Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 04, 21:52)
nu dedu cia pradziai, kita diena bandysiu kokybiskiau ka nors isspaust  rolleyes.gif

Pirmoj ir antroj rankytes truksta, trecia ir ketvirta lyg ir gerai, ketvirta man labiausiai patinka. Penkta... net nezinau, nesugalvoju kaip pakomentuoti blush2.gif
Atsakyti
Beje, čia susipažinimui mano flickr nuorodą į vaikų nuotraukytes. Žinau kad daug klaidų, kompozicijos, išdegimų ir t.t. bet būtent dėl to ir atėjau viso to pas jus išmokti ax.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

grazu paziuret kokia atgyjus tema! bigsmile.gif 4u.gif

komentuoju kas labiausia isimine:

valeta, man kazkaip tvora aky labiau traukia negu meigalius ax.gif
ketti, buitiakai labai! JB pavydetinas.. nors ir paaiskinia - neisejo man.. Koliazai patiko man kaip tik del tu tarpu dideliu - o del foto tai pritariu loteroidui.. noretusi truputeli ivairesniu ax.gif
kulverstuk, labai patiko miegalius bigsmile.gif spalvos .. bigsmile.gif
pelene, man nelabai margumynas... unsure.gif o siaip 4 foto wub.gif

o cia mano miegalius
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 04, 23:17)
labas vakaras  4u.gif

grazu paziuret kokia atgyjus tema!  bigsmile.gif  4u.gif

Gražus miegelis 4u.gif Pirmojoje norėtųsi fokuso į veiduką.
Atsakyti
Antajo pirma man graži, ypač, spalvos, jos tokios švelnios, aš pati kažkaip dažnai perspaudžiu su jom. O antra man kažkaip per daug išplaukęs veidukas ax.gif
Atsakyti
Antajo, apie tavo foto pasakysiu - paprastai, bet gražiai. Nesikraipaliojai, nebandei kažkokios įdomaus kampo pagauti, bet užtat vaikiukas stabilus (nėra kokių pašalinių griuvimo, slydimo ar pan. pojūčių ), o ta rankytė ražiai įsikomponuoja į kadrą.
Man net suspaudimo įspūdis visai nežymus nors kadras gana stipriai įrėmintas, bet žūt būt erdvės nesiprašo.
Fokusas tau tikrai nušoko labaiu į kaldrytę nei į akis, bet čia jau techninis dalykas ir dabar jau jo nepakeisi mirksiukas.gif

p.s. žiūrėjau dar žiūrėjau į tavo foto ir supratau, kad vistik ta juoda linija kuri eina palei patalėlį suteikia kadrui gilumo jausmą ir jis neatrodo plokščias thumbup.gif
Žodžiu super - su maža erdve sugebėjai gerą kadrą padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 22:38
aciu merginos 4u.gif
na del fokuso - reikia is naujo ND daryt unsure.gif biggrin.gif siaip bandziau M fokusavima.. tai nesusitvarkiau..
aciu ketti, issamiai labai komentuoji, smagu skatyt ir mokytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 22:54)
Beje, čia susipažinimui mano flickr nuorodą į vaikų nuotraukytes. Žinau kad daug klaidų, kompozicijos, išdegimų ir t.t. bet būtent dėl to ir atėjau viso to pas jus išmokti  ax.gif

Abi, perziurejau, radau nemazai patinkanciu 4u.gif Dauguma nuotrauku turi savas istorijas, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 22:54)
Beje, čia susipažinimui mano flickr nuorodą į vaikų nuotraukytes. Žinau kad daug klaidų, kompozicijos, išdegimų ir t.t. bet būtent dėl to ir atėjau viso to pas jus išmokti  ax.gif

Labai gražių nuotraukyčių turi thumbup.gif
Atsakyti
Ačių labai, merginos ax.gif
O jūsų flickr'us kurios turite kur galima rasti? Gal yra koks sarašas su nuorodom? Pirmam psl. lyg nemačiau.
Tiesa, fotografuoju aš dabar su Nikon D90 ir kitiniu kol kas .Labai noriu 50-uko, gal sakau koks geras kalėdus senis atneš tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abi: 04 lapkričio 2009 - 23:09
QUOTE(Abi @ 2009 11 04, 23:06)
Ačių labai, merginos  ax.gif
O jūsų flickr'us kurios turite kur galima rasti? Gal yra koks sarašas su nuorodom? Pirmam psl. lyg nemačiau.

prijungiau prie draugu tave.. mane turetum jau matyt.. ir pritariu merginoms yra idomiu foto! 4u.gif
Atsakyti
Abi, ir aš pasmalsavau. Tikrai buvo kur akis paganyti drinks_cheers.gif
Atsakyti