Sveikos merginos,
kol dasivijau, tiek prirasyta ir priplepeta
Perversmai gerai, kol yra ugnies jam...
Ir as turiu pora kadru i miego tema, sian darytu. Jei ne miargytes per skype taip ir sedeciau nerodyciau, sau tureciau
Komentarai, patarimai laukiami
Beje, Ketti, na man liuks foto, patinka toks estetiskas svarumas...
Ievosiau, man spalvota vienareiksmiskai. net jauciu saldu miego skoni burnoj
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 04, 16:23)
Sveikos merginos,
Ir as turiu pora kadru i miego tema, sian darytu. Jei ne miargytes per skype taip ir sedeciau nerodyciau, sau tureciau
Labai gražios nuotraukos. Antroji labiausiai patinka. O jau lupyčių putlumas Paskutinėj tik nežinau ar suprasčiau kad ten leliukas miega jei nežinočiau
Ievosiau, man 2 ir 3, labiau gal 3, nespalvota geriau man ziurisi Pirmoje rankyte nukirsta, paskutineje nelabai matosi, kas noreta pavaizduoti
Ievosiau, mielas lelius - taip fotogeniškai lūpytės sudėtos, bet labai mažai erdvės palieki .
Pirmoj norėtųsi tą rankytę pilnai matyti.
Antroji man iš visų geriausia, joje ir vien tas veidukas gražiai žiūrisi . Pasikartosiu - labai gražus vaikiukas
Trečioj man to užklotėlio per duag - jis beveik visą kadrą užgožia, bet šiaip įdomus sprendimas .
Alijenos kadrą sunku komentuoti - labai mažytė nuotrauka, o joje daug detalių.
Pirmoj norėtųsi tą rankytę pilnai matyti.
Antroji man iš visų geriausia, joje ir vien tas veidukas gražiai žiūrisi . Pasikartosiu - labai gražus vaikiukas
Trečioj man to užklotėlio per duag - jis beveik visą kadrą užgožia, bet šiaip įdomus sprendimas .
Alijenos kadrą sunku komentuoti - labai mažytė nuotrauka, o joje daug detalių.
Alijena, j/b geras Gal kiek perdaug apkrautas kadras. Imciau gal tik tuos 2 katinus ant laiptu, dar formatas man uzkliuvo, nestandartinis toks...
QUOTE(Alijena @ 2009 11 04, 16:14)
Dedu ir as savo foto temai Miegas labai nesibarkit del kokybes
Tuo paciu sveikinu laimetojas
Tuo paciu sveikinu laimetojas
man patinka tik kiek kitaip kadruot reiketu o kaip tiksliai nepasakysiu reiketu megint, nes laiptai labai gerai ziurisi, bet tuo paciu ir atima demesi is mieganciu katinu. Gaunasi ne miegantys katinai ant laiptu. O laiptai ant kuriu katinai miega Bet kaip sakiau, jei kitaip pakadruotum gal susitvarkytu kompozicija.
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 17:17)
DI, krūva balionų už iniciatyvą ir už paskelbtą bei apipavidalintą temą
ai ka jau cia pati labai noriu mokytis, tai ir kitas pamaniau kad pakviesiu. Juk kartu zymiai geriau viska isisavinsim
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 04, 17:23)
Sveikos merginos,
man irgi antra labiausiai labai mielas maziukas, o maniski panasus Ir sutinku kad erdves daugiau noretusi siek tiek
einu skaityt kaip Kitte i jb vercia
Bondos rudenines patiko bokech as ir ant tokiu pasinesus siam kartui, bet nenorejau keitinet konkurse, turejau ir geresniu, mano manymu Sveikinimai nugaletojom I- vietai ir II-
Kaip cia del miegaliuku?(Tokie mieli visi ) sios savaites tema ? Dedat i sia tema?
Kaip cia del miegaliuku?(Tokie mieli visi ) sios savaites tema ? Dedat i sia tema?