Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes
dekui uz gera zodi mano miegalytei wub.gif Bet kritika ir pastabos visada laukiami 4u.gif
QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 07:55)
Sveikos,

Su pirmu sniegu bigsmile.gif . Gal jau reikai  kokią žiemos temelę pradėti biggrin.gif 

Citra, antra man labai patinka, gražiai sukomponavai, o tas kiškutis tarsi miego saugotojas wub.gif jei kabinėtis, tai virš kiškio čiut čiut erdvės daugiau galėtų būti, kad jo galva nesiliestų su foto kraštu mirksiukas.gif

pirmoji koliažiuko nuotrauka labai gražiai sulimpa su antraja (patinka tas kaldrytės perėjimas tarp kadrų viršuj). Tik atsplavis man nelabai - ta geltona gal ir tiktų, šiltumo priduoda, bet reikėtų dar pažaisti su tuo geltonumu, kad jis gražiau žiūrėtųsi.
Nors pagal nicką sprendžiant tau turbūt patinka citrininis geltonumas biggrin.gif

Sniegas ir pas mus iskrito- fuij,taip nelaukiau, man sis ruduo gana grazus buvo wub.gif O ziemos tema zinoma kad reiks daryti thumbup.gif Kai daugiau to sniego bus biggrin.gif

Dekui uz kritika ir pastabas. Taip, del kiskio erdves as ta pati matau,kad truksta,bet vat tenai baigiasi lova, delto neisejo daugiau vietos palikti, o per arti vaiko nenorejau sodinti,kad "neliptu" ant jos. Kaip kazkur jau rasiau, labai mazai vietos turejau, delto bandziau taip suktis is padeties rolleyes.gif
Na as to geltonumo spec pridejau, nzn man jis nemaiso, vat flirke kitas koliazas be geltonumo yra,tai man jau anas atspalvis saltokas toks. Zinok vakar visa diena su tom spalvom zaidziau, bet sis variantas man kolkas geriausiai ziurisi, nzn gal reiks dar siandien prisest rolleyes.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 05, 08:31)
As tai fotkinsiu dar savo maziu, vakar tik bandomieji kadrai buvo, tikrai nesiruosiau specialiai fotkinimui  schmoll.gif tik va mastau akip cia idomiau padaryti, kad nesikartotu ir nesikopijuotu su jumis  rolleyes.gif nu bet kur cia nukopijuosi.... toli man dar iki jusu aukstumu  doh.gif saunuoles 4u.gif

Taigi nebijok kad ir ta pacti varianta daryti, juk cia mokomes del saves, o jei viena, kita ideja pasiskolini is kolegu-nematau nieko blogo. Be to,ka su mieganciu vaiku daug prigalvosi? Vistiek gi tos pozos panasios buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 05 lapkričio 2009 - 09:57
Gal surasom nuorodas musu i flickr? Bo efoto visvien ne visos nuotraukos, kudroj as issitryniau, nebeiskenciau, o flickr visi ND musu smile.gif pagalvojau butu informatyviau jei kam idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 05, 09:57)
Gal surasom nuorodas musu i flickr? Bo efoto visvien ne visos nuotraukos, kudroj as issitryniau, nebeiskenciau, o flickr visi ND musu smile.gif pagalvojau butu informatyviau jei kam idomu smile.gif

Na as nelabai noreciau ax.gif Ten yra tokiu foto,kur belekam nenoriu viesint. Be to is musu kas cia dalyvauja, zino flirkus, tai vistiek mato.

O kas kudroj buvo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 05, 11:00)
Na as nelabai noreciau  ax.gif Ten yra tokiu foto,kur belekam nenoriu viesint. Be to is musu kas cia dalyvauja, zino flirkus, tai vistiek mato.

