Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 11 04, 13:10)
Man tai visai nieko, palikta sapnams erdves  biggrin.gif Nu bet tas remelis man nea, gaunasi vinjetavimas remelyje...

drinks_cheers.gif idek be remelio kita karta mirksiukas.gif
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 11 04, 13:12)
Galvok tema naujam konkursui  mirksiukas.gif

kad kalbejo nebebus konkursu unsure.gif tik savaites(?) temos g.gif

Pelene, sveikinimai 4u.gif imu i favorites flickr bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 04, 14:10)
Man tai visai nieko, palikta sapnams erdves  biggrin.gif Nu bet tas remelis man nea, gaunasi vinjetavimas remelyje...

kai dejau fotkę, galvojau apie tavo jau prieš tai išsakytą komentarą ir norėjau rėmą nuimti, bet kažkaip kad jau visa ta miego serijukė pas mane įrėminta tai nebeišėmiau blush2.gif

p.s. nors gal einu jei dar leis žinutę taisyti, tai pakeisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 13:19
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 13:16)
taip ir galvojau sulaukti tokio komentaro biggrin.gif , bet prie to paties tada paklausiu kaip geriau daryti mirksiukas.gif

va kaip atrodo 4:5 santykis:

man buvo irgi sovusi mintis del erdves sapnams, bet antras variantas man geriau ziurisi. o del situ santykiu as nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, labai labai įdomi ir naudinga tema thumbup.gif Einu skaitinėt senesnių temų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 14:19)
man buvo irgi sovusi mintis del erdves sapnams, bet antras variantas man geriau ziurisi. o del situ santykiu as nieko nesuprantu  blush2.gif

Žodžiu nuotraukas fotoservise daro 2:3 santykiu, t.y. 9x13 cm
10x15 cm ir t.t. jei nunesi fotke kitu formatu, tai tau vistiek nukirps arba sonuose balta liks mirksiukas.gif

tai va su kompu galima nesilaikyti šio formato, visaip apkarpyti ir pritaikyti, kad kompoziciskai gražiau būtų, bet aš nenoriu iš savo 2:3 formato išlipti ir klaidas stengiuosi taisyti jo rėmuose mirksiukas.gif
Atsakyti
ketti, be remelio liux bigsmile.gif Man geriau 2:3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 04, 14:26)
ketti, be remelio liux  bigsmile.gif Man geriau 2:3  4u.gif

vadinais tas rėmas tau tikrai maišė biggrin.gif doh.gif
stengsiuosi ateity geriau be rėmų išsiversti karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 11 04, 13:18)
drinks_cheers.gif idek be remelio kita karta  mirksiukas.gif

kad kalbejo nebebus konkursu  unsure.gif tik savaites(?) temos  g.gif

Pelene, sveikinimai  4u.gif imu i favorites flickr  bigsmile.gif

Praleidau tokia naujiena doh.gif
Atsakyti
ketti, aciu uz paaiskinima, dabar supratau, kodel ir mano kai kurios foto su baltais krastais doh.gif
o jauciu man reikes susilaikyti nuo savo nuomones reiskimo, nes tikrai esu dar per zalia tongue.gif kai jau visai visai negalesiu susilaikyti, tada leptelsiu ka nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 14:04)
o kaip jums dar toks miego variantas?

Patinka pirmas variantas su daug viršaus smile.gif
Atsakyti
Man pirmas variantas, nors truksta toje erdveje kazko, kad ir tapeto biggrin.gif tiesiog per tusti sapnai, man saltumu dvelkia nuotrauka smile.gif uzuomainos reiktu i ta sapna... bet cia toks mano pastebejimas.
Atsakyti
man patinka paskutine ketti nuotrauka, ant sienos turetu graziai ziuretis rolleyes.gif
Atsakyti