Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(ilja @ 2011 05 02, 09:48)
Šiek tiek į temą apie laistymo sistemą. Gal kas naudojate baltas plastikines talpas su metalinius rėmu (1000 l). Įdomu ar pasiteinia, toks didelis kiekis ..

mes naudojam. Labai pasiteisina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2011 05 02, 09:48)
Šiek tiek į temą apie laistymo sistemą. Gal kas naudojate baltas plastikines talpas su metalinius rėmu (1000 l). Įdomu ar pasiteinia, toks didelis kiekis ir dar gal žinote kas jose buvo naudojama laikyta anksčiau g.gif Visai nesonorėtų su kokia buvusia chemija nusispirkti g.gif

Kad dažniausiai chemija ir būna laikoma,jei ne naujas pirkt. Ir dvokia siaubingai doh.gif

Šiaip vandeniui laikyti jos gan didelės,jei nereikia didelio ploto lieti... vanduo "užsistovės" gali pradėti rūgti,nes talpa vistik uždara,tik nedidelis kamštis atsisuka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 03, 11:03)
Gal netyčia kuri nors matė ir žino preliminarias tokių daikčiukų kainas?

Kontaktuose yra tel. nr. ir el.pastas, siulyciau ju paklausti tiesiogiai.
Beja, neblogas tinklapis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2011 05 03, 10:19)
Kontaktuose yra tel. nr. ir el.pastas, siulyciau ju paklausti tiesiogiai.
Beja, neblogas tinklapis  bigsmile.gif

galiu ir į vietą nuvažiuot, tikėjausi, kad atsiras, kas su jais parodos metu bendravo ir bent jau artimas kainas gali pasakyt.
O laiškus rašyt nematau prasmės, jei būtų iki galo tvarkingi prekeiviai, būtų bendram kainininke surašę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 03, 10:03)
Gal netyčia kuri nors matė ir žino preliminarias tokių daikčiukų kainas?

Turiu toki,kur raso Montana.Pirktas kazkur is buitiiu prekiu,kaina apie 80.Siltnami nebandziau,o be reikalo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 05 03, 10:24)
Turiu toki,kur raso  Montana.Pirktas kazkur is buitiiu prekiu,kaina apie 80.Siltnami nebandziau,o be reikalo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

panašų taip pat turiu, bet kai ne šiltnamiui skirtas, tai baisu gaisrą sukelt ir šiaip tas buitinis labai daug elektros suvalgo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 05 03, 09:18)

Šiaip vandeniui laikyti jos gan didelės,jei nereikia didelio ploto lieti... vanduo "užsistovės" gali pradėti rūgti,nes talpa vistik uždara,tik nedidelis kamštis atsisuka.  unsure.gif

man tai tikrai to vandens per daug nėra schmoll.gif Neužsistovi ir nerūgsta, nors iš jos laistom tik vieną šiltnamį. Dar dalį sodo, kai labai sausa būna. Planavom antrą tokią talpą pirkti prie kito šiltnamio, bet dabar nežinau, kaip čia darysim. Gavau gi tą laimėtą laistymo sistemą. O jai reikia ir elektrą pajungt, ir vandens spaudimas kad būtų. Galvos MB, kaip čia ją insobačint.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 05 03, 09:37)
man tai tikrai to vandens per daug nėra  schmoll.gif

Tada tai idealu smile.gif

Aš pati turiu dvi statines po 120 l,nuo dažų. Kadangi jie vandeniu skiedžiami,tai puikiai vandeniu ir išsiplauna. Labai daug liejimo neturiu,tai pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 04 29, 14:42)
Mes sita pirkom, labai gerai viskas veikia nuo backos pakeltos auksciau.
Dar yra kita firma, kuri prekiauja tokia pacia juosta, isivesk i google. Jungem taip
P.S. Cia viskas siltnamyje, tik jo nepiesiau, o backa lauke.

Giedrulka, o galai juostos kaip baigiasi, ar atviri, ar uzdaryti? lyg radau ten kamstukus g.gif jauciu su jais reik kimst, kazkaip nekelia tel man tie kur lentvary g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 05 03, 11:19)
Giedrulka, o galai juostos kaip baigiasi, ar atviri, ar uzdaryti? lyg radau ten kamstukus  g.gif jauciu su jais reik kimst, kazkaip nekelia tel man tie kur lentvary g.gif

pas mane lašelinio laistymo ploniausios žarnelės galas tiesiog užlenkiamas ir užfiksuojamas. Pro jį jau niekas nekapsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 03, 11:22)
pas mane lašelinio laistymo ploniausios žarnelės galas tiesiog užlenkiamas ir užfiksuojamas. Pro jį jau niekas nekapsi wink.gif

Vaziuosim ieskoti pirkti laistymo juostu....maz rasim provincijoj....Backa stovi poros metru aukstyje vos ne dvieju kubu dar nuo senobes...Myliu interneta ir jus mergaites wub.gif Platoniskai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 05 03, 11:37)
Gavau gi tą laimėtą laistymo sistemą. O jai reikia ir elektrą pajungt, ir vandens spaudimas  kad būtų. Galvos MB, kaip čia ją insobačint.

Pasisekė Tau, kad gavai thumbup.gif
Atsakyti