Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 12:32)
Pelene sveikinu 4u.gif
Man labai patiko foto idėja ir atlikimas, tik kiek trūko sąryšio su rudeniu.
Bet tikrai nenuvertink savęs, daugiau pasitikėjimo - tau puikiai sekasi ir kalbu ne tik apie šitą konkretų tavo darbą, o apskritai mirksiukas.gif

Bondos blikai visi patiko thumbup.gif

DI, labai šauniai apibūdinai Uogienės nuotrauką thumbup.gif , man ji dėl to ir labai patiko, tik nemokėjua taip aiškiai aprašyti kaip kad tu mirksiukas.gif

O dėl kompozicijos užduočių tai ir aš labai norėčiau drinks_cheers.gif

aciu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Oi bliamba kazka ne taip nuspaudziau ir issitryne viskas ...

Tai kompocijai siulau sekancias temas, kas turit irgi siulykit, issirinksim viena, aptarsim kas ir kaip, ir tada darysim namu darbus smile.gif

tai temos is manes butu tokios:
1. Rastas, faktura, gausa.
2. Perspektyva ir gylis.
3. Pusiausvyra.
4. Kontrastas.
kas dar kokiu pasiulymu turite? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 04, 12:20)
tai kam man rodos, geri tavo namu darbai  4u.gif

bigsmile.gif Ačių. Vadinasi eisiu toliau daryt prie dirbtinio apšvietimo.
Pelene, sveikinu 4u.gif Labai gražus kadras, o ir spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 04, 13:29)
DI, saunuole  thumbup.gif VArom ir apie kompozicija  bigsmile.gif skaiciau senas V.Marozo temas maciau, kad tu ten dalyvavus  mirksiukas.gif
[color=yellow]O del pirmos vietos tai labai geda prisipazinti, bet ji mano ta foto  cool.gif

ir suprask tas moteris biggrin.gif jos nuotrauka laimi pirma viena, o jai geda prisipazinti biggrin.gif As jai irgi 5 balus skyriau smile.gif tikrai PATIKO. Sveikinu 4u.gif

O del Morozo, tai cia buvau seniai ir netiesa doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 04, 13:35)

Pelene, sveikinu 4u.gif Saunuole bigsmile.gif Sukritikavau tavo foto, bet pati isvis nieko gero neparodziau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 04, 12:59)
Pelene, sveikinu  4u.gif Saunuole  bigsmile.gif Sukritikavau tavo foto, bet pati isvis nieko gero neparodziau  blush2.gif  biggrin.gif

atsiminsiu cool.gif biggrin.gif

aciu visoms dar karteli, dabar pasikelus busiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip jums dar toks miego variantas?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 13:22
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 13:04)

man tai tuscio virsaus per daug blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 04 lapkričio 2009 - 13:07
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 14:04)

Man tai visai nieko, palikta sapnams erdves biggrin.gif Nu bet tas remelis man nea, gaunasi vinjetavimas remelyje...
Atsakyti
Pelene, sveikinu 4u.gif

Galvok tema naujam konkursui mirksiukas.gif
Atsakyti
Pelene, sveikinu. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 14:07)
man tai tuscio virsaus per daug  blush2.gif

taip ir galvojau sulaukti tokio komentaro biggrin.gif , bet prie to paties tada paklausiu kaip geriau daryti mirksiukas.gif

žodžiu mano fotikas daro 2:3 santykiu fotkes, tai jos tokio pailgesnio stačiakampio nei kad cropintos matricos fotkės būna, todėl natūraliai viršuj daugaiu erdvės gaunasi. Jei proporcingai šią nuotrauką kirpčiua, tai mažėtų ne tik viršus, bet ir šonai, o šonuose tos erdvės ir taip ne per daugaiusia.

Tai va, galiu nepaisyti to 2:3 formato ir daryti 4:5 - tada gal ir gražiau tokio tipo nuotraukos atrodo. Bet vat kai nešiu nuotrauką daryti, tai man ją spausdins santykiu 2:3 ir dėl to noriu jame ir komponuoti blush2.gif

va kaip atrodo 4:5 santykis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 04 lapkričio 2009 - 13:22