Nu va prisikambinau i Lentvari , tai siulo komplekta pirkt uz 190 lt , http://www.fagus.lt/...o-rinkinys.html
neva nieko pigiau nebus jei komplektuosim, o ta juosta kur uz 70 lt, tai tipo reik slegio bent maziausio, neuzteks pakelt backos Tai vat ir nzn ar jau atgailet tuos 200 lt, ar kombinuot kazka pigiau, dar gi ir backele kainuos
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 03, 10:03)
Nuo 350 lt. Iki maždaug 800 lt. Jau teko tokių panašių dairytis, bet dar šiais metais susilaikysiu...
Man tie kur Seniuose kažko labiau prie dūšios...
QUOTE(ievakata @ 2011 05 03, 16:27)
Nu va prisikambinau i Lentvari , tai siulo komplekta pirkt uz 190 lt , http://www.fagus.lt/...o-rinkinys.html
neva nieko pigiau nebus jei komplektuosim, o ta juosta kur uz 70 lt, tai tipo reik slegio bent maziausio, neuzteks pakelt backos Tai vat ir nzn ar jau atgailet tuos 200 lt, ar kombinuot kazka pigiau, dar gi ir backele kainuos
Bet va mergaites naudoja backa ir uztenka to slegio sitai aqua traxx laistymo juostai....250 metru nemazai,turbut ne tik siltnamiui uzteks...Jauciu,kad ten daug tu priedu nereikia,ir vyrai sukombinuotu tuos kranus is savo atsargu
mes pirkom iš www.proagro.lt komplektas kainavo kaip ir dabar 68.99 +atsiuntimas , čia 25 metrai laistymo šlangos ir kiti reikalingi daikčiukai Mano šiltnamis 3x8 užteko sočiai
Papildyta:
nagingas vyras gavęs tik šlangą tikrai sugalvos ,kaip pajungti . ( mes taip ir planuojam daryti .)
Papildyta:
nagingas vyras gavęs tik šlangą tikrai sugalvos ,kaip pajungti . ( mes taip ir planuojam daryti .)
QUOTE(Ex @ 2011 05 03, 16:43)
Man tie kur Seniuose kažko labiau prie dūšios...
Ačiū O senukuose sodo/daržo skyriuje matei ar kur šildymas/vėdinimas?
QUOTE(amarrile @ 2011 05 03, 17:11)
Bet va mergaites naudoja backa ir uztenka to slegio sitai aqua traxx laistymo juostai....250 metru nemazai,turbut ne tik siltnamiui uzteks...Jauciu,kad ten daug tu priedu nereikia,ir vyrai sukombinuotu tuos kranus is savo atsargu
Tasai vadybininkas galėjo ir nemeluoti. Gal nuo juostos ilgio priklauso. Pas mane šiltnamy 2 vamzdeliai po berods 15m. Tai spaudimas iš pakeltos bačkos netgi per didelis ir dedasi vožtuvėlis ( buvo komplekte).
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 03, 23:20)
O senukuose sodo/daržo skyriuje matei ar kur šildymas/vėdinimas?
Seniuose Jonavos gt., tai antram aukšte, ten kur buitinė technika. Pramonės Seniuose irgi antram aukšte Kaina 300-600 lt. Įvairiai. Galingumas irgi įvairus. Bet jie ne spec.šiltnaminiai.
Tik kai būna jų pasirinkimas - nėra nuolaidų. Kai yra nuolaidos - mažas pasirinkimas...
Nakty pajungiau ta buitini sildytuva...8 val 7 kilovatai.(dar du saldytuvai savo atsieme) ryta buvo 12 laipsniu,sildytuvas dirbo....Taupant ir ant mazesnes silumos galima nustatyt....Ar verta tada pirkti specialu Del saugumo tai jei kambary jungi ir palieki,tai siltnamy maziau bedos...
kaip dar sildyt siltnami ?pas mane jau agurkai zydi kaip juo sissaugot ?
QUOTE(isabelaa @ 2011 05 04, 18:37)
kaip dar sildyt siltnami ?pas mane jau agurkai zydi kaip juo sissaugot ?
Tai kaip pavyko issaugoti? girdziu,dar sianakt iki -4 pranesa...Jungiu sildytuva kelinta naktis...
Mano ridikai siaubingi Vieni lapai Seklas papigiaju pirkau kazkuriame centre
QUOTE(amarrile @ 2011 05 06, 20:30)
Ridikai nemėgsta labai derlingos žemės.
QUOTE(diasaja @ 2011 05 06, 20:35)
Ridikai nemėgsta labai derlingos žemės.
Zeme ta pati,bet as gudruole sumaisiau tris veisles i kruva.Galvojau,ankstesni issiraus,velesni uzaugs...O vieni ilgi tik paseli tankina,gumbu nerasta,lapai pagavo virsu ,o tankumo ridikai nepakencia...Ir gudri vista.... QUOTE(amarrile @ 2011 05 06, 20:44)
Zeme ta pati,bet as gudruole sumaisiau tris veisles i kruva.Galvojau,ankstesni issiraus,velesni uzaugs...O vieni ilgi tik paseli tankina,gumbu nerasta,lapai pagavo virsu ,o tankumo ridikai nepakencia...Ir gudri vista....
Reikia laistyt kasdien šaltu vandeniu - tada jie "neišeina" į lapus , būna bumbuliukai dideli, o lapai maži