Prašau pagalbos ir patarimo. Kokią plėvelę pirkti šiltnamiui turiu omenyje storumą,nes tenka perdenginėti jau trečius metus iš eilės,suplyšta jau rudenį.Ir gal pasidalintumėte informacija apie kainas,nes manau ,kad tai aktualu visiems
Lankai plėveliniam - aišku, kur gauti, plėvelė - aišku. O iš kur traukt tas lentas ar kažką pan. sutvirtinimui? Pasidalinkit patirtim. Ar į kokią letpjūvę važiuojat pirkt ar Senukuose? Ir jei reikia gan ilgų, kaip atsivežate su savo auto?
QUOTE(Osvile @ 2010 04 19, 10:49)
Lankai plėveliniam - aišku, kur gauti, plėvelė - aišku. O iš kur traukt tas lentas ar kažką pan. sutvirtinimui? Pasidalinkit patirtim. Ar į kokią letpjūvę važiuojat pirkt ar Senukuose? Ir jei reikia gan ilgų, kaip atsivežate su savo auto?
mes lentas pirkom iš lentpjūvės,o atsivezėme su priekaba(išsinuomavom tokią ilgą,atvirais galais,lentos buvo 6m.ilgio).Gal kas zino,ar reikia tas lentas kokia nors priemone nutepti,kad apsaugotų ir ilgiau neputų,prieš dedant plėvelę?
QUOTE(329 @ 2010 04 19, 10:01)
mes lentas pirkom iš lentpjūvės,o atsivezėme su priekaba(išsinuomavom tokią ilgą,atvirais galais,lentos buvo 6m.ilgio).Gal kas zino,ar reikia tas lentas kokia nors priemone nutepti,kad apsaugotų ir ilgiau neputų,prieš dedant plėvelę?
Gal galite smulkiau į AŽ, kokiame mieste, iš kur priekabą nuomavotės, už kiek?
Na va, aš jau pgaliau (nes praeitais metais jau norėjau) turiu šiltnamiuką Nedidelis, kažkur 2,5m*4,5m, bet man užteks Dengtas plėvele. Vakar jau prisisodinau salotų, ridikėlių, špinatų, bazilikų, krapų
Iš ties tai ir aš nustebau dėl to dezinfekavimo. Nei mano, nei vyro tėvai niekad nedezinfekuodavo šiltnamio. Kiek žinau, tik karts nuo karto pakeičia visą žemę.
Norėjau paklausti, gal kur internete yra lietuviškas Protingo šiltnamio vertimas?
Iš ties tai ir aš nustebau dėl to dezinfekavimo. Nei mano, nei vyro tėvai niekad nedezinfekuodavo šiltnamio. Kiek žinau, tik karts nuo karto pakeičia visą žemę.
Norėjau paklausti, gal kur internete yra lietuviškas Protingo šiltnamio vertimas?
QUOTE(Osvile @ 2010 04 19, 09:49)
O iš kur traukt tas lentas ar kažką pan. sutvirtinimui? Pasidalinkit patirtim. Ar į kokią letpjūvę važiuojat pirkt ar Senukuose? Ir jei reikia gan ilgų, kaip atsivežate su savo auto?
o pas jus aplink nėr kokios lentpjūvės?
QUOTE(Žuvelė @ 2010 04 19, 12:24)
Na va, aš jau pgaliau (nes praeitais metais jau norėjau) turiu šiltnamiuką Nedidelis, kažkur 2,5m*4,5m, bet man užteks Dengtas plėvele. Vakar jau prisisodinau salotų, ridikėlių, špinatų, bazilikų, krapų
Sveikutes
Na pas mane siltnamis jau irgi ridikeliais, salotomis turtingas
Pernai su siera dumijom, bet vistiek pomidorai apsirgo, nes aplink visu kaimynu sirgo. Pas mus maru apserga ir vsio
Siemet nieko nedumysiu, nepasiteisino man toks dezinfikavimas
QUOTE(saintlina @ 2010 04 19, 10:51)
o pas jus aplink nėr kokios lentpjūvės?
Lyg yra kažkur Avižieniuose, Bukiškėse Nesu buvusi, bet internete lyg rodo, kad tokios yra. Bet kaip atsivežti?...
QUOTE(Osvile @ 2010 04 19, 11:56)
Lyg yra kažkur Avižieniuose, Bukiškėse Nesu buvusi, bet internete lyg rodo, kad tokios yra. Bet kaip atsivežti?...
o kur jūs jas naudoti žadate, kad tokios ilgos reikalingos? Aplink iš lankų pagamintų pilna šiltnamių, bet niekur nemačiau prie jų siaubūlingai ilgų lentų
na, jei 6 metrų šiltnamis, tai turbūt ir lentų tokio ilgio ieško Bet kiek ten tų lentų reik. Svarbiausia per viršų permest išilgai. Šonuose pas mus irgi tvirtinta. Bet tikriausiai galima ir kelias lenteles sujungt.