dekui uz gera zodi mano miegalytei Bet kritika ir pastabos visada laukiami
QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 07:55)
Sveikos,
Su pirmu sniegu . Gal jau reikai kokią žiemos temelę pradėti
Citra, antra man labai patinka, gražiai sukomponavai, o tas kiškutis tarsi miego saugotojas jei kabinėtis, tai virš kiškio čiut čiut erdvės daugiau galėtų būti, kad jo galva nesiliestų su foto kraštu
pirmoji koliažiuko nuotrauka labai gražiai sulimpa su antraja (patinka tas kaldrytės perėjimas tarp kadrų viršuj). Tik atsplavis man nelabai - ta geltona gal ir tiktų, šiltumo priduoda, bet reikėtų dar pažaisti su tuo geltonumu, kad jis gražiau žiūrėtųsi.
Nors pagal nicką sprendžiant tau turbūt patinka citrininis geltonumas
Su pirmu sniegu . Gal jau reikai kokią žiemos temelę pradėti
Citra, antra man labai patinka, gražiai sukomponavai, o tas kiškutis tarsi miego saugotojas jei kabinėtis, tai virš kiškio čiut čiut erdvės daugiau galėtų būti, kad jo galva nesiliestų su foto kraštu
pirmoji koliažiuko nuotrauka labai gražiai sulimpa su antraja (patinka tas kaldrytės perėjimas tarp kadrų viršuj). Tik atsplavis man nelabai - ta geltona gal ir tiktų, šiltumo priduoda, bet reikėtų dar pažaisti su tuo geltonumu, kad jis gražiau žiūrėtųsi.
Nors pagal nicką sprendžiant tau turbūt patinka citrininis geltonumas
Sniegas ir pas mus iskrito- fuij,taip nelaukiau, man sis ruduo gana grazus buvo O ziemos tema zinoma kad reiks daryti Kai daugiau to sniego bus
Dekui uz kritika ir pastabas. Taip, del kiskio erdves as ta pati matau,kad truksta,bet vat tenai baigiasi lova, delto neisejo daugiau vietos palikti, o per arti vaiko nenorejau sodinti,kad "neliptu" ant jos. Kaip kazkur jau rasiau, labai mazai vietos turejau, delto bandziau taip suktis is padeties
Na as to geltonumo spec pridejau, nzn man jis nemaiso, vat flirke kitas koliazas be geltonumo yra,tai man jau anas atspalvis saltokas toks. Zinok vakar visa diena su tom spalvom zaidziau, bet sis variantas man kolkas geriausiai ziurisi, nzn gal reiks dar siandien prisest
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 05, 08:31)
As tai fotkinsiu dar savo maziu, vakar tik bandomieji kadrai buvo, tikrai nesiruosiau specialiai fotkinimui tik va mastau akip cia idomiau padaryti, kad nesikartotu ir nesikopijuotu su jumis nu bet kur cia nukopijuosi.... toli man dar iki jusu aukstumu saunuoles
Taigi nebijok kad ir ta pacti varianta daryti, juk cia mokomes del saves, o jei viena, kita ideja pasiskolini is kolegu-nematau nieko blogo. Be to,ka su mieganciu vaiku daug prigalvosi? Vistiek gi tos pozos panasios buna.