QUOTE(*Citra* @ 2009 11 05, 11:53)
Jurina,dekui ir tau uz pastabas, Grazus horizontas,spalvos labai grazios
Bet su 30-tuku turbut namie nepafotkysi?
Bet su 30-tuku turbut namie nepafotkysi?
o kodel ne? as ir su 12mm namie fotkinau, ir vonioj taip faina buvo ziureti i nuotruaka kurioj telpa visa vonia Man 50 per siauras jau... aisku neismesiu as jo naudosiu, tik jauciu reciau nei 30 tuka
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 05, 11:55)
SOS
Turiu vieną pasiūlymą. Užmačiau pas pažengusius ir prisiminiau, kad galima padaryti tokią fainą kalėdinę atrakciją - kalėdinius mainus, t.y. nuotraukų siuntimas vieni kitiems. Sudarytume sąrašiuką, jei atsiras norinčių, galėčiau aš pabūt kuratore taigi, kad negadinti temos su "už" ir "prieš" gal tiesiog iškart man rašykit į AŽ savo nikus, kas norit dalyvauti. Paskui jūsų vardai bus paverčiami skaičiukais ir kiekvienas "išsitrauks" kokį nors skaičiuką. Tie, kurie lauks nuotraukų nežinos nuo ko jas gaus Nuotraukos gali būt bet kokios, nebūtinai su kalėdom susijusios, tiesiog pačios geriausios jūsų foto, kurias norėtumėt padovanot. Manau įdomi atrakcija tik reikia susigalvoti dar kokio dydžio foto siųsime.
Turiu vieną pasiūlymą. Užmačiau pas pažengusius ir prisiminiau, kad galima padaryti tokią fainą kalėdinę atrakciją - kalėdinius mainus, t.y. nuotraukų siuntimas vieni kitiems. Sudarytume sąrašiuką, jei atsiras norinčių, galėčiau aš pabūt kuratore taigi, kad negadinti temos su "už" ir "prieš" gal tiesiog iškart man rašykit į AŽ savo nikus, kas norit dalyvauti. Paskui jūsų vardai bus paverčiami skaičiukais ir kiekvienas "išsitrauks" kokį nors skaičiuką. Tie, kurie lauks nuotraukų nežinos nuo ko jas gaus Nuotraukos gali būt bet kokios, nebūtinai su kalėdom susijusios, tiesiog pačios geriausios jūsų foto, kurias norėtumėt padovanot. Manau įdomi atrakcija tik reikia susigalvoti dar kokio dydžio foto siųsime.
aha, atsimeniu kad jie pernai tokius mainus dare, bet as nedalyvavau o ir lauke kai kurios nuotrauku laaaaai ilgai. Ir siemet nezinau ar sudalyvausiu... man cia didele atsakomybe labai
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2009 11 05, 11:55)
Aišku, aš vat igi rekuosi tarp 30tuko ir 50tuko, bet kaip suprantu 50tukas portretam labiau tinka
Geriausia butu abu pasibandyti, palyginti
man ir 50 tukas labai patinka, tik kaip sakiau, kartais norisi placiau jau