Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 14:04)
o kaip jums dar toks miego variantas?

Man patinka 4u.gif ir labai netgi

O beja kaip tu kerpi kad gautusi 2/3 kadras lygiai? As pvz kai kerpu tai nzn kas gaunasi, kur noriu ten kerpu bet kad islaikyti proporcijas tai nezinau kaip ta padaryti... Papasakok a? smile.gif 4u.gif

Mergaites tai kaip del temos Kompozicijai mokytis? Kokios pageidautumet, ka turit pasiulyti? Reik apsispresti ir tada jau galima mokytis ir daryti kazka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 04 lapkričio 2009 - 14:29
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 04, 13:52)
Patinka pirmas variantas su daug viršaus smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

pelene, saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 14:28)

O beja kaip tu kerpi kad gautusi 2/3 kadras lygiai? As pvz kai kerpu tai nzn kas gaunasi, kur noriu ten kerpu bet kad islaikyti proporcijas tai nezinau kaip ta padaryti... Papasakok a? smile.gif  4u.gif

PS, kai cropini, virsuje pasizym i i langelius 2 ir 3 ar atvirksciai ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
ketti tavo vaikiukai sudeti wub.gif o man graziau kai daug ten tos erdves, kaip zit sake tapetai galetu buti kokie, man ir noretusi vos izvelgiamo rashto.

na gal reik man shuni pagaudyt mieganti g.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 15:28)
Man patinka  4u.gif  ir labai netgi

O beja kaip tu kerpi kad gautusi 2/3 kadras lygiai? As pvz kai kerpu tai nzn kas gaunasi, kur noriu ten kerpu bet kad islaikyti proporcijas tai nezinau kaip ta padaryti... Papasakok a? smile.gif  4u.gif

Mergaites tai kaip del temos Kompozicijai mokytis? Kokios pageidautumet, ka turit pasiulyti? Reik apsispresti ir tada jau galima mokytis ir daryti kazka smile.gif

Aš tai su Lightroomu dažniausiai karpau jeigu prireikia (yra ten crop & straighten funkcija) mirksiukas.gif
Lightroomas leidžia pasirinti kokią nori proporciją - pats automatiškai nustato mirksiukas.gif

DI, o kompozicijai tai darom iš tavo pasiūlytų. Galim kad ir nuo pradžių pradėt arba pati išrink pirmam kartui mirksiukas.gif Nes kaip visad visų bendrą nuomonę bus sunku suderinti, vienos vienos temos norės, kitos kitos mirksiukas.gif

Ir dar, DI, tu moki labai gražiai aprašyti, tai gali paskelbti temutę ir apibūdinti kas kaip. Tik reikia nuspręsti kiek laiko duodam kompoziciniams bandymams ir kokiu principu - dedam ir komentuojam kaip kad ir savaitines temines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 15:03
Dedu ir as savo foto temai Miegas blush2.gif blush2.gif labai nesibarkit del kokybes ax.gif

user posted image

Tuo paciu sveikinu laimetojas clap.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 15:55)
Aš tai su Lightroomu dažniausiai karpau jeigu prireikia (yra ten crop & straighten  funkcija) mirksiukas.gif
Lightroomas leidžia pasirinti kokią nori proporciją - pats automatiškai nustato mirksiukas.gif

DI, o kompozicijai tai darom iš tavo pasiūlytų. Galim kad ir nuo pradžių pradėt arba pati išrink pirmam kartui mirksiukas.gif Nes kaip visad visų bendrą nuomonę bus sunku suderinti, vienos vienos temos norės, kitos kitos mirksiukas.gif

Ir dar, DI, tu moki labai gražiai aprašyti, tai gali paskelbti temutę ir apibūdinti kas kaip. Tik reikia nuspręsti kiek laiko duodam kompoziciniams bandymams ir kokiu principu - dedam ir komentuojam kaip kad ir savaitines temines?

hmmm light roomo neturiu.. tai ka taip ir toliau karpyti bele kaip biggrin.gif

o jau kad pagyrei, tai is vis pamirsau kaip reikai rasyt biggrin.gif

tai jei neatsiras priestaraujanciu si kart pasiulysiu tema as. Pameginsiu dar informacijos apie ja surasti ir ikelti. Bent jau mano pasiulymas butu siai kompozicinei temai skirti 2 savaites. Tuo atveju jei pagrindinei temai skirsim savaite. Tiesio kad daugiau laiko butu pamastymams smile.gif

Atsakyti
Sveikos, oho, kokiu graziu foto pridejot! bigsmile.gif thumbup.gif

ketti- mieganti dukryte wub.gif jb nerealus, labai cia tinka, toks svelnus, lengvas (noriu ir as zinoti,kaip tu cia ta jb darai rolleyes.gif ). Man 3 variantas is pirmu, o is paskutiniu kur daug erdves labai patiko. Koliazai man atrodo tokie perkrauti truputeli,tai nei vienas neistrigo,

Patiko is rudens temos dauguma foto, namui (nepamenu kieno) gal bandyciau spalvas apipavidalinti, retro koki varianta uzdeti ,kad suteikti nuotaika atitinkama.

