Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Žinau, kad kai kurios šiltnamyje turi lentynas - pvz. gėlėms auginti. Gal kuri galėtumėte įdėti foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 14, 10:17)
Žinau, kad kai kurios šiltnamyje turi lentynas - pvz. gėlėms auginti. Gal kuri galėtumėte įdėti foto 4u.gif

Aš turiu dvi,prie galinės sienos. Vėliau sodinsiu pomidorus ir galėsiu nufotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 05 14, 12:43)
Aš turiu dvi,prie galinės sienos. Vėliau sodinsiu pomidorus ir galėsiu nufotografuoti.

thumbup.gif ir mane domina
laba dienele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 05 14, 13:43)

4u.gif
Atsakyti
Žadėta lentynų nuotrauka. Jos pas mane siauros,kokių 15 cm pločio.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 05 17, 12:22)
Žadėta lentynų nuotrauka. Jos pas mane siauros,kokių 15 cm pločio.

bigsmile.gif Super thumbup.gif Gaila, kad neturiu tokio šiltnamio rolleyes.gif
Atsakyti
Kaži naudojant laistymo sistemas tuos kapiliarinius vamzdžius ant paviršiaus reikia išguldyti ar šiek tiek ikasti?
ir kaip su mulču tada/
Atsakyti
Mes laistymo vamzdžius tiesėm ant žemės , mulčas daug kur dengia vamzdelius thumbup.gif
Atsakyti
ar mulčas nepūna kai beveik pastoviai drėkinamas? ar tas laistymas nėra pastovus?
Atsakyti
Na pas mane nepūva , nes laistymas įjungiamas tada , kai reikia ( tikrai nepastoviai , nes prigertų ir pomidorai)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Esu naujoke siltnamyje ir apskritai darzoviu auginime ax.gif . Sestadieni pasisodinau agurku ir pomidoru daigus, pradejau skaitinet kaip juos priziureti, skabyti ir visai galva susisuko surrender.gif Jauciuosi kaip blondine... laugh.gif
Keleta nuotrauku ikeliu ir keleta klausimu turiu rolleyes.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
1. Ar jau pavelavau agurku usiukus skabyti? Kazkaip nuskaiciau, kad skabyti iki kol 3-5 cm pasiekia... o cia jau ilgesni jie gerokai... O jei situs paliksiu? kaip toliau elgtis su sekanciais?
2. Ar normaliai jie atrodo? Gal matosi is foto, kad truksta kazko (apatiniai lapukai pagelte? blush2.gif
3. Pomidoru kai kurie apatiniai lapai tokie nelabai grazus - ar cia pazeisti parsiveznt sodinant (aptrinti sakykim), ar siaip kazkas negerai? O gal nieko tokio... rolleyes.gif

Aciu is anksto, jei kazkas nusimanantis pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
Nesu gyvenime usu skabius..Skabyti reikes atzalas,kurios augs veliau is pazastu...Dabar skaitinek temas atskiras apie agurkus ir pomidorus,mulciavima,raugus ir prisitaikyk priimtina tresima,auginima.Naujas siltnamis,sakyciau,svente,nes ten dar nera visokiu gyviu ir ligu.Tikrai tada naudinga paciam issiauginti daigus,kad neparsinesti`` gerio``is kitur.Geros pradzios gigidaGal kas pasidalins mintimis del lapu defektu...
Atsakyti