Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2009 11 04, 23:09)
prijungiau prie draugu tave.. mane turetum jau matyt.. ir pritariu merginoms yra idomiu foto!  4u.gif

Aga, jau radau! Ačių ir kitom prisijungusiom 4u.gif Zitali jau senai buvau radusi, slapta gerbėja taip sakant tongue.gif O su Citra bendravardės esam, ir jei neklystu iš to pačio miesto thumbup.gif Daug gražių nuotraukų prisižiūrėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 23:21)
Aga, jau radau! Ačių ir kitom prisijungusiom  4u.gif  Zitali jau senai buvau radusi, slapta gerbėja taip sakant  tongue.gif  O su Citra bendravardės esam, ir jei neklystu iš to pačio miesto  thumbup.gif Daug gražių nuotraukų prisižiūrėjau  thumbup.gif

as tikriausia praziopsojau - o tu irgi jau mokeisi cia ir buvai pabegus? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 04 lapkričio 2009 - 23:50
QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 23:21)
Aga, jau radau! Ačių ir kitom prisijungusiom  4u.gif  Zitali jau senai buvau radusi, slapta gerbėja taip sakant  tongue.gif  O su Citra bendravardės esam, ir jei neklystu iš to pačio miesto  thumbup.gif Daug gražių nuotraukų prisižiūrėjau  thumbup.gif

Ooo,kaip faina biggrin.gif tai galesim ir pajury mytus daryti thumbup.gif Grazus tavo darbai- patiko stilius. Ir aciu uz gera zodi mano foto blush2.gif

O dabar apie miegalius:
Kulverstukas, patiko miegalius, grazios,naturalios spalvos

Pelene, man labiausiai 4. Siaip kitose lyg ir ryskumo truksta, be to 1 rankytes antros noretusi, paskutiej meskucio ryskesnio ir tas margumynas man irgi nelabai patinka rolleyes.gif

antajo, pirma labiau nei antra, grazios spalvos, bet nusokes fokusas ir rankyte per daug isbliurusi- tokia kaip deme atrodo. Antroje veiduko noretusi labiau matyti.

O cia mano miegantis grozis su sapnu saugotoju wub.gif

user posted image

user posted image

P.S. ziuriu kad pirmoj foto be desinio remelio palikau, kai taisiau,pamirsau pakeisti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 05 lapkričio 2009 - 00:09
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 05, 00:58)
O cia mano miegantis grozis su sapnu saugotoju  wub.gif

Kai sugretinai dabar sias foto, tai man be konkurencijos antra bigsmile.gif geras j/b, tvarkingas neperkrautas detalem kadras 4u.gif Sauniai padirbejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 04, 23:50)
as tikriausia praziopsojau - o tu irgi jau mokeisi cia ir buvai pabegus?  g.gif  bigsmile.gif

Nea, aš čia nesimokiau, aš tik patyliukais jus retkarčiais paskaitydavau blush2.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 04, 23:58)

Citra, labai gražios nuotraukos miegaliaus, šios abi man patinka, o labiausiai patiko tos nespalvotos spalvotas variantas, kur flickre įdįjusi esi smile.gif bet ir nespalvota graži, j/b gražus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Su pirmu sniegu bigsmile.gif . Gal jau reikai kokią žiemos temelę pradėti biggrin.gif

Citra, antra man labai patinka, gražiai sukomponavai, o tas kiškutis tarsi miego saugotojas wub.gif jei kabinėtis, tai virš kiškio čiut čiut erdvės daugiau galėtų būti, kad jo galva nesiliestų su foto kraštu mirksiukas.gif

pirmoji koliažiuko nuotrauka labai gražiai sulimpa su antraja (patinka tas kaldrytės perėjimas tarp kadrų viršuj). Tik atsplavis man nelabai - ta geltona gal ir tiktų, šiltumo priduoda, bet reikėtų dar pažaisti su tuo geltonumu, kad jis gražiau žiūrėtųsi.
Nors pagal nicką sprendžiant tau turbūt patinka citrininis geltonumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 05 lapkričio 2009 - 08:26
labutes,

ketti, tai kad antras jau sniegas tongue.gif

Abi, saunios nuotraukytes pas tave thumbup.gif

Citra, nu saunuole, nu man abi foto nerealiai patiko mirksiukas.gif 4u.gif neturiu prie ko prikibti schmoll.gif

As tai fotkinsiu dar savo maziu, vakar tik bandomieji kadrai buvo, tikrai nesiruosiau specialiai fotkinimui schmoll.gif tik va mastau akip cia idomiau padaryti, kad nesikartotu ir nesikopijuotu su jumis rolleyes.gif nu bet kur cia nukopijuosi.... toli man dar iki jusu aukstumu doh.gif saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 05 lapkričio 2009 - 08:32
Labas rytas mergaites smile.gif
peziurejau miegaliukus tik pakomentuosiu veliau kai laiko daugiau bus smile.gif
dabar tik noriu pasveikinti su netiketai atejusia ziema, ir pirmu sniegu, Vilniuj taip grazuuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 05, 09:31)
ketti, tai kad antras jau sniegas tongue.gif

koks ten sniegas buvo irnesakyk.gif , kelios snaigės nukrito ir iškart ištirpo, o dabar taip balta balta pro langą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 11 04, 21:26)
Mano miego bandymas:

labai patiko, saunuole 4u.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 04, 21:52)
nu bet kiek sauniu Miego foto dedat

Grazu smile.gif bet manau kad gali ir geriau wink.gif jei neklystu paskutine man geriausia smile.gif o siaip mergaites jau viska pasake wink.gif

QUOTE(antajo @ 2009 11 04, 23:17)

o cia mano miegalius

antajo, noretusi idomesniu kampu 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 11 05, 00:58)

grazu smile.gif ir atspalvis man geras smile.gif

p.s. sia savaite Vilbroj sigma objektyvams 20 proc nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 05, 10:14)
p.s. sia savaite Vilbroj sigma objektyvams 20 proc nuolaida smile.gif

ane bigsmile.gif . Einu žiūrėt....
p.s. o tai čia visiems ir 50 mm f1.4 galioja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 05 lapkričio 2009 - 09:54
Citra antra puiki smile.gif patiko labai, o tie remukai man tik papildomas nereikalingas svoris nuotraukose.. kazkaip nemegeja as smile.gif

Abi 4u.gif
Atsakyti