O kas kudroj buvo?  blink.gif

Tai tada darai kad foto matytu tik draugai(juos kontaktuose suzymi), nes jeigu padarai public, tai gali visi kas nori pamatyti visame pasaulyje smile.gif bet kaip norit, tik pasiuliau

nieko ypatingo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 05, 10:51)
ane bigsmile.gif . Einu žiūrėt....
p.s. o tai čia visiems ir 50 mm f1.4 galioja g.gif

as kai siandien skambinau, sake visiems sigmos objektyvams. Bet tu gali pati dar paskambinti wink.gif as irgi siandien imsiu viena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 05, 10:01)
Tai tada darai kad foto matytu tik draugai(juos kontaktuose suzymi), nes jeigu padarai public, tai gali visi kas nori pamatyti visame pasaulyje smile.gif bet kaip norit, tik pasiuliau

nieko ypatingo wink.gif

Tai tegul pasaulis ziuri,man negaila, bet cia SM yra kitas pasaulis,su savo stebetojais, snipais ir pan. Bet siaip gal kitos panos nores deti nuorodas, cia tik mano asmenine nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 10:04)
as kai siandien skambinau, sake visiems sigmos objektyvams. Bet tu gali pati dar  paskambinti wink.gif as irgi siandien imsiu viena  ax.gif

Oho,sumasinot cia. unsure.gif Koki imsi?
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Ievosius , man labiau patiko 2 spalvota foto, tokia šilta.
Alijenos katukai - sutinku kad per daug visko kadre ir laiptai pirmiau krenta į akis, bet kaip kadruot teisingai nepatarsiu, nes pati grybauju ir mėgstu per daug apkarpyt .
Kūlverstukas, gražios spalvos, bet man kažkaip atrodo kad rankytei nepatogu po galvyte, ar galvytei ant rankytės nepatogu.
Pelenė , man labiausiai patiko 3 , bet spalvos atrodo per ryškios, pabandžiau sumažint saturation tada geriau atrodo.
Antajo - švelnios spalvos, bet pirmoj man atrodo fokusas ne veiduke, o patalėly, antra foto patiko, gal kiek daugiau erdvės būtų fain
Citra, koliažas gal kiek per geltonas, bet aš mėgstu tokias spalvas tai man patinka, nepatinka kairėj foto nukirsta galvytė ir rankytės atremtos į šonus, šiek tiek daugiau erdvės norėtųsi. Antros foto j/b gražus, tik kažkodės man geriau žiūrisi horizontali foto padėtis.
Abi - gražios nuotraukos flickre
į horizonto temą , ar tinka tokia? gal kiek ištampys psl, tada sorry, bet medium 4 kart mažesnė
ok keliu mažesnę, bet pas man jin puikiai telpa ir nieko netampo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 05 lapkričio 2009 - 10:20
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 05, 11:05)

Oho,sumasinot cia.  unsure.gif Koki imsi?

sigma 30mm 1.4 smile.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 11 05, 11:09)
Sveiki visi smile.gif

oi per didele, as nesiorentuoju tokioj foto, kuri i kompo ekrana netelpa smile.gif Sumazink wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 11:04)
as kai siandien skambinau, sake visiems sigmos objektyvams. Bet tu gali pati dar  paskambinti wink.gif as irgi siandien imsiu viena  ax.gif

aha, aš irgi pasiskambinau, tai varysiu pažiūrėt Sigma 50-tuko 1.4 ax.gif
Atsakyti
Citros foto miego tema labai patiko wub.gif Pirmojoje gal kiek siauresnio remelio noretus, bet siaip super.
Atsakyti
man 50-tuko bokeh negrazus smile.gif minusas... db imciau papildomai Heliosa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 lapkričio 2009 - 10:20
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 05, 11:20)
man 50-tuko bokeh negrazus smile.gif minusas... db imciau papildomai Heliosa smile.gif

o kas tas heliosas?
Papildyta:
Valioooo, vyras jau nugriebe sigmiuka thumbup.gif tik gaila kad lauksiu jo iki vakaro ..
Atsakyti