Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

mano šiltnamiukas 'pirktinis', 4,48m per pusę visos ilgosios detalės jungiasi. Nugi, galima rasti išeitį ir neperkant tokio ilgio skersinių, kurių nėra galimybių atsivešt.
Atsakyti
Ačiū smile.gif

QUOTE(329 @ 2010 04 19, 11:32)

O dėl lentų - mano irgi su lentomis apačioje. Tie lankai pritvirtinti prie lentų karkaso. Padarytas taip, kad esant reikalui jį galima būtų pernešti į kitą vietą (tik kad tos vietos nebaisiai yr lotuliukas.gif ).

Sakykit, gal kuri vilnietė turit baklažanų daigų parduoti? Tik va neseniai perskaičiau, kad galima šiltnamį užsiauginti, bet sėti jau per vėlu gi...
Atsakyti
Gal netingite kas įmesti savo šedevro foto? wub.gif
Atsakyti
Galėsiu ryt įmesti smile.gif Tik ten toli iki šedevro...
Atsakyti
Skaitėt?

http://www.delfi.lt/...o.d?id=23517866
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 25, 07:54)

Tikras debilizmas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 25, 07:00)
Tikras debilizmas  mad.gif

drinks_cheers.gif aš galvojau, kad reikia tik tiems, kurie su pamatu, o čia..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 25, 09:15)
drinks_cheers.gif aš galvojau, kad reikia tik tiems, kurie su pamatu, o čia..... doh.gif

Tikriausiai "geram kaimynui" trukdė ir paskundė g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 25, 06:54)

Nu baisu doh.gif Mes anksčiau vis pernešinėdavom šiltnamį,tai ka vis bėgt leidimo doh.gif nu ką čia bepridursi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2010 05 25, 09:30)
Nu baisu  doh.gif Mes anksčiau vis pernešinėdavom šiltnamį,tai ka vis bėgt leidimo  doh.gif nu ką čia bepridursi  doh.gif

Aišku,kad "reikia bėgti", juk valdžiai reikia surinkti pinigus į biudžetą mad.gif , negi iš turtingųjų schmoll.gif - tik iš vargšų daržininkų, kurie dėl savęs agurkėlius augina verysad.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
Gerai, kad dar nepaprase sumoketi bauda, agurkais, pomidorais, vistom ir t.t. kaip senais laikais doh.gif
Parazitai!!!
Tuoj kubilius sugalvos, kaip panaikinti biudzeto spragas, praleks per visus kaimus ir milijardais prisirinkas doh.gif
Butu idomu suzinoti, kiek lietuvoje yra siltnamiu, turinciu statybs leidimus, nekalbant apie didziuosius, kedainietiskus siltnamius.
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 25, 14:07)
Parazitai!!!
Tuoj kubilius sugalvos, kaip panaikinti biudzeto  spragas, praleks per visus kaimus ir milijardais prisirinkas  doh.gif
Butu idomu suzinoti, kiek lietuvoje yra siltnamiu, turinciu statybs leidimus, nekalbant apie didziuosius, kedainietiskus siltnamius.

O jei šiltnamis numatytas projekte, kažin reikia dar papildomai gauti leidimą? g.gif
Atsakyti