QUOTE(Moonlit @ 2010 05 27, 14:11)
O jei šiltnamis numatytas projekte, kažin reikia dar papildomai gauti leidimą?
Jus cia apie kaimo pletros projekta? Jei ten nurodytas, tai gal ir nebereikia nors Gal reikia jog butu supaprastintas projektas, ant jo valstybes sulas pasiraso ir viskas, tipo duoda pritarima statyboms. Nors STR'e rasoma, jog siltnamis iki 80m2 yra 2 grupes nesudetingas statinys, o tokiems statiniams supaprastintas leidimas reikalingas tik saugomose teritorijose, draustiniuose ir pan. Kur kazi tas zmogelis pasistate, kad ji nuskausmino
QUOTE(serzas @ 2010 05 27, 17:05)
Kur kazi tas zmogelis pasistate, kad ji nuskausmino
taigi tas šiltnamis šalia daugiabučio kažkuriam mieste pastatytas Ne privačioj valdoj.
QUOTE(saintlina @ 2010 05 28, 09:14)
taigi tas šiltnamis šalia daugiabučio kažkuriam mieste pastatytas Ne privačioj valdoj.
Is kur zinai? Bene kaimynas? Straipsnyje raso salia gyvenamojo namo.
Senokai sukurta tema - galime pratęsti pokalbius čia
QUOTE(Paix @ 2011 03 09, 13:18)
Beieškodama vamzdžių radau visai gražios vaizdinės medžiagos ir aprašymą paprasto šiltnamio statybai Šiltnamis Savaitgalį bandysim statyt savo šilnamiuką
Šioje firmoje ir žiūrėjome vamzdžius
"Moki veži" po 18,99 šį mėnesį, buvau radus. Bebraidydama po inetą, šituos atkasiau, pas juos po 18,50
Tiesa, vakar pasipaišiau, koks pas mane telpa šiltnamiukas. Tai jei daryti 1,95 aukščio, lankai tokio ilgio, tie 5,50m, kad gaunasi šilnamio plotis 2,8m.... Atrodo pusėtinai
Tiesa, vakar pasipaišiau, koks pas mane telpa šiltnamiukas. Tai jei daryti 1,95 aukščio, lankai tokio ilgio, tie 5,50m, kad gaunasi šilnamio plotis 2,8m.... Atrodo pusėtinai
QUOTE(Paix @ 2011 03 09, 13:27)
"Moki veži" po 18,99 šį mėnesį, buvau radus. Bebraidydama po inetą, šituos atkasiau, pas juos po 18,50
Ten ir plėvelės galėsi įsigyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 09, 11:30)
Ten ir plėvelės galėsi įsigyti
Kokia kaina? nepaklausiau.... Moki veži 120 mikronų po 4,69
Ar jau sėjat ką nors šiltnamiuose?