Su suniuku pliaze patiko, tik antram vaikui pakausio gaila rolleyes.gif

Ir paskutine foto su katinais jegine thumbup.gif

Lerotoido ragana isvis ispudinga. kaip is vieno siaubo filmo (dabar pavadinimo neoamneu), Ten kaip suprantu ir makiazas atitinkamas padarytas?

O del kompozicijos ND pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 16:28)
hmmm light roomo neturiu.. tai ka taip ir toliau karpyti bele kaip biggrin.gif

o jau kad pagyrei, tai is vis pamirsau kaip reikai rasyt  biggrin.gif

tai jei neatsiras priestaraujanciu si kart pasiulysiu tema as. Pameginsiu dar informacijos apie ja surasti ir ikelti. Bent jau mano pasiulymas butu siai kompozicinei temai skirti 2 savaites. Tuo atveju jei pagrindinei temai skirsim savaite. Tiesio kad daugiau laiko butu pamastymams smile.gif

Bonda tau parašė kaip daryti su PS mirksiukas.gif

Dėl tavo pasiūlymų aš panašiai galvoju - kompozicijai reikai daugiau laiko - drąsiai gali būti dvi savaites drinks_cheers.gif .

O dėl temos nemanau kad kas prieštaraus jog skelbsi tu - priešingai bus dėkingos, kad surinkai info ir paskelbei mirksiukas.gif . O turinčios minčių galės kitą temą siūlyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 04, 15:32)

PS, kai cropini, virsuje pasizym i i langelius 2 ir 3 ar atvirksciai ir viskas mirksiukas.gif

ooo aciu 4u.gif

QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 16:32)
Dėl tavo pasiūlymų aš panašiai galvoju - kompozicijai reikai daugiau laiko - drąsiai gali būti dvi savaites drinks_cheers.gif .

O dėl temos nemanau kad kas prieštaraus jog skelbsi tu - priešingai bus dėkingos, kad surinkai info ir paskelbei mirksiukas.gif . O turinčios minčių galės kitą temą siūlyti bigsmile.gif

ok, tadum tuoj parasysiu kokia tema isrinkau 4u.gif
Papildyta:
Tema kompozicijai - HORIZONTAS

Manau tai gan daznai pasitaikanti klaida, o atrodo viskas taip paprasta ir elementaru. Tai kad visos isisavintumem si dalyka siulau butent sia tema, kaip pradziai smile.gif tuo labiau kad ji nera labai sunki smile.gif

Stai cia http://blog.delfi.lt/geraskadras/4791/ galite rasti informacijos apie tai. O vakare dar nuskanuosiu kelis puslapius is knygos 4u.gif

Temai skirtas laikas baigsis lapkricio 18 diena, lygiai po 2 savaiciu smile.gif treciadieni.

Atsakyti
uzmaciau Ketti Facebooke tongue.gif
Atsakyti
DI, krūva balionų už iniciatyvą ir už paskelbtą bei apipavidalintą temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 04, 17:16)
uzmaciau Ketti Facebooke  tongue.gif

Ane, o tu gal dar tarp mano draugų sąrašo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 15:51)
Tema kompozicijai - HORIZONTAS

Manau tai gan daznai pasitaikanti klaida, o atrodo viskas taip paprasta ir elementaru. Tai kad visos isisavintumem si dalyka siulau butent sia tema, kaip pradziai smile.gif tuo labiau kad ji nera labai sunki smile.gif

Stai cia http://blog.delfi.lt/geraskadras/4791/ galite rasti informacijos apie tai. O vakare dar nuskanuosiu kelis puslapius is knygos  4u.gif

Temai skirtas laikas baigsis lapkricio 18 diena, lygiai po 2 savaiciu smile.gif treciadieni.

thumbup.gif
keliu užduotį į pirmą žinutę 4u.gif
Atsakyti