTE(Valetta @ 2009 11 05, 13:05)
Tai aš kai turėsiu dalyvaujančių sąrašiuką, juos sunumeruosiu ir kiekvienas parašys skaičiuką. Gal kokiam publik.fotki arba tiesiog čia, kad matytųsi kuris skaičius pasirinktas jau. Nugi pirmyn, registruokitės, jau vienas dalyvis yr
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 05, 13:47)
nu jus cia kai pakalbat, tai man norisi dar zalesniu tema sukurti juokauju aisku, bet man atrodo, dar net pradedancia negaliu vadintis
baik tu as tik parasiau kad supratau o is tikruju tai nelabai
tai pasitikslinsiu..
cia vadinasi ne objektyvas o fotikas buna su kropinta matrica arba nekropinta. O kaip suzinoti koks mano? Ziurejau nikon d80 savybes internete, bet apie matrica nieko neradau...
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 13:02)
baik tu as tik parasiau kad supratau o is tikruju tai nelabai
tai pasitikslinsiu..
cia vadinasi ne objektyvas o fotikas buna su kropinta matrica arba nekropinta. O kaip suzinoti koks mano? Ziurejau nikon d80 savybes internete, bet apie matrica nieko neradau...
tai pasitikslinsiu..
na yra pilnakadriai ir nepilnakadriai ir viskas d80 nepilnakadris..pilnakadriai vis dar kainuoja biesinus pinigus
QUOTE(bonda @ 2009 11 05, 14:04)
na yra pilnakadriai ir nepilnakadriai ir viskas d80 nepilnakadris..pilnakadriai vis dar kainuoja biesinus pinigus
na va dabar aisku
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 05, 00:58)
Ooo,kaip faina tai galesim ir pajury mytus daryti
Ir aš prisijungsiu su Nikon D90, kai ND padarysiu, jei priimsit