Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aga, dabar pagalvojau, kad tikrai siųskit visus rekvizitus tuomet. Vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, miestą. Nes gi reikės tam ištraukusiam pasiųsti info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 11:02)
o kodel ne? smile.gif as ir su 12mm namie fotkinau, ir vonioj smile.gif taip faina buvo ziureti i nuotruaka kurioj telpa visa vonia biggrin.gif Man 50 per siauras jau... aisku neismesiu as jo smile.gif naudosiu, tik jauciu reciau nei 30 tuka  blush2.gif
aha, atsimeniu kad jie pernai tokius mainus dare, bet as nedalyvavau  blush2.gif  o ir lauke kai kurios nuotrauku laaaaai ilgai. Ir siemet nezinau ar sudalyvausiu... man cia didele atsakomybe labai  blush2.gif
Papildyta:

Geriausia butu abu pasibandyti, palyginti smile.gif  4u.gif 

man ir 50 tukas labai patinka, tik kaip sakiau, kartais norisi placiau jau  blush2.gif

Joa,siaip ir man 50-tukas per siauras, noretusi placiau. Nu bet ka dabar, neprisipirksiu objektyvu, nors siaip idomu butu realiai pasibandyt. Man reikia zoomo dabar sviesaus. rolleyes.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 05, 11:28)
as atviruciu netaupau, nervina, kad stalciui daug vietos uzima, ant lentynu nekraunu, nepatinka, o fotke jei patiks gali isiremint ir pasikabint.. tai toks skirtumas smile.gif as visas atvirutes ismetu, na, nemesiu gal vaiko gamintu nebent arba jei labai labai super.. bet visvien stalciui guli  smile.gif nuotrauka gali nebuti kaledine, tame pliusas.. man gan keista butu kaledini reikala namie laikyt istisus metus smile.gif cia siaip OT. As tai nuotrauka siusiu tongue.gif bet kaip kas nori, bet kokiu atveju belenka gauti prisiminimui yra smagu smile.gif aciu uz ideja

drinks_cheers.gif
O siaip as pritarciau minciai, kad forma gali buti laisva, kas nori atviruka,kas nori paprasta foto, nes man tie atvirukai irgi tamsus miskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 05, 11:50)
Aga, dabar pagalvojau, kad tikrai siųskit visus rekvizitus tuomet. Vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, miestą.  Nes gi reikės tam ištraukusiam pasiųsti info smile.gif

o kokiu budu traukimai vyks g.gif

subalamutinot del objektyvo dabar doh.gif
Atsakyti
as tai ziauriai atsilikus blush2.gif tai apsirodau, kad gyva blush2.gif lotuliukas.gif saunuoles fotkintojos miegaliuku thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

kažkaip čia nebepakomentuoju blush2.gif reiks pasitaisyti ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 05, 11:28)
as atviruciu netaupau, nervina, kad stalciui daug vietos uzima, ant lentynu nekraunu, nepatinka, o fotke jei patiks gali isiremint ir pasikabint.. tai toks skirtumas smile.gif as visas atvirutes ismetu, na, nemesiu gal vaiko gamintu nebent arba jei labai labai super.. bet visvien stalciui guli  smile.gif nuotrauka gali nebuti kaledine, tame pliusas.. man gan keista butu kaledini reikala namie laikyt istisus metus smile.gif cia siaip OT. As tai nuotrauka siusiu tongue.gif bet kaip kas nori, bet kokiu atveju belenka gauti prisiminimui yra smagu smile.gif aciu uz ideja

teisingos mintys, nors ir atvirukai man fainai ax.gif Būtų įdomu, nes galvoju artimiesiems pagaminti, tik nelabai žinau kaip doh.gif
Pernai siuntinėjau el paštu- paėmiau mūsų šeimos Kalėdinę fotkę, ją užblurinau ir šone užrašiau palinkėjimą. Nuotrauka buvo paprasta, nes mintis spontaniška, bet be jokių pripaišymų ir pan, šįmet galima būtų pasiruošti iš anksto, bet nelabai žinau kaip pagaminti ir kur spausdinti, kad būtų ne tik nuotrauka, bet atvirukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 11 05, 12:33)
gal kas geraiu paaiškins, bandysiu iš ineto:

QUOTE(Tiny @ 2009 11 05, 12:41)
Trumpai tariant, uzdejus ta pati objektyva ant cropintos matricos fotiko ir fotiko su pilna matrica, su cropinta matrica gausi apkarpyta nuotrauka, o su pilna gausi pilna kadra.

Aciukas supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 12:45)
Aciukas supratau smile.gif

nu jus cia kai pakalbat, tai man norisi dar zalesniu tema sukurti doh.gif juokauju aisku, bet man atrodo, dar net pradedancia negaliu vadintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 11 05, 13:05)
o kokiu budu traukimai vyks  g.gif

Tai aš kai turėsiu dalyvaujančių sąrašiuką, juos sunumeruosiu ir kiekvienas parašys skaičiuką. Gal kokiam publik.fotki arba tiesiog čia, kad matytųsi kuris skaičius pasirinktas jau. Nugi pirmyn, registruokitės, jau vienas dalyvis yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 05, 13:47)
nu jus cia kai pakalbat, tai man norisi dar zalesniu tema sukurti  doh.gif juokauju aisku, bet man atrodo, dar net pradedancia negaliu vadintis  lotuliukas.gif

baik tu biggrin.gif as tik parasiau kad supratau o is tikruju tai nelabai hihihi.gif

tai pasitikslinsiu.. biggrin.gif
cia vadinasi ne objektyvas o fotikas buna su kropinta matrica arba nekropinta. O kaip suzinoti koks mano? Ziurejau nikon d80 savybes internete, bet apie matrica nieko neradau...
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 13:02)
baik tu biggrin.gif as tik parasiau kad supratau o is tikruju tai nelabai hihihi.gif

tai pasitikslinsiu.. biggrin.gif
cia vadinasi ne objektyvas o fotikas buna su kropinta matrica arba nekropinta. O kaip suzinoti koks mano? Ziurejau nikon d80 savybes internete, bet apie matrica nieko neradau...

na yra pilnakadriai ir nepilnakadriai ir viskas mirksiukas.gif d80 nepilnakadris..pilnakadriai vis dar kainuoja biesinus pinigus
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 05, 14:04)
na yra pilnakadriai ir nepilnakadriai ir viskas mirksiukas.gif d80 nepilnakadris..pilnakadriai vis dar kainuoja biesinus pinigus

na va dabar aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 05, 00:58)
Ooo,kaip faina  biggrin.gif tai galesim ir pajury mytus daryti  thumbup.gif

Ir aš prisijungsiu su Nikon D90, kai ND padarysiu, jei priimsit ax.gif
Atsakyti