Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

giriu miegaliukus rolleyes.gif Ievosius spalvota wub.gif Kulverstuko, Pelenes, Antajo, Citros thumbup.gif dar labiau uzsimanyt leliaus galima tokias foto beziurint wub.gif
Abi, pridejau tave i draugus mirksiukas.gif l. graziu foto uzmaciau bigsmile.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 05, 10:20)
man 50-tuko bokeh negrazus smile.gif minusas... db imciau papildomai Heliosa smile.gif

g.gif kodel nebegrazus g.gif cia to 1.4 g.gif o koki heliosa imtum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 10:14)
sigma 30mm 1.4 smile.gif
oi per didele, as nesiorentuoju tokioj foto, kuri i kompo ekrana netelpa smile.gif Sumazink wink.gif

Nori plataus?

QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 10:17)
aha, aš irgi pasiskambinau, tai varysiu pažiūrėt Sigma 50-tuko  1.4 ax.gif

Be nuolaidos jisai 1599Lt kainuoja?
QUOTE(kitten` @ 2009 11 05, 10:17)
Citros foto miego tema labai patiko wub.gif Pirmojoje gal kiek siauresnio remelio noretus, bet siaip super.

aciukas 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 05, 10:20)
man 50-tuko bokeh negrazus smile.gif minusas... db imciau papildomai Heliosa smile.gif

Nu tu pavarai biggrin.gif O kas tas Heliosas? unsure.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 11 05, 10:28)
giriu miegaliukus  rolleyes.gif Ievosius spalvota  wub.gif Kulverstuko, Pelenes, Antajo, Citros  thumbup.gif dar labiau uzsimanyt leliaus galima tokias foto beziurint  wub.gif
Abi, pridejau tave i draugus  mirksiukas.gif l. graziu foto uzmaciau  bigsmile.gif

aciukas
Atsakyti
Labukas 4u.gif Nu jus pavarot blink.gif Jau buvau atpratus nuo tokio sujudimo temoje.Neuzejau pora dienu ir pilna groziu prideta wub.gif Saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 11 05, 11:28)
g.gif kodel nebegrazus  g.gif cia to 1.4  g.gif o koki heliosa imtum  bigsmile.gif

nu negrazus, tiesiog isblurinta paprastai be jokiu uzsukimu, toks 'plokscias' negyvas bokeh, man nepatinka. Heliosa sita imciau http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWAX:IT jei rodys
Atsakyti
Kazin o kaip zoominiai Sigmos? Vat noreciau kokio 24-70 f2.8. Bet jauciu nieko gero ane?
Atsakyti
Zitlali, turi omeny visų 50-tukų bokeh negražus, ar tik sigmos?
Maniškio kartais man atrodo per intensyvus, o kartais visai fainas, labai daug priklauso nuo fono.
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 10:27)
Valioooo, vyras jau nugriebe sigmiuka  thumbup.gif  tik gaila kad lauksiu jo iki vakaro ..

DI, o kodėl 30tuką? Esi jį bandžiusi? Ech ir aš norėčiau Sigmos, gaila šiuo metu negaliu nusipirkti, jau išsileidau savo Nikonui wub.gif O kiek ilgai tos nuolaidos galios ? ax.gif
Ačių merginos už gražius žodžius mano nuotraukoms bigsmile.gif 4u.gif
Jurina, gražus horizontas, tik gal truputį man apačios norėtusi mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abi: 05 lapkričio 2009 - 10:41
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 05, 11:32)
Nori plataus?

QUOTE(Abi @ 2009 11 05, 11:40)
DI, o kodėl 30tuką? Esi jį bandžiusi?
  O kiek ilgai tos nuolaidos galios ? ax.gif

taip bandziau smile.gif jis man nei platus nei siauras, bandziau ir 12-24 va cia tai platus biggrin.gif o sitas butent toks kokio noriu, 50 vis tiek turiu, bet kartais jis man netinka, norisi placiau smile.gif skaiciau ir atsiliepimus, man jis labai patiko smile.gif

nuolaidos galios tik sia savaite. Bet as kiek atsimenu jie daznai daro nuolaidas. Manau ir per kaledas bus wink.gif
Atsakyti
Jurina,dekui ir tau uz pastabas, Grazus horizontas,spalvos labai grazios

Bet su 30-tuku turbut namie nepafotkysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 05 lapkričio 2009 - 10:55
Jurina, horizontas labai patiko smile.gif taip ir norisi prasieiti tilteliu i jura.... smile.gif neturiu prie ko prisikabinti hihihi.gif malacius smile.gif
Atsakyti
SOS help.gif

Turiu vieną pasiūlymą. Užmačiau pas pažengusius ir prisiminiau, kad galima padaryti tokią fainą kalėdinę atrakciją - kalėdinius mainus, t.y. nuotraukų siuntimas vieni kitiems. Sudarytume sąrašiuką, jei atsiras norinčių, galėčiau aš pabūt kuratore smile.gif taigi, kad negadinti temos su "už" ir "prieš" gal tiesiog iškart man rašykit į AŽ savo nikus, kas norit dalyvauti. Paskui jūsų vardai bus paverčiami skaičiukais ir kiekvienas "išsitrauks" kokį nors skaičiuką. Tie, kurie lauks nuotraukų nežinos nuo ko jas gaus smile.gif Nuotraukos gali būt bet kokios, nebūtinai su kalėdom susijusios, tiesiog pačios geriausios jūsų foto, kurias norėtumėt padovanot. Manau įdomi atrakcija smile.gif tik reikia susigalvoti dar kokio dydžio foto siųsime.
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 10:47)
taip bandziau smile.gif jis man nei platus nei siauras, bandziau ir 12-24 va cia tai platus biggrin.gif o sitas butent toks kokio noriu, 50 vis tiek turiu, bet kartais jis man netinka, norisi placiau smile.gif skaiciau ir atsiliepimus, man jis labai patiko smile.gif

nuolaidos galios tik sia savaite. Bet as kiek atsimenu jie daznai daro nuolaidas. Manau ir per kaledas bus wink.gif

Aišku, aš vat igi rekuosi tarp 30tuko ir 50tuko, bet kaip suprantu 50tukas portretam labiau tinka g.gif
Atsakyti