Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos merginos,
kol dasivijau, tiek prirasyta ir priplepeta bigsmile.gif

Perversmai gerai, kol yra ugnies jam...

Ir as turiu pora kadru i miego tema, sian darytu. Jei ne miargytes per skype taip ir sedeciau nerodyciau, sau tureciau rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Komentarai, patarimai laukiami smile.gif

Beje, Ketti, na man liuks foto, patinka toks estetiskas svarumas...
Atsakyti
Ievosiau, man spalvota vienareiksmiskai. net jauciu saldu miego skoni burnoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 04, 16:23)
Sveikos merginos,

Ir as turiu pora kadru i miego tema, sian darytu. Jei ne miargytes per skype taip ir sedeciau nerodyciau, sau tureciau  rolleyes.gif

Labai gražios nuotraukos. Antroji labiausiai patinka. O jau lupyčių putlumas wub.gif Paskutinėj tik nežinau ar suprasčiau kad ten leliukas miega jei nežinočiau ax.gif
Atsakyti
Ievosius, man taip pat antra mieliausia - tokia silta silta smile.gif
Atsakyti
Įdėtas foto vėliau pakomentuosiu, dabar bandžiau aprašyti kaip pakeisti jb atspalvį PS temoje
Atsakyti
Ievosiau, man 2 ir 3, labiau gal 3, nespalvota geriau man ziurisi ax.gif Pirmoje rankyte nukirsta, paskutineje nelabai matosi, kas noreta pavaizduoti blush2.gif
Atsakyti
Ievosiau, mielas lelius - taip fotogeniškai lūpytės sudėtos, bet labai mažai erdvės palieki mirksiukas.gif .
Pirmoj norėtųsi tą rankytę pilnai matyti.
Antroji man iš visų geriausia, joje ir vien tas veidukas gražiai žiūrisi mirksiukas.gif . Pasikartosiu - labai gražus vaikiukas wub.gif
Trečioj man to užklotėlio per duag - jis beveik visą kadrą užgožia, bet šiaip įdomus sprendimas rolleyes.gif .

Alijenos kadrą sunku komentuoti - labai mažytė nuotrauka, o joje daug detalių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 17:44
Ievosiau,mann 2-3 geriausios, paskutinej per daug pledukui vietos
Atsakyti
Ketti, nenorejau deti tokio dydzio foto, tikiuos labai nesupyksit, jei istampys puslapius 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Alijena, j/b geras 4u.gif Gal kiek perdaug apkrautas kadras. Imciau gal tik tuos 2 katinus ant laiptu, dar formatas man uzkliuvo, nestandartinis toks... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 11 04, 16:14)
Dedu ir as savo foto temai Miegas  blush2.gif  blush2.gif labai nesibarkit del kokybes  ax.gif

Tuo paciu sveikinu laimetojas  clap.gif  sokiai.gif

man patinka thumbup.gif tik kiek kitaip kadruot reiketu smile.gif o kaip tiksliai nepasakysiu reiketu megint, nes laiptai labai gerai ziurisi, bet tuo paciu ir atima demesi is mieganciu katinu. Gaunasi ne miegantys katinai ant laiptu. O laiptai ant kuriu katinai miega smile.gif Bet kaip sakiau, jei kitaip pakadruotum gal susitvarkytu kompozicija.

QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 17:17)
DI, krūva balionų už iniciatyvą ir už paskelbtą bei apipavidalintą temą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ai ka jau cia smile.gif pati labai noriu mokytis, tai ir kitas pamaniau kad pakviesiu. Juk kartu zymiai geriau viska isisavinsim smile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 11 04, 17:23)
Sveikos merginos,
kol dasivijau, tiek prirasyta ir priplepeta  bigsmile.gif

Perversmai gerai, kol yra ugnies jam...

Ir as turiu pora kadru i miego tema, sian darytu. Jei ne miargytes per skype taip ir sedeciau nerodyciau, sau tureciau  rolleyes.gif

man irgi antra labiausiai smile.gif labai mielas maziukas, o maniski panasus hihihi.gif Ir sutinku kad erdves daugiau noretusi siek tiek 4u.gif

einu skaityt kaip Kitte i jb vercia smile.gif
Atsakyti
Bondos rudenines patiko wub.gif bokech wub.gif as ir ant tokiu pasinesus siam kartui, bet nenorejau keitinet konkurse, turejau ir geresniu, mano manymu blush2.gif Sveikinimai nugaletojom I- vietai 4u.gif ir II- 4u.gif

Kaip cia del miegaliuku?(Tokie mieli visi wub.gif ) sios savaites tema ? Dedat i sia tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 04 lapkričio 2009 - 18